Contact direct:

Tel: 0734.706.747

office@byrontravel.ro

Tara
Oras/Statiune
Tip
Transport
Categorie hotel
Pret

Revelion Viena

de la:
379 EURO

Indicativ oferta: 14

Rezerva acum

Print

REVELION VIENA – GALA IMPERIALA                
Transport avion AUSTRIAN | 5 zile | de la 379 Euro
Date plecare: 29 decembrie (cazare hotel 3*), 30 decembrie (cazare hotel 4*)

29 DECEMBRIE BUCURESTI – VIENA

Intalnire la ora 11:45 in aeroportul HENRI COANDA (OTOPENI) cu insotitorul de grup si check in pentru zborul Austrian Airlines OS 784 cu decolare la ora 13:45. Sosire la Viena la ora 14:30. Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana,  Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare. Cazare Hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior Viena (inaugurat in martie 2013) sau similar. Detalii pe www.starinnhotels.com

30 decembrie VIENA – PALATUL SCHONBRUNN
Mic dejun. In prima parte a zilei deplasare pietonala cu insotitorul de grup pentru o vizita la Palatul Schonbrunn, unde mai puteti vizita gradina zoologica, Museum Quartier sau Palatul Belvedere. Dupa amiaza, timp liber pentru  cumparaturi pe celebra MARIAHILFERSTRASSE.  Seara, va sugeram o cina in celebrul „Restaurant Panoramic din Turnul Dunarii” cu o priveliste deosebita asupra Vienei. Cazare Hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior Viena sau similar.

31 decembrie VIENA – HEILIGENKREUTZ – MAYERLING – BADEN, LA MULTI ANI 2014 !
Mic dejun. Optional, Excursie la Heiligenkreutz & Mayerling. Manastirea Heiligenkreutz, cea mai veche manastire Cisterciana din lume locuita continuu, este una dintre cele mai frumoase manastiri medievale, fondata in anul 1133 de catre Leopold III de Babenberg, Heiligenkreutz adaposteste astazi mormantul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne indreptam spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vanatoare, Mayerling este in locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1886, impreuna cu iubita sa Maria Vetsera in varsta de numai 17 ani. In urma acestui incident, castelul a fost reconstruit iar pe locul unde se afla camera printului a fost ridicata o biserica, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului in care a murit printul. Lasand in urma legendele din Mayerling vom face un popas in localitatea vecina Hinterbruhl unde, in anul 1912, s-a format printr-o explozie intr-o mina de ghips un imens lac subteran. Cel mai mare din Europa ! Vizitam coridoarele şi galeriile, tenebrele umede transmit o nelinistitoare senzaţie de taina. Sosire la Viena. Tarif: 50 Euro/adult, 25 Euro/copil 2-11,99 ani, minim 25 platitori si include: transport autocar, insotitor de grup, biletele de intrare la Heiligenkreutz, Mayerling si Hinterbruhl. Seara, optional Cina festiva de Revelion ALL INCLUSIVE in sala de mare de festivitati de la Hotel Arcotel Wimberger 4*  (tarife si program conform descrierii de mai jos). Cazare Hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior Viena sau similar.

01 ianuarie VIENA – ABATIA MELK & VALEA DUNARII
Mic dejun. Optional, Excursie pe Defileul Dunarii – Wachau si Abatia Melk. Punctul culminant al acestei excursii este vizita la Abatia Melk. Considerata a fi “Leaganul Austriei” si “Perla Barocului”, Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Intoarcerea in Viena se face prin Defileul Dunarii Wachau. Prin acest peisaj romantic plin de istorie si legende, Dunarea isi croieste drumul pe langa sate incantatoare si podgorii intinse, iar castelele vechi sunt o dovada vie a importantei acestor vechi drumuri comerciale. Dintre acestea, Dürnstein este cunoscut in mod deosebit pentru ca aici a fost inchis regale Richard Inima de Leu, asteptand rascumpararea care trebuia sa ajunga din Anglia. Tarif: 45 Euro/adult, 25 Euro/copil 2-11,99 ani, minim 25 platitori si include: transport autocar, ghid insotitor, bilet de intrare la Abatia Melk, ghid local la Abatia Melk. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior Viena sau similar.

02 ianuarie VIENA - BUCURESTI
Mic dejun. Inainte de plecare va sugeram o plimbare pietonala Ringstrasse si o viziata la Palatul Imperial Hofburg. La ora 14:30 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa OS 787 cu decolare la ora 17:30. Aterizare in Bucuresti la ora 20:05. Sfarsitul pachetului de servicii.

--------

30 Decembrie BUCURESTI – VIENA

Intalnire la ora 06:00 in aeroportul HENRI COANDA (OTOPENI) cu insotitorul de grup si check in pentru zborul Austrian Airlines OS 768 cu decolare la ora 08:00. Sosire la Viena la ora 08:50. Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana,  Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Arcotel Wimberger 4* situat central aproape de Mariahilferstrasse sau similar. Detalii pe www.arcotelhotels.com

31 Decembrie VIENA – HEILIGENKREUTZ – MAYERLING – BADEN, LA MULTI ANI 2014 !
Mic dejun. Optional, Excursie la Heiligenkreutz & Mayerling. Manastirea Heiligenkreutz, cea mai veche manastire Cisterciana din lume locuita continuu, este una dintre cele mai frumoase manastiri medievale, fondata in anul 1133 de catre Leopold III de Babenberg, Heiligenkreutz adaposteste astazi mormantul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne indreptam spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vanatoare, Mayerling este in locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1886, impreuna cu iubita sa Maria Vetsera in varsta de numai 17 ani. In urma acestui incident, castelul a fost reconstruit iar pe locul unde se afla camera printului a fost ridicata o biserica, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului in care a murit printul. Lasand in urma legendele din Mayerling vom face un popas in localitatea vecina Hinterbruhl unde, in anul 1912, s-a format printr-o explozie intr-o mina de ghips un imens lac subteran. Cel mai mare din Europa ! Vizitam coridoarele şi galeriile, tenebrele umede transmit o nelinistitoare senzaţie de taina. Sosire la Viena. Tarif: 50 Euro/adult, 25 Euro/copil 2-11,99 ani, minim 25 platitori si include: transport autocar, insotitor de grup, biletele de intrare la Heiligenkreutz, Mayerling si Hinterbruhl. Seara, Cina festiva de Revelion ALL INCLUSIVE in sala de mare de festivitati de la Hotel Arcotel Wimberger 4*  (tarife si program conform descrierii de mai jos). Cazare Hotel Arcotel Wimberger 4* Viena sau similar.

01 Ianuarie VIENA – ABATIA MELK & VALEA DUNARII
Mic dejun. Optional, Excursie pe Defileul Dunarii – Wachau si Abatia Melk. Punctul culminant al acestei excursii este vizita la Abatia Melk. Considerata a fi “Leaganul Austriei” si “Perla Barocului”, Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Intoarcerea in Viena se face prin Defileul Dunarii Wachau. Prin acest peisaj romantic plin de istorie si legende, Dunarea isi croieste drumul pe langa sate incantatoare si podgorii intinse, iar castelele vechi sunt o dovada vie a importantei acestor vechi drumuri comerciale. Dintre acestea, Dürnstein este cunoscut in mod deosebit pentru ca aici a fost inchis regale Richard Inima de Leu, asteptand rascumpararea care trebuia sa ajunga din Anglia. Tarif: 45 Euro/adult, 25 Euro/copil 2-11,99 ani, minim 25 platitori si include: transport autocar, ghid insotitor, bilet de intrare la Abatia Melk, ghid local la Abatia Melk. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Arcotel Wimberger 4* Viena sau similar.

02 Ianuarie VIENA – PALATUL SCHONBRUNN

Mic dejun. In prima parte a zilei deplasare pietonala cu insotitorul de grup pentru o vizita la Palatul Schonbrunn, unde mai puteti vizita gradina zoologica, Museum Quartier sau Palatul Belvedere. Dupa amiaza, timp liber pentru  cumparaturi pe celebra MARIAHILFERSTRASSE.  Seara, va sugeram o cina in celebrul „Restaurant Panoramic din Turnul Dunarii” cu o priveliste deosebita asupra Vienei. Cazare Hotel Arcotel Wimberger 4* Viena sau similar.

03 Ianuarie VIENA – BUCURESTI

Mic dejun. Inainte de plecare va sugeram o plimbare pietonala Ringstrasse si o viziata la Palatul Imperial Hofburg. La ora 12:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa OS 791 cu decolare la ora 15:05. Aterizare in Bucuresti la ora 17:45. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

ARCOTEL WIMBERGER 4*  www.arcotelhotels.com
Este un hotel ce pastreaza intacte traditiile vieneze, situat intr-o locatie centrala, foarte aproape de celebra artera de cumparaturi Mariahilferstrasse. O adevarata legenda in Viena inca din anul 1871, hotelul este si in ziua de azi un loc popular in randul celebritatilor si artistilor care-i trec pragul in fiecare an! In restaurantul hotelului se serveste unul dintre cele mai faimoase brunch-uri din tot orasul – WIMBERGERs Jazzbrunch. Barul Joe’s Bar este decorat in stil colonial si serveste un numar impresionant de specialitati menite sa satisfaca si cele mai exigente cerinte. Hotelul are 225 de camere dotate cu aer conditionat/incalzire, Flat Tv, mini bar, seif, internet WiFi. Parcarea subterana a hotelului poate primi pana la 224 de autoturisme, iar tariful este de 18 Euro/24 ore.


CINA FESTIVA DE REVELION „ALL INCLUSIVE”

SALA MARE DE FESTIVITATI DE LA ARCOTEL WIMBERGER


Sarbatoreste un Revelion de neuitat intr-una dintre cele mai frumoase sali de festivitati din Viena. Delicatese culinare si muzica care te imbie la dans, inclusiv celebrul vals vienez, te asteapta in sala mare de festivitati de la ARCOTEL WIMBERGER 4*. La miezul noptii, clopotul din Catedrala Sf. Stefan va vesti sosirea noului an. Programul de divertisment va fi sustinut o orchestra, vom avea parte de un show de magie si bineinteles nelipsitul program de discoteca.

Program informativ
•    Cocktail de bun venit
•    Cina festiva de revelion buffet extins
•    Bauturi incluse pe parcursul serii: vin, bere, bauturi racoritoare, ceai, cafea, sampanie
•    Muzica live cu program de dans
•    Show
•    Transmisie live de la catedrala Sf.Stefan la miezul noptii
•    Vals la miezul noptii

Tarif Adulti: 149 Euro
Tarif Copii 02-11,99 ani:   75 Euro

Nota: Arcotel Wimberger isi rezerva dreptul de a modifica meniul si programul
Programul si meniul vor fi publicate la inceputul lunii octombrie

Servicii incluse:
•    Bilet de avion Bucuresti - Viena - Bucuresti, compania Austrian Airlines
•    4 nopti cazare cu mic dejun bufet, Hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior Viena sau similar (plecarea din 29 decembrie)
•    4 nopti cazare cu mic dejun bufet, Hotel Arcotel Wimberger 4* Viena sau similar (plecarea din 30 decembrie)
•    Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana
•    Tururi pietonale cu insotitorul de grup
•    Transferuri aeroport - hotel - aeroport
•    Insotitor de grup

Servicii neincluse:
•    Taxele de aeroport si combustibil: 125 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
•    asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
•    Cina de Revelion (supliment obligatoriu), tarife conform descrierii de mai jos
 

Tarife calculate pentru un grup de 30 platitori:
29 decembrie
• 379 Euro adult loc in camera dubla

• 155 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti             
• 499 Euro adult loc in camera single                

30 decembrie
• 399 Euro adult loc in camera dubla

• 155 Euro copil 2-15,99 ani cu doi adulti             
• 559 Euro adult loc in camera single    

Alte oferte recomandate:

Club Vila Bran Resort | Craciun Bran

CRACIUN CLUB VILA BRAN 3*** BRAN Descriere generala: Club Vila Bran (...)

de la:
150 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Wolf | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL WOLF 1 3*** & WOLF 2 4**** BRAN HOTEL WOLF 1 3*** Amplasare (...)

de la:
1162 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL MISTRAL RESORT 3*** BRAN MOIECIU     Amplasare: (...)

de la:
1005 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Palace | Craciun Sinaia

Hotel Palace | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL PALACE 4**** SINAIA   Adresa: Str. Octavian Goga nr (...)

de la:
655 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina | Craciun Sinaia

Hotel Rina | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL RINA 3*** SINAIA Descriere generala: Hotelul RINA SINAIA (...)

de la:
852 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL CARAIMAN 2** SINAIA Amplasare Hotelul este situat la (...)

de la:
437 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel International | Craciun Sinaia

Hotel International | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL INTERNATIONAL 4**** SINAIA Adresa: Str. Avram Iancu nr. (...)

de la:
1557 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

CRACIUN HOTEL RINA VISTA/TIROL 3*** Localizare: In centrul statiunii (...)

de la:
315 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Craciun Hotel Escalade 4**** Poiana Brasov Localizare: Hotel Escalade (...)

de la:
744 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

CRACIUN 2013 HOTEL ROZMARIN 4**** Descriere generala: Hotel Rozmarin (...)

de la:
299 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Orizont | Craciun Predeal

Hotel Orizont | Craciun Predeal

CRACIUN HOTEL ORIZONT 4**** PREDEAL   Adresa:  Str.Trei Brazi, (...)

de la:
750 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

HOTEL CABANA SCHIORILOR 4****   Predealul ramane una dintre destinatiile (...)

de la:
1350 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum