Contact direct:

Tel: 0734.706.747

office@byrontravel.ro

Tara
Oras/Statiune
Tip
Transport
Categorie hotel
Pret

Turul pietelor de Craciun - Circuit autocar 10 zile

de la:
379 EURO

Indicativ oferta: 14

Rezerva acum

Print

TURUL PIETELOR DE CRACIUN

VIENA, SALZBURG, MUNCHEN, ROTHENBURG - “ORASUL CRACIUNULUI”, NÜRNBERG, PRAGA, BUDAPESTA

Descopera Magia Sarbatorilor de Iarna...

O traditie veche de secole reinvie in fiecare an in preajma Craciunului. De la jumatatea lunii noiembrie, odata cu inceperea Adventului, care reprezinta perioada de pregatire pentu marea sarbatoare a Nasterii Domnului, se deschid “pietele Pruncului Iisus” sau “Christkindlmarkt”. Aceasta traditie care a luat nastere in tarile germanice pe vremea cavalerilor Teutoni se pastreaza inca vie, oferind tuturor posibilitatea de a trai si de a simti magia Sarbatorilor. Odata cu Reforma lui Martin Luther au luat nastere noi traditii referitoare la oferirea darurilor de Craciun, acesta sugerand ca orice copil primeste daruri de la Pruncul Iisus.
Pietele de Craciun sunt experiente incantatoare pentru fiecare dintre noi, oferind tuturor vizitatorilor o desfatare a simturilor, patrunzand pana in adancul sufletului. Fiecare oras are o Piata de Craciun unica, presarata cu savoarea traditiilor si a produselor locale. Faceti o plimbare printre tarabele frumos decorate, incercati un Bratwürst sau un Frankfürter cu savoare locala, beti o cana de Glühwein si simtiti-va din nou copii, in preajma bradul impodobit si a cadourilor viu colorate.

26 Noiembrie Bucuresti – Budapesta
Plecare din Bucuresti la ora 05:00, din Piata Victoriei pe traseul Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Sibiu-Sebes-Deva-Arad-Timisoara-Budapesta. Sosire la Budapesta seara, in functie de conditiile de trafic si procedurile vamale. Cazare hotel Expo 4* sau similar Budapesta.

27 Noiembrie Budapesta – Viena
Mic dejun. Plecare catre Austria si Tur de oras Viena. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana,  Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si „Orasul Dunarii” – Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan.  Dupa turul de oras, timp liber pentru Vizitarea Pietei de Craciun. Una dintre cele mai cunoscute si mai vizitate Piete de Craciun se deschide in fiecare an in piata Primariei din Viena. Vizitatorii regasesc aici un amestec placut de culoare, muzica, lumina si diversitate culturala care invaluie atmosfera intr-un cadru feeric. Profitati de aceasta ocazie pentru a face un tur prin Pietele de Craciun deschise in tot centrul istoric al orasului si, de ce nu, o plimbare pe celebra artera comerciala Mariahilferstrasse care, in aceasta perioada, isi primeste oaspetii in straie de sarbatoare. Cazare hotel Austria Trend Bosei 4* sau similar Viena.

28 Noiembrie Viena – Salzburg
Mic dejun. Excursia continua spre Salzburg. Tur de oras Salzburg pentru a vizita Palatul Mirabell, gradinile Mirabell, Domul din Salzburg, Residenz, Cetatea din Salzburg, casa in care s-a nascut Mozart, etc. Dupa turul de oras, vizitarea Pietei de Craciun. O atmosfera de basm intr-o lumina incantatoare in orasul lui Mozart. Artizanat, jucarii, ornamente traditionale, muzica si voie buna, toate va asteapta in acest magnific oras. Cazare hotel Star Inn Salzburg Airport 3* sau similar.

29 Noiembrie Salzburg – Munchen
Mic dejun. Excursia continua spre Munchen. Tur de oras Munchen – capitala Bavariei: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz, etc. Continuam turul cu vizitarea Castelului Nymphenburg (biletul de intrare se achita la fata locului). Timp liber la dispozitie. Transfer la hotel si cazare. Cazare hotel Express by Holiday Inn 3* Munchen-Messe sau similar.

30 Noiembrie Munchen – Piata de Craciun
Mic dejun. Zi libera pentru Vizitarea Pietei de Craciun din Munchen care se organizeaza anual in Marienplatz – Piata Primariei. Aceasta piata de Craciun este la fel de veche precum berariile pentru care Munchen-ul este renumit si este una dintre cele mai frumoase Piete de Craciun din Germania.  Privelistea este spectaculoasa, avand in prim-plan uimitoarea cladire a Primariei, la baza careia se desfasoara toata frumusetea Bavariei, reprezentata de micii comercianti care va ofera o mare varietate de produse traditionale. Cazare hotel Express by Holiday Inn 3* Munchen-Messe sau similar.

01 Decembrie Munchen – Rothenburg – Nürnberg
Mic dejun. Dupa micul dejun ne indreptam catre „Orasul Craciunului” – Rothenburg. Un orasel traditional german, unde timpul s-a oprit in loc iar Spiritul Craciunului ramane impregnat in tot ceea ce ne inconjoara, tot timpul anului. Una dintre cele mai renumite Piete de Craciun isi deschide portile in interiorul zidurilor orasului medieval, pentru toti cei care vor sa traiasca o experienta cu adevarat magica. Dupa o plimbare pe stradutele inguste, luminate intr-o feerie de culori si un tur prin Piata de Craciun, va sugeram o vizita la Muzeul Craciunului – o adevarata comoara a Germaniei. Dupa-amiaza, plecare din Rothenburg spre Nürnberg. Cazare hotel Acom Nuremberg 3*superior sau similar.

02 Decembrie Nürnberg – Praga
Mic dejun. Dimineata vizitarea orasului. In fiecare an, cea mai veche dar si cea mai renumita piata de Craciun din Germania se deschide in Nürnberg printr-un ceremonial fastuos transmis peste tot in lume prin intermediul televiziunilor. Timp liber pentru vizitarea Pietei de Craciun. Dupa pranz plecare spre Praga. Cazare hotel Duo 4* (clasificare locala) sau similar Praga.

03 Decembrie Praga
Mic dejun. Tur de oras Praga: Muzeul National, Opera, Teatrul National. Apoi vom continua cu vechiul oras: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf.Vit – simbolul spiritualitatii cehe, Podul Carol, „Golden Lane“ – strada de aur, zona boema a orasului de aur. Continuam turul pietonal in centrul istoric: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul astronomic, zona pietonala cu magazine de lux. Dupa turul de oras, vizitarea frumoasei Piete de Craciun din centrul istoric. Cazare hotel Duo 4* (clasificare locala) sau similar Praga.

04 Decembrie Praga - Budapesta
Mic dejun. Dupa micul dejun, plecare spre Budapesta. In acest maret oras de pe malul Dunarii se deschide anual Piata de Craciun, in zona Vorosmarty Ter, in centrul orasului. De ani de zile Budapesta concureaza cu Viena din punct de vedere al frumusetii si diversitatii Pietelor de Craciun si nu peste mult timp poate chiar o va intrece. Un tur prin Piata de Craciun din Budapesta si o plimbare pe faleza Dunarii reprezinta o experienta incantatoare. Seara, optional, Croaziera pe Dunare cu cina la bordul navei (welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare). Tarif: 30 € /persoana (transfer inclus). Cazare hotel Expo 4* sau similar Budapesta.

05 Decembrie Budapesta – Bucuresti
Mic dejun. Dupa micul dejun plecare spre Bucuresti pe acelasi traseu. Sosire seara, in functie de conditiile de trafic si procedurile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

Servicii incluse:
•    9 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 3* si 4* conform programului
•    Tur de oras Viena
•    Tur de oras Salzburg
•    Tur de oras Munchen
•    Tur de oras Praga
•    Vizitarea Pietei de Craciun din Viena
•    Vizitarea Pietei de Craciun din Salzburg
•    Vizitarea Pietei de Craciun din Munchen
•    Vizitarea Pietei de Craciun din Rothenburg ob den Tauber - "Orasul Craciunului"
•    Vizitarea Pietei de Craciun din Nürnberg
•    Vizitarea Pietei de Craciun din Praga
•    Vizitarea Pietei de Craciun din Budapesta
•    Transport cu autocar propriu clasificat 4*
•    Insotitor roman de grup

Servicii neincluse:
•    asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice

Tarife calculate pentru un grup de 40 platitori:
• 379 Euro adult loc in camera dubla

• 279 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti
• 553 Euro adult loc in camera single    

Alte oferte recomandate:

Club Vila Bran Resort | Craciun Bran

CRACIUN CLUB VILA BRAN 3*** BRAN Descriere generala: Club Vila Bran (...)

de la:
150 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Wolf | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL WOLF 1 3*** & WOLF 2 4**** BRAN HOTEL WOLF 1 3*** Amplasare (...)

de la:
1162 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL MISTRAL RESORT 3*** BRAN MOIECIU     Amplasare: (...)

de la:
1005 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Palace | Craciun Sinaia

Hotel Palace | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL PALACE 4**** SINAIA   Adresa: Str. Octavian Goga nr (...)

de la:
655 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina | Craciun Sinaia

Hotel Rina | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL RINA 3*** SINAIA Descriere generala: Hotelul RINA SINAIA (...)

de la:
852 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL CARAIMAN 2** SINAIA Amplasare Hotelul este situat la (...)

de la:
437 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel International | Craciun Sinaia

Hotel International | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL INTERNATIONAL 4**** SINAIA Adresa: Str. Avram Iancu nr. (...)

de la:
1557 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

CRACIUN HOTEL RINA VISTA/TIROL 3*** Localizare: In centrul statiunii (...)

de la:
315 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Craciun Hotel Escalade 4**** Poiana Brasov Localizare: Hotel Escalade (...)

de la:
744 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

CRACIUN 2013 HOTEL ROZMARIN 4**** Descriere generala: Hotel Rozmarin (...)

de la:
299 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Orizont | Craciun Predeal

Hotel Orizont | Craciun Predeal

CRACIUN HOTEL ORIZONT 4**** PREDEAL   Adresa:  Str.Trei Brazi, (...)

de la:
750 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

HOTEL CABANA SCHIORILOR 4****   Predealul ramane una dintre destinatiile (...)

de la:
1350 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum