Contact direct:

Tel: 0734.706.747

office@byrontravel.ro

Tara
Oras/Statiune
Tip
Transport
Categorie hotel
Pret

Esti Aici: » Byron Travel » Despre Byron Travel Agency

Despre Byron Travel Agency

De ce o agenţie de turism?

 

Avand în vedere toate oportunitaţile pe care le oferă Internetul in ceea ce priveşte rezervarea unei vacanţe, vă intrebaţi de ce să apelaţi la o agenţie de turism?

Unii dintre voi cred că agenţiile de turism sunt de domeniul trecutului, ei nemaiavând valoare in faţa nenumăratelor partaluri web care ofera booking worldwide la numai un click distanţă. Iată cateva motive pe care ar trebui sa le luaţi in considerare, privind utilizarea serviciilor unui agent de turism profesionist:

 

  • Preţul mic nu intotdeauna inseamnă şi calitate. Majoritatea turiştilor care fac o rezervare online i-au în considerare doar costul calatoriei fară a pune accent pe specificul ei şi pe ceea ce primesc în schimbul preţului achitat.  Un agent de turism vă va sfatui întotdeauna asupra alegerilor pe care va trebui sa le luaţi privind sejurul dorit, vă va oferi argumente pro şi contra pentru a putea ajunge de la cea mai bună variantă calitate/preţ. Caţiva Euro în plus v-ar putea ajuta sa caştigaţi  4-5 ore din calatoria dvs. timp pe care l-aţi pierde organizând intinerariul vacanţei, sau ar putea include în tarif o cameră superioară cu mult mai multe facilitaţi, cand aceste alegeri ar putea sa nu fie atât de evidente în booking-ul online.

 

  • Time is money. Decât să petreceţi nenumărate ore în faţa calculatorului încercând să descoperiţi cele mai bune opţiuni, apelaţi la o agenţie de turism profesionista care vă va oferi cea mai buna soluţie. De multe ori nu stiţi nici unde doriţi să vă petreceţi vacanţa şi nici nu aveţi în minte o data certă de plecare. De ce sa vă petreceţi tot timpul liber gândindu-vă la aceste alegeri încercând să gasiţi cea mai buna ofertă?  Lasaţi un agent de turism specializat să vă ajute. Ar putea avea idei şi opţiuni pe care poate nici sa nu le fi luat în considerare. Un agent de turism vă va oferi raspunsuri la intrebari pe care nici nu v-aţi gandit sa le puneti. Economisiţi timp, bani şi calatoriţi fară griji!

 

  • Agentul de turism este reprezentantul dumneavoastră.  “Utilizarea Internetului şi rezervarea online este mult mai facila” – mulţi dintre dvs. gândesc acest lucru. Oricine poate cauta pe Internet un sejur pe care să îl poată rezerva in timp real, e usor, dar există mii de site-uri şi milioane de alegeri;

Ce se întamplă daca ceva nu merge bine? Vi se refuză îmbarcarea la aeroport sau când ajungeţi la destinatie aflaţi că nu mai este disponibilă camera rezervată.  Pe cine sunaţi? Ştiţi cine e în spatele acelor site-uri şi cum te pot ajuta în cazul în care apar probleme?  Dacă apelaţi la o agenţie de turism totul e simplu. Trebuie doar sa daţi un telefon şi apoi să vă relaxaţi. Agentul de turism se va ocupa de toate problemele şi se va asigura că vacanţa dvs. nu e ruinată din cauză că cineva, cumva a facut o greseală. Agentul de turism este reprezentantul dvs. şi se va asigura ca aveţi o calatorie placută.

 

  • Comisionele agenţiei de turism – mit sau realitate? Agenţiile de turism în mare parte sunt platite de catre furnizorul de servicii pentru a le promova şi vinde produsele, astfel aveţi parte de cele mai bune tarife. Însa pentru sejururile “tailor made” agenţiile percep un comision care este inclus in tariful final. Nu trebuie sa va faceţi griji în privinţa costurilor ascunse. Chiar şi cu acest comision preţul final va fi concurent cu tot ce regasiţi online, şi va bucuraţi de toate bonusurile pe care o agenţie de turism le are de oferit: sfaturi din experienţa agenţilor de turism şi ghizilor, nenumarate opţiuni prezentate pentru a alege tipul de vacanta potrivit, asistenta 24/7 pe toata durata calatoriei.

 

Extra Mile.

În ceea ce priveste Byron Travel Agency putem spune sincer “we go the extra mile”.

 

Am fost la aeroport când clienţii noştrii au întampinat probleme la îmbarcare, am înmanat personal voucherele clienţilor care au rezervat in ultimul minut un sejur, am oferit suport pentru turistii care nu se puteau hotarî în privinţa itinerariului.

 

Clienţii care au reapelat la serviciile noastre confirmă etica muncii noastre si nivelul de profesionalism cu care tratăm fiecare turist.

Şi puteti fi siguri ca vom face toate eforturile pentru ca fiecare client sa fie tratat ca un V.I.P.

 

 

Sub deviza "Your vision, your style...we make it happen!" Byron Travel Agency are plăcerea de a vă conduce spre diverse destinaţii, mai apropiate sau mai îndepartate, într-un cu totul alt mod decat aţi fost obişnuit. Vă invităm să descoperiţi prin intermediul Byron Travel turismul de lux şi cele mai exotice destinaţii din lume, la preţuri accesibile pentru toţi cei care vor să călătorească.

 

Daca doriţi să obţineţi informaţii despre locurile disponibile ale unui anumit hotel, sau vreţi să faceţi o rezervare, folosesţi meniul "Contact" sau butonul din partea de sus a paginii "Operator online" şi în cel mai scurt timp vă vom contacta oferindu-vă sprijinul nostru.

Ne puteţi contacta şi la telefon/fax: 021/313.40.31 ; 0734.706.747

Yahoo ID: byron_travel

E-mail: vlad@byrontravel.ro ; office@byrontravel.ro

 

Informatii fiscale ale agentiei

Denumire firma: SC BYRON TRAVEL MANAGEMENT SRL

Sediu social: Str. Transilvaniei, nr 74, sector 1, Bucuresti

Numar Registul Comertului: J40/3235/2010

C.I.F.: RO 26708923

Cont RON: RO27BTRL04501202T87535XX   Banca Transilvania-Victoria

Cont EUR: RO02BTRL04504202T87535XX   Banca Transilvania-Victoria

Cont USD: RO51BTRL04502202T87535XX   Banca Transilvania-Victoria

SWIFT: BTRLRO22