Contact direct:

Tel: 0734.706.747

office@byrontravel.ro

Tara
Oras/Statiune
Tip
Transport
Categorie hotel
Pret

Sejur avion Portugalia - Insula Madeira 7 zile

de la:
599 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Print

Insula Madeira - spectacolul minunat al naturii
Plecari: 22 iulie, 07 octombrie 2012 (6 nopti / 7 zile)
      
Ziua 1: Bucuresti – Madeira

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 04:00 pentru imbarcare pe zborul companiei TAP Portugal spre Lisabona. Sosire in Lisabona la ora 08:25 si imbarcare pe cursa spre Madeira cu decolare la ora 11:00 (respectiv ora 13:30 pentru data de 07 OCT). Sosire in Madeira si transfer cu autocarul la hotel Alto Lido 4* sau similar situat in Funchal, capitala insulei Madeira. Cazare si timp liber pentru restul zilei.

Ziua 2: Tur de oras Funchal

Mic dejun. Azi vom vizita orasul Funchal, capitala insulei Madeira, situat intr-un golf inconjurat de munti. Prima oprire va fi la piata locala unde veti putea vedea cateva din produsele locale specifice pentru Madeira: fructe si plante tropicale, orhidee, produse de artizanat. Urmatoarea oprire este la o fabrica de broderii unde vom putea observa diversele etape ale procesului de fabricatie. Dupa o scurta plimbare de-a lungul principalei strazi comerciale din oras vom ajunge la Catedrala construita in sec al XV-lea in stil manuelin. In incheierea turului va invitam sa vizitati o crama de vinuri pentru a degusta faimosul vin de Madeira.

Ziua 3: Excursie optionala la Pico dos Barcelos, Eira do Serrado si Monte
Mic dejun. Excursie optionala de ½ de zi la Pico dos Barcelos si Eira do Serrado. Prima oprire este la Pico dos Barcelos unde vom admira o frumoasa priveliste asupra golfului si orasului Funchal. Vizitam in continuare Eira do Serrado unde vom admira peisaje din interiorul insulei. Dupa oprirea la Eira do Serrado vom urca pe jos un drum relativ scurt pana la Pico do Serrado pentru o priveliste spectaculoasa a satului Curral das Freiras situat intr-o vale inconjurata de munti. Ultima oprire este in satul Monte, destinatia favorita a vizitatorilor insulei inca din sec al XIX-lea. Monte este situat pe varful unui deal, deasupra orasului Funchal si cea mai notabila atractie a sa este biserica in interiorul careia se afla mormantul lui Carol I, ultimul imparat al imperiului Austro-Ungar. La intoarcere aveti sansa unei experiente inedite in care transportul si distractia se combina pentru a oferi o senzatie unica. In Monte se foloseste un vehicul inedit pentru a cobori dealul: o combinatie ciudata intre un cos impletit de rachita si o sanie. Sania este manevrata de doi carreiros (carausi) pe o distanta de aprox 2 km si poate atinge viteze de 50 km/h. Acest mijloc de transport dateaza din 1850, inainte ca pe acest deal sa fie construit funicularul ce functioneaza azi. Intoarcere la hotel. Cazare.

Ziua 4: Funchal – optional, cina traditionala cu spectacol folcloric si muzica fado

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare pe cont propriu in orasul Funchal. Seara, va invitam la un restaurant traditional pentru a gusta bucatele locale si pentru a va bucura de ospitalitatea oamenilor din Madeira. In timpul cinei veti asculta muzica fado si veti viziona dansuri folclorice traditionale.

Ziua 5: Excursie optionala la Camara de Lobos si Porto Moniz
Mic dejun. Camara de Lobos este un pitoresc sat pescaresc situat in apropierea orasului Funchal, care a fost pictat chiar de Winston Churchill in timpul sederii sale in Madeira. Aceasta este si cea mai importanta zona viticola din Madeira, iar terasele cu vita de vie sunt amenajate pe panta muntelui. Pe masura ce urcam spre zonele mai inalte, plantatiile cu vita de vie sunt inlocuite de cele cu bananieri. Vom urca pana la punctul panoramic Cabo Girao (580 m) pentru a vedea stanca marina care este a doua ca inaltime din lume. Continuam de-a lungul coastei sudice a insulei catre Ribeira Brava si valea Serra d’Agua unde vom opri pentru masa de pranz in satul Sao Vicente. Dupa pranz, vom continua vizita insulei cu Porto Moniz, un mic sat situat pe coasta de nord renumit pentru piscinele naturale formate de rocile vulcanice si pentru uimitoarele cascade. Plecam mai departe spre Paul da Serra (1500 m) numit si “acoperisul insulei Madeira”, unde peisajul este diferit de restul insulei. Intoarcere in Funchal. Cazare.

Ziua 6: Excursie optionala in Santana
Mic dejun. In aceasta zi vom explora o alta parte a insulei Madeira. Prima oprire este in Camacha, una dintre cele mai mari asezari de interior de pe insula si in acelasi timp locul unde se fabrica obiectele din rachita. Vom opri pentru a vedea un atelier si procedeul de fabricatie al diverselor produse din rachita. In continuare vom urca spre Pico de Arieiro (1818 m) de unde – intr-o zi senina – se pot vedea nordul, sudul si centrul insulei. Urmatoarea oprire este la Ribeiro Frio pentru a vedea o crescatorie de pastravi. Drumul continua spre Faial, unde peisajul este dominat de spectaculoasa stanca Penha de Aguia si continua spre est pana la satul Santana. In aceasta parte a insulei - renumita mai ales pentru agricultura - vom vedea casele traditionale cu acoperis din stuf si numeroase plantatii cu vita de vie. Dupa pranz ne vom intoarce in Funchal prin pasul Portela unde vom face o scurta oprire pentru a admira privelistea spectaculoasa de la Canical – Baia d’Abra, o zona uscata care contrasteaza cu restul peisajelor de pe insula. Ultima oprire este la Machico, locul unde a debarcat Zarco, descoperitorul insulei Madeira. Intoarcere in Funchal. Cazare.

Ziua 7+8: Funchal – Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00 dimineata. In cursul dupa amiezii transfer la aeroportul din Madeira pentru imbarcare pe zborul companiei TAP Portugal spre Lisabona. Decolare din Lisabona la ora 23:10 si sosire in Bucuresti la ora 05:10 in dimineata zilei urmatoare.

Orar de zbor informativ (ore locale):
GRUP IULIE:     22.07: Bucuresti 06:00 – Lisabona 08:25 / Lisabona 11:00 – Madeira 12:45
28.07: Madeira 16:00 – Lisabona 17:35 / Lisabona 23:10 – 05:10 (29.07)

GRUP OCTOMBRIE: 07.10: Bucuresti 06:00 – Lisabona 08:25 / Lisabona 13:30 – Madeira 15:15
 13.10: Madeira 18:35 – Lisabona 20:10 / Lisabona 23:10 – 05:10 (14.10)

Informatii utile:

Termen limita de inscriere: cu 45 zile inainte de plecare. Inscrierea se face pe baza achitarii unui avans de 50% din suma totala.
Documente necesare pentru calatorie: pasaport valabil minim 6 luni sau carte de identitate valabila.
 

Servicii incluse in pret:
• transport cu avionul, Bucuresti – Madeira si retur (via Lisabona), compania TAP Portugal
• transfer cu autocarul, aeroport Madeira – hotel in Funchal si retur
• 6 nopti cazare cu mic dejun in Madeira la hotel 4*
• excursie de jumatate de zi in orasul Funchal (maxim 4 ore)
• insotitor roman de grup

Nu sunt incluse:
• taxele de aeroport: 255 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
• biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• excursiile optionale
• asigurarea medicala (optionala)
• asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)
 

Pret/ persoana (loc in dubla): 599 Euro
Grup minim: 20 persoane
A treia persoana adulta in camera dubla: 550 Euro
Primul copil 2 – 11,99 ani in camera cu 2 adulti:  395 Euro
Supliment camera single: 135 Euro

Conditii de anulare/ penalizari:
• 5% din total valoare pachet turistic daca renuntarea se face incepind cu a treia zi de la momentul confirmarii rezervarii, pina la 30 zile inaintea plecarii
• 50% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile- 21 zile inaintea plecarii
• 80% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 20 zile – 16 zile inaintea plecarii
• 100% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii

Excursii optionale – preturi informative:
• Pico dos Barcelos, Eira do Serrado si Monte: 20 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul, ghid local si insotitor de grup roman, degustare de lichior. Supliment coborare cu sania pe dealul Monte: 15 Euro/ persoana.
• Camara de Lobos – Porto Moniz: 40 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul, ghid local si insotitor de grup roman. Supliment pranz (meniu): 15 Euro/ persoana.
• Excursie Santana: 38 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul, ghid local si insotitor de grup roman. Supliment pranz (meniu): 15 Euro/ persoana.
• Cina traditionala: 48 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transfer cu autocarul, cina meniu si asistenta insotitor de grup roman.

Transferuri din provincie la/ de la aeroport (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):
• 25 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI;
• 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;
• 45 EURO / adult / dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PREDEAL;
• 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;
• 60 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.
 

Alte oferte recomandate:

Club Vila Bran Resort | Craciun Bran

CRACIUN CLUB VILA BRAN 3*** BRAN Descriere generala: Club Vila Bran (...)

de la:
150 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Wolf | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL WOLF 1 3*** & WOLF 2 4**** BRAN HOTEL WOLF 1 3*** Amplasare (...)

de la:
1162 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL MISTRAL RESORT 3*** BRAN MOIECIU     Amplasare: (...)

de la:
1005 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Palace | Craciun Sinaia

Hotel Palace | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL PALACE 4**** SINAIA   Adresa: Str. Octavian Goga nr (...)

de la:
655 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina | Craciun Sinaia

Hotel Rina | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL RINA 3*** SINAIA Descriere generala: Hotelul RINA SINAIA (...)

de la:
852 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL CARAIMAN 2** SINAIA Amplasare Hotelul este situat la (...)

de la:
437 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel International | Craciun Sinaia

Hotel International | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL INTERNATIONAL 4**** SINAIA Adresa: Str. Avram Iancu nr. (...)

de la:
1557 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

CRACIUN HOTEL RINA VISTA/TIROL 3*** Localizare: In centrul statiunii (...)

de la:
315 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Craciun Hotel Escalade 4**** Poiana Brasov Localizare: Hotel Escalade (...)

de la:
744 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

CRACIUN 2013 HOTEL ROZMARIN 4**** Descriere generala: Hotel Rozmarin (...)

de la:
299 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Orizont | Craciun Predeal

Hotel Orizont | Craciun Predeal

CRACIUN HOTEL ORIZONT 4**** PREDEAL   Adresa:  Str.Trei Brazi, (...)

de la:
750 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

HOTEL CABANA SCHIORILOR 4****   Predealul ramane una dintre destinatiile (...)

de la:
1350 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum