Contact direct:

Tel: 0734.706.747

office@byrontravel.ro

Tara
Oras/Statiune
Tip
Transport
Categorie hotel
Pret

Revelion Insula Madeira

de la:
638 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Print

Circuit Revelion 2014 in Madeira - Portugalia

In Madeira se organizeaza de Revelion unul dintre cele mai spectaculoase focuri de artificii din lume
Perioada: 30.12.2013 – 05.01.2014

Ziua 1 (30.12): Bucuresti – Madeira

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 03:30 dimineata pentru imbarcare pe zborul companiei TAP Portugal spre Lisabona. Sosire in Lisabona la ora 07:25 si imbarcare pe cursa spre Madeira cu decolare la ora 10:30. Sosire in Madeira la ora 12:15 si transfer cu autocarul la hotel Golden Residence 4* sau similar unde vom fi intampinati cu un pahar de vin de Madeira. Cazare incepand cu ora 14:00. Dupa amiaza, timp liber.

Ziua 2 (31.12): Tur de oras Funchal LA MULTI ANI 2014!
Mic dejun. Azi vom vizita orasul Funchal, capitala insulei Madeira, oras splendid situat intr-un golf inconjurat de munti. Ne vom opri mai intai la gradina botanica, una din atractiile principale ale acestui tur. Specii endemice de flori din insula Madeira si alte plante exotice pot fi admirate in toata splendoarea lor. Urmatoarea oprire este la piata locala “Dos Lavradores” unde veti putea vedea cateva din produsele locale specifice pentru Madeira: fructe si plante tropicale, orhidee, produse de artizanat, dar si piata de peste. Urmatoarea oprire este la o fabrica de broderii unde vom putea observa diversele etape ale procesului de fabricatie. In incheierea turului va invitam sa vizitati o crama de vinuri pentru a degusta faimosul vin de Madeira. Revelionul este o ocazie speciala in Madeira pentru ca aici se organizeaza unul dintre cele mai mari si mai spectaculoase focuri de artificiii din lume, (certificat de Cartea Recordurilor). Optional, cina de Revelion la hotel (pret/ persoana: 100 Euro). Dupa cina, la ora 22:30 transfer in centrul orasului Funchal pentru a putea vedea spectaculoasele focuri de artificii (pentru clientii care rezerva cina de Revelion, acest transfer este gratuit; pentru clientii care nu doresc cina de Revelion, transferul costa aprox 15 Euro/ persoana). Intoarcere in jurul orei 01:00, iar petrecerea va continua la barul hotelului.

Ziua 3 (01.01): Excursie optionala Eira do Serrado & Monte
Mic dejun. Excursie optionala la Eira do Serrado, punct de observatie de unde vom admira frumoasele peisaje din interiorul insulei. O priveliste spectaculoasa a satului Curral das Freiras situat intr-o vale inconjurata de munti poate fi admirata de aici. Urmatoarea oprire este in Monte, destinatia favorita a vizitatorilor insulei inca din sec al XIX-lea. Monte este situat pe varful unui deal, deasupra orasului Funchal si cea mai notabila atractie a sa este biserica in interiorul careia se afla mormantul lui Carol I, ultimul imparat al imperiului Austro-Ungar. La intoarcere aveti sansa unei experiente inedite in care transportul si distractia se combina pentru a oferi o senzatie unica (optional, contra cost): in Monte se foloseste un vehicul inedit pentru a cobori dealul: o combinatie ciudata intre un cos impletit de rachita si o sanie. Sania este manevrata de doi carreiros (carausi) pe o distanta de aprox 2 km si poate atinge viteze de 50 km/h. Acest mijloc de transport dateaza din 1850, inainte ca pe acest deal sa fie construit funicularul ce functioneaza azi. Intoarcere la hotel, cazare.

Ziua 4 (02.01): Excursie optionala Camacha si Santana
Mic dejun. Excursie optionala Camacha – Santana: prima oprire este in Camacha, una dintre cele mai mari asezari de interior de pe insula si centrul productiei obiectelor din rachita. Vom opri pentru a vedea un atelier si procedeul de fabricatie al diverselor produse din rachita. In continuare vom urca spre Pico de Arieiro (1810 m) de unde – intr-o zi senina – se pot vedea nordul, sudul si centrul insulei. Urmatoarea oprire este la Ribeiro Frio pentru a vedea o crescatorie de pastravi. Santana este probabil cel mai tipic sat de pe insula; aici vom vedea casele traditionale colorate cu acoperis din stuf. La intoarcerea in Funchal vom opri in Machico, al II-lea oras ca marime din Madeira, asezat intre mare si munte; acesta este locul in care au debarcat primii navigatori portughezi care au ajuns pe insula, in 1419. Intoarcere in Funchal. Cazare.

Ziua 5 (03.01): Croaziera cu catamaranul, optional
Mic dejun. Optional, croaziera pe mare: din Funchal catamaranul pleaca spre Cabo Girao, trecand pe langa tarmul orasului Funchal cu zona Lido, Praia Formosa, Camara de Lobos. La Cabo Girao ne oprim pentru baie sau pentru relaxare pe vas. La intoarcerea spre Funchal este foarte posibil sa vedem delfinii care s-ar putea sa ne urmeze in timpul calatoriei. Cazare.

Ziua 6 (04.01): Excursie optionala Cabo Girao & Porto Moniz
Mic dejun. Excursie optionala Porto Moniz: Prima oprire este la Camara de Lobos, un pitoresc sat pescaresc situat in apropierea orasului Funchal, care a fost pictat chiar de Winston Churchill in timpul sederii sale in Madeira. Aceasta este si cea mai importanta zona viticola din Madeira, iar terasele cu vita de vie sunt amenajate pe panta muntelui. Pe masura ce urcam spre zonele mai inalte, plantatiile cu vita de vie sunt inlocuite de cele cu bananieri. Vom urca pana la punctul panoramic Cabo Girao (580 m), cel mai inalt promontoriu din Europa. Continuam de-a lungul coastei sudice a insulei catre Ribeira Brava si valea Serra d’Agua unde vom opri pentru masa de pranz in satul Sao Vicente. Dupa pranz, vom continua vizita insulei cu Porto Moniz, un mic sat situat pe coasta de nord renumit pentru piscinele naturale formate de rocile vulcanice si pentru uimitoarele cascade. Cazare.

Ziua 7 (05.01): Funchal – Bucuresti
Mic dejun. Timp liber. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Transfer la aeroportul din Madeira pentru imbarcare pe zborul companiei TAP Portugal spre Lisabona cu decolare la ora 16:15. Zbor Lisabona – Bucuresti cu decolare la ora 22:10, sosire in Bucuresti la ora 04:10 pe 6 ianuarie.

Informatii utile:
Termen limita de inscriere: cu 60 zile inainte de plecare. Inscrierea se face pe baza achitarii unui avans de 50% din suma totala.
Documente necesare pentru calatorie: pasaport valabil minim 6 luni sau carte de identitate valabila.

Servicii incluse in pret:
• transport cu avionul, Bucuresti – Madeira si retur (via Lisabona), compania TAP Portugal
• 6 nopti cazare cu mic dejun in Madeira la hotel 4*;
• excursie de jumatate de zi in orasul Funchal – capitala Insulei Madeira (maxim 4 ore)
• transfer cu autocarul, aeroport Madeira – hotel si retur
• insotitor roman de grup

Nu sunt incluse:
• taxele de aeroport: 260 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
• biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Cina festiva de Revelion la hotel (optionala): 100 Euro/ persoana
• excursiile optionale
• asigurarea medicala (optionala) si asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)
 

Pret/ persoana (loc in dubla): 638 Euro
Supliment camera single: 155 Euro
Grup minim: 25 persoane

Orar de zbor informativ (ore locale):

30.12: Bucuresti 05:00 – Lisabona 07:25 / Lisabona 10:30 – Madeira 12:15
05.01: Madeira 16:15 – Lisabona 17:55 / Lisabona 22:10 – 04:10 (sosire in Bucuresti pe data de 6 ianuarie)

Conditii de anulare/ penalizari:
•    5% din total valoare pachet turistic daca renuntarea se face incepind cu a treia zi de la momentul confirmarii rezervarii, pina la 61 zile inaintea plecarii
•    50% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile- 21 zile inaintea plecarii
•    80% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 20 zile – 16 zile inaintea plecarii
•    100% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii

Transferuri din provincie la/ de la aeroport (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):
- 25 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI;
- 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;
- 45 EURO / adult / dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PREDEAL;
- 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;
- 60 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.
 

Alte oferte recomandate:

Club Vila Bran Resort | Craciun Bran

CRACIUN CLUB VILA BRAN 3*** BRAN Descriere generala: Club Vila Bran (...)

de la:
150 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Wolf | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL WOLF 1 3*** & WOLF 2 4**** BRAN HOTEL WOLF 1 3*** Amplasare (...)

de la:
1162 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL MISTRAL RESORT 3*** BRAN MOIECIU     Amplasare: (...)

de la:
1005 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Palace | Craciun Sinaia

Hotel Palace | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL PALACE 4**** SINAIA   Adresa: Str. Octavian Goga nr (...)

de la:
655 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina | Craciun Sinaia

Hotel Rina | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL RINA 3*** SINAIA Descriere generala: Hotelul RINA SINAIA (...)

de la:
852 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL CARAIMAN 2** SINAIA Amplasare Hotelul este situat la (...)

de la:
437 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel International | Craciun Sinaia

Hotel International | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL INTERNATIONAL 4**** SINAIA Adresa: Str. Avram Iancu nr. (...)

de la:
1557 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

CRACIUN HOTEL RINA VISTA/TIROL 3*** Localizare: In centrul statiunii (...)

de la:
315 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Craciun Hotel Escalade 4**** Poiana Brasov Localizare: Hotel Escalade (...)

de la:
744 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

CRACIUN 2013 HOTEL ROZMARIN 4**** Descriere generala: Hotel Rozmarin (...)

de la:
299 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Orizont | Craciun Predeal

Hotel Orizont | Craciun Predeal

CRACIUN HOTEL ORIZONT 4**** PREDEAL   Adresa:  Str.Trei Brazi, (...)

de la:
750 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

HOTEL CABANA SCHIORILOR 4****   Predealul ramane una dintre destinatiile (...)

de la:
1350 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum