Contact direct:

Tel: 0734.706.747

office@byrontravel.ro

Tara
Oras/Statiune
Tip
Transport
Categorie hotel
Pret

Revelion Praga

de la:
399 EURO

Indicativ oferta: 14

Rezerva acum

Print

REVELION „Cabaret a la Clarion” PRAGA                
Transport Avion CSA | 5 zile | de la 399 Euro
Date plecare: 29 decembrie, 30 decembrie

29 decembrie BUCURESTI - PRAGA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:35 pentru imbarcare cursa CSA OK803 Bucuresti – Praga cu decolare la ora 15:35. Sosirea la Praga la ora 16:30. Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie sau vizite pietonale cu insotitorul de grup. Cazare la hotel Clarion Congress 4*. Detalii pe  www.cchp.cz.  
 
30 Decembrie   Praga  - Turul orasului de aur
Mic dejun. Turul “orasului de aur” cu ghid local de limba romana. Castelul Praghez, cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume. Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Continuam cu Piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, „Champs Elysee-ul” Pragai – vestita artera comerciala. Transfer la hotel. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie sau vizite pietonale cu insotitorul de grup. Seara, optional Croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare la hotel  Clarion Congress 4*.

31 decembrie   PRAGA – KASTELUL KARLSTEJN, LA MULTI ANI 2013!
Mic dejun. Dimineata, timp liber la dispozitie. La pranz, optional, excursie la Castelul Karlstejn situat la aprox. 40 km distanta de Praga. Constructia in stil gotic a castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, castelul Karlstejn  este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Intoarcere la Praga. Seara, optional, CINA FESTIVA DE REVELION – „CABARET a la CLARION” – in sala mare de festivitati a hotelului Clarion Congress. Suntem mandri sa va invitam la spectacolul CABARET LA CLARION, un eveniment special organizat la cumpana dintre ani. Bucurati-va de o petrecere extraordinara, un spectacol de Cabaret inedit dar si de un delicios bufet de Revelion creat de Maestrul Bucatar Sef Miroslav Soukup si echipa sa. (cina bufet, bauturi, program de divertisment si tarife conform descrierii). LA MULTI ANI 2014! Cazare hotel Clarion Congress 4*.

01 ianuarie  KARLOVY VARY
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea orasului de Aur. Optional, excursie la Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai renumite statiuni balneoclimaterice, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Seara, optional, Cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu – cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului.  Cazare hotel Clarion Congress 4*.

02 ianuarie  PRAGA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa CSA OK802 cu decolare catre Bucuresti la ora 12:05. Aterizare la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 14:55 

--------

30 decembrie BUCURESTI - PRAGA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:35 pentru imbarcare cursa CSA OK803 Bucuresti – Praga cu decolare la ora 15:35. Sosirea la Praga la ora 16:30. Transfer la hotel si cazare. Seara, optional Croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare la hotel Clarion Congress 4*. Detalii pe  www.cchp.cz.  
 
31 Decembrie   PRAGA  - TURUL ORASULUI DE AUR & CASTELUL KARSTEJN
Mic dejun. Turul “orasului de aur” cu ghid local de limba romana. Castelul Praghez, cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume. Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Continuam cu Piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, „Champs Elysee-ul” Pragai – vestita artera comerciala. Transfer la hotel. La pranz, optional, excursie la Castelul Karlstejn situat la aprox. 40 km distanta de Praga. Constructia in stil gotic a castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, castelul Karlstejn  este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Intoarcere la Praga. Seara, optional, CINA FESTIVA DE REVELION – „CABARET a la CLARION” – in sala mare de festivitati a hotelului Clarion Congress. Suntem mandri sa va invitam la spectacolul CABARET LA CLARION, un eveniment special organizat la cumpana dintre ani. Bucurati-va de o petrecere extraordinara, un spectacol de Cabaret inedit dar si de un delicios bufet de Revelion creat de Maestrul Bucatar Sef Miroslav Soukup si echipa sa. (cina bufet, bauturi, program de divertisment si tarife conform descrierii). LA MULTI ANI 2014! Cazare hotel Clarion Congress 4*.

01 ianuarie  KARLOVY VARY
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea orasului de Aur. Optional, excursie la Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai renumite statiuni balneoclimaterice, dar si oras cu o arhitectura deosebita. Seara, optional, Cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu – cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului.  Cazare hotel Clarion Congress 4*.

02 ianuarie  PRAGA – KUTNA HORA
Mic dejun. In prima parte a zilei va propunem o excursie optionala in orasul medieval Kutna Hora. Kutna Hora este parte din patrimoniul UNESCO din 1995 si este considerata o adevarata bijuterie a Cehiei.  Originile orasului sunt strans legate de descoperirea si exploatarea numeroaselor mine de argint din zona, inca din secolul al X-lea. Din secolul XIII pana in secolul XVI orasul a concurat cu Praga din punct de vedere economic, cultural si politic, devenind resedinta favorita a multora dintre regii Boemiei si mai tarziu o parte importanta din imperiul Austro-Ungar. Emblema orasului este Biserica Sf. Barbara, patroana minerilor, cu arhitectura sa deosebita tronand deasupra intregii zone. Intoarcere la Praga. Dupa amiaza, Tur pietonal cu insotitorul de grup: Piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, „Champs Elysee-ul” Pragai – vestita artera comerciala, zona Hradului. Cazare hotel Clarion Congress 4*.

03 ianuarie  PRAGA - BUCURESTI
Mic dejun.Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa CSA OK802 cu decolare catre Bucuresti la ora 12:05. Aterizare la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 14:55 

HOTELUL CLARION CONGRESS PRAGUE 4* este localizat intr-o zona rezidentiala, la  doar 5 statii de metrou de centrul istoric al orasului (10 minute), fiind unul dintre cele mai noi si mai moderne centre de afaceri din Praga. Hotelul dispune de toate dotarile si facilitatile unei constructii noi, moderne, avand inclusiv o galerie comerciala si o statie de metrou incorporata. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV Satelit, Pay TV, telefon, mini bar, seif, uscator de par in baie. www.cchp.cz 

CABARET a la CLARION”
Cina de Revelion cu spectacol de CABARET la Hotel Clarion Congress 4*

Suntem mandri sa va invitam la spectacolul „CABARET a la CLARION”,
un eveniment special organizat la cumpana dintre ani in sala mare de festivitati a hotelului Clarion Congress!
Bucurati-va de o petrecere extraordinara, un spectacol de Cabaret inedit dar si de un delicios bufet de Revelion
creat de Maestrul Bucatar Sef Miroslav Soukup si echipa sa.

19:30-20:00 Welcome drink in foaier: un pahar de sampanie si bauturi racoritoare
20:00-23:45    Programul special de Revelion cu tema „CABARET a la CLARION ”
Cina de revelion de tip bufet:
- variatiuni de apertive reci si calde
- bufet de salate
- preparate calde
- desert
Bauturile incluse in pachet se servesc gratuit pana la miezul noptii:
- vin, bere, bauturi racoritoare si bauturi calde
- 2 pahare de sampanie (la welcome drink si la toast-ul de la miezul noptii)

00:00-00:01 La multi Ani 2014! Directorul General al hotelului va invita sa inchinati un pahar de sampanie
00:01-01:00    Program oficial continua pana la ora 01:00 (bauturile sunt contra cost dupa 00:00)

Tarif Adulti: 70Euro
Tarif Copii 00-09,99 ani: 35 Euro

 

Servicii incluse:
•    Bilet de avion Bucuresti - Praga - Bucuresti, compania CSA
•    4 nopti cazare cu mic dejun bufet la Hotel Clarion Congress 4*
•    Tur de oras de ½ zi in Praga cu ghid local de limba romana
•    Tururi si vizite pietonale cu insotitorul de grup
•    Transferuri aeroport - hotel - aeroport
•    Transfer hotel – tur de oras - hotel
•    Insotitor de grup

Servicii neincluse:

•    Taxele de aeroport si combustibil: 135 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
•    Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
•    Excursiile optionale
•    Cina festiva de Revelion (optionala)
 

Tarife calculate pentru un grup de 30 platitori:
• 399 Euro adult loc in camera dubla

• 235 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti             
• 566 Euro adult loc in camera single                

Excursii optionale:
• Croaziera cu cina bufet pe Vltava: 25 € /adult, 20 €/copil 3-11 ani, GRATUIT copil 0-2,99 ani Include: 2 ore croaziera, cina bufet, apertiv, 1 bautura, muzica live acordionist (fara transfer, tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

• Excursie de ½ zi la Castelul Karlstejn: 45 €/adult,  30 €/ copii 0-5,99 ani, 40 € /copii 6-14 ani, studenti, seniori cu varsta >65 ani.  Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie! Pt a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos! (Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

• Excursie de 1 zi la Karlovy Vary: 45 €/adult, 35 €/copii 2-12 ani si include: transport autocar, ghid roman insotitor (Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

• Cina traditionala & spectacol folcloric: 30 €/adult, 25€/copil 6-11ani, GRATUIT copil 0-5,99 ani. Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live
(Transfer cca: 10 Euro/persoana, tarife valabile pentru minim 25 de participanti)
 

Alte oferte recomandate:

Club Vila Bran Resort | Craciun Bran

CRACIUN CLUB VILA BRAN 3*** BRAN Descriere generala: Club Vila Bran (...)

de la:
150 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Wolf | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL WOLF 1 3*** & WOLF 2 4**** BRAN HOTEL WOLF 1 3*** Amplasare (...)

de la:
1162 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL MISTRAL RESORT 3*** BRAN MOIECIU     Amplasare: (...)

de la:
1005 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Palace | Craciun Sinaia

Hotel Palace | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL PALACE 4**** SINAIA   Adresa: Str. Octavian Goga nr (...)

de la:
655 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina | Craciun Sinaia

Hotel Rina | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL RINA 3*** SINAIA Descriere generala: Hotelul RINA SINAIA (...)

de la:
852 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL CARAIMAN 2** SINAIA Amplasare Hotelul este situat la (...)

de la:
437 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel International | Craciun Sinaia

Hotel International | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL INTERNATIONAL 4**** SINAIA Adresa: Str. Avram Iancu nr. (...)

de la:
1557 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

CRACIUN HOTEL RINA VISTA/TIROL 3*** Localizare: In centrul statiunii (...)

de la:
315 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Craciun Hotel Escalade 4**** Poiana Brasov Localizare: Hotel Escalade (...)

de la:
744 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

CRACIUN 2013 HOTEL ROZMARIN 4**** Descriere generala: Hotel Rozmarin (...)

de la:
299 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Orizont | Craciun Predeal

Hotel Orizont | Craciun Predeal

CRACIUN HOTEL ORIZONT 4**** PREDEAL   Adresa:  Str.Trei Brazi, (...)

de la:
750 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

HOTEL CABANA SCHIORILOR 4****   Predealul ramane una dintre destinatiile (...)

de la:
1350 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum