Contact direct:

Tel: 0734.706.747

office@byrontravel.ro

Tara
Oras/Statiune
Tip
Transport
Categorie hotel
Pret

Revelion Lisabona - Circuit avion 6 zile

de la:
559 EURO

Indicativ oferta: 14

Rezerva acum

Print

REVELION LISABONA
Transport avion TAP PORTUGAL | 6 zile | de la 559 Euro

29 Decembrie  Bucuresti – Lisabona

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 02:50 pentru imbarcare pe zborul DIRECT al companiei TAP PORTUGAL cu destinatia Lisabona. Decolare la ora 04:50 cu zborul TP723 si aterizare la Lisabona la ora locala 07:20. Intalnire cu ghidul local si transfer in oras. Tur de oras Lisabona cu ghid local: Vor putea fi admirate: cartierul Belem – un loc strans legat de descoperirile maritime portugheze, vizita interioara la biserica Manastirii Jeronimos – o capodopera a stilului Manuelin, aflata pe lista Patrimoniului Mondial Unesco. Vom vizita Turnul Belem (1515) si vizita exterioara la Monumentul Descoperirilor Maritime. Ne vom indrepta apoi catre orasul vechi, unde vom debarca din autocar si vom urca la Castelul St. George, trecand pe langa biserica Sf.Antonio si Catedrala. Colina pe care se afla ofera o panorama deosebita asupra orasului. Vom cobori apoi catre strazile pitoresti ale cartierului Alfama – unul dintre cele mai vechi cartiere ale orasului. In drum spre hotel vom admira panoramic: Piata Marques de Pombal, Avenida da Liberdade, Piata Restauradores si Piata Rossio. Sosire la hotel. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru odihna si vizite pietonale cu insotitorul de grup. Cazare hotel SANA LISBOA 4* situat central in inima Lisabonei. www.sanahotels.com

30 decembrie Obidos, Nazare, Batalha, Fatima
Mic dejun. Excursie optionala la Obidos, Nazare, Batalha, Fatima. Vom incepe cu o vizita a satului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata portguheza unde vom vizita mica biserica Sf.Maria si stradutele medievale, apoi vom face un scurt popas in oraselul pescaresc Nazare, asezat pe malul oceanului. Timp liber la dispozitie in oras, unde  puteti servi un delicios pranz pescaresc. Vom continua cu vizita manastirii Batalha (sec. al XV-lea, o adevarata capodopera a artei manueline) si vom continua apoi cu vizitarea centrului religios si de pelerinaj Fatima, renumit datorita aparitiilor Fecioarei Maria in anul 1917. Timp liber la dispozitie in Fatima. Intoarcere la Lisabona. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel SANA LISBOA 4* situat central in inima Lisabonei.

31 decembrie  Sintra, Cabo da Roca, Cascais
Mic dejun. Excursie optionala la Sintra, declarata de UNESCO patrimoniu universal. Sintra a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze.  In Sintra vom vizita Palatul Regal si vom avea timp liber in centrul orasului. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale despre care poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Urmeaza o oprire in Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Durata: cca.4 ore. Intoarcere la Lisabona. Dupa amiaza timp liber si pregatire pentru seara de revelion. Seara, optional, Cina festiva de revelion la Hotel Altis 5* situat in apropiere. Tarife informative : 175 Euro/adult, 88 Euro/copil 06-11,99 ani, gratuit copii<6 ani. LA MULTI ANI 2014!   Cazare hotel SANA LISBOA 4* situat central in inima Lisabonei.

01 ianuarie  Prima zi a anului – Seara FADO la restaurantul “Timpanas”
Mic dejun. In aceasta prima zi a anului 2014 va propunem o plimbare relaxanta prin cartierele pitoresti ale Lisabonei impreuna cu insotitorul de grup. Lisabona prinde viata noaptea! Puteti sa admirati Lisabona plina de culoare in drum spre un restaurant traditional unde degustati o delicioasa mancare traditionala portugheza, in timp ce sunteti incantati de muzica Fado. Programul optional incepe la ora 19:30 cu transferul la restaurantul “Timpanas”. In timpul cinei veti asculta Fado – muzica traditionala portugheza. Comparat adesea cu muzica Gospel datorita liniei melodice puternice, Fado este cantat la lumina lumanarilor si acompaniat de sunetul mistic al chitarii portugheze. Versurile cantecelor Fado sunt de inima albastra si únele vorbesc despre dragoste pierduta sau pasiuni interzise, dar sunt deopotriva si vesele atunci cand vorbesc despre luptele cu tauri, un vin bun sau despre cei mai buni prieteni. Meniul cinei include: starter, fel principal, desert, ½ sticla vinul casei, apa minerala si cafea. Cazare hotel SANA LISBOA 4* situat central in inima Lisabonei.
 
02 ianuarie   Arabida, Sesimbra, Setubal
Mic dejun. Excursie optionala la Arabida, Sesimbra si Setubal. Pentru inceput vom traversa podul 25 Aprilie peste raul Tagus si ne vom bucura de panorama deosebita asupra Lisabonei din varful statuii lui Iisus Hristos – o copie a celebrei statui de pe Muntele Corcovado din Rio de Janeiro, ridicata in cinstea “neparticiparii” Portugaliei la cel de-al doilea razboi Mondial. Excursia continua spre Azulejos – un centru de placi glazurate unde vom intra in tainele acestui mestesug. Continuam cu Sesimbra, un mic orasel pescaresc unde vom putea admira o minunata panorama din varful unui castel local si apoi ne vom bucura de putin timp liber in zona de plaja. Dupa amiaza, ne vom continua excursia de-a lungul muntilor Arabida si ne vom bucura de minunate privelisti asupra coastei portugheze. Sosire la Setubal si timp liber la dispozitie. Intoarcerea la Lisabona se face pe spectaculosul pod Vasco de Gama in lungime de 17km. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel SANA LISBOA 4* situat central in inima Lisabonei.

03 ianuarie   Bucuresti - Lisabona
Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pe zborul DIRECT TAP TP722 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 10:10 si aterizare la Bucuresti la ora 16:20. Sfarsitul pachetului de servicii.

Hotel SANA LISBOA 4**** EXCELLENCE CONCEPT HOTEL  www.lisboa.sanahotels.com/en/
Hotelul faca parte din lantul hotelier Sana si este situat central, in inima Lisabonei, aproape de Avenida de Liberdade si Piata Marques de Pombal. Hotelul are 281 de camere distribuite pe 12 etaje, decorate modern si imbinand peferfect sobrietatea pe de o parte si eleganta si rafinamentul pe de alta parte. Totul a fost astfel creat incat sa asigure o atmosfera perfecta de vacanta.
 

Servicii incluse:
•    Bilet de avion Bucuresti - Lisabona - Bucuresti, zbor DIRECT compania TAP PORTUGAL
•    5 nopti cazare cu mic dejun bufet in Lisabona la hotel SANA LISBOA 4* situat central
•    Transferuri aeroport - hotel - aeroport
•    Tur de oras al Lisabonei cu ghid local
•    Tururi pietonale cu insotitorul de grup
•    Insotitor roman de grup

Servicii neincluse:
•    Taxele de aeroport si combustibil: 185 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
•    asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
•    Cina Festiva de Revelion la Hotel Altis 5* (optionala):
Tarife informative : 175 Euro/adult, 88 Euro/copil 06-11,99 ani, gratuit copii<6 ani
(Programul si meniul vor fi definitivate in luna octombrie)
 

Tarife calculate pentru un grup de 25 platitori:
• 559 Euro adult loc in camera dubla

• 507 Euro a 3-a persoana in dubla sau copil peste 11 ani
• 319 Euro copil 0-03,99 ani cu doi adulti in camera
• 407 Euro copil 4-10,99 ani cu doi adulti in camera
• 744 Euro adult loc in camera single                

Excursiile optionale: (tarife calculate pentru minim 20 platitori)
•    Obidos, Nazare, Batalha, Fatima: 55 Euro/persoana
Include: transport cu autocar local, ghid local, vizitele din program
•    Sintra, Cabo da Roca, Cascais: 50 Euro/persoana
Include: transport cu autocar local, ghid local, bilet de intrare la Palatul Regal, vizite conform descrierii
•    Seara Fado: 60 Euro/persoana
Include: transfer dus-intors, ghid local, starter, felul principal, desert, ½ sticla vinul casei, apa minerala, cafea
•    Arabida, Sesimbra, Setubal: 45 Euro/persoana
Include: transport cu autocar local, ghid local, degustare de vin, vizitele din program
Nota: Copii in varsta de pana la 2,99 ani—GRATUIT, copii 3-10,99 ani au reducere 50%

Alte oferte recomandate:

Club Vila Bran Resort | Craciun Bran

CRACIUN CLUB VILA BRAN 3*** BRAN Descriere generala: Club Vila Bran (...)

de la:
150 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Wolf | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL WOLF 1 3*** & WOLF 2 4**** BRAN HOTEL WOLF 1 3*** Amplasare (...)

de la:
1162 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL MISTRAL RESORT 3*** BRAN MOIECIU     Amplasare: (...)

de la:
1005 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Palace | Craciun Sinaia

Hotel Palace | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL PALACE 4**** SINAIA   Adresa: Str. Octavian Goga nr (...)

de la:
655 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina | Craciun Sinaia

Hotel Rina | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL RINA 3*** SINAIA Descriere generala: Hotelul RINA SINAIA (...)

de la:
852 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL CARAIMAN 2** SINAIA Amplasare Hotelul este situat la (...)

de la:
437 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel International | Craciun Sinaia

Hotel International | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL INTERNATIONAL 4**** SINAIA Adresa: Str. Avram Iancu nr. (...)

de la:
1557 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

CRACIUN HOTEL RINA VISTA/TIROL 3*** Localizare: In centrul statiunii (...)

de la:
315 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Craciun Hotel Escalade 4**** Poiana Brasov Localizare: Hotel Escalade (...)

de la:
744 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

CRACIUN 2013 HOTEL ROZMARIN 4**** Descriere generala: Hotel Rozmarin (...)

de la:
299 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Orizont | Craciun Predeal

Hotel Orizont | Craciun Predeal

CRACIUN HOTEL ORIZONT 4**** PREDEAL   Adresa:  Str.Trei Brazi, (...)

de la:
750 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

HOTEL CABANA SCHIORILOR 4****   Predealul ramane una dintre destinatiile (...)

de la:
1350 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum