Contact direct:

Tel: 0734.706.747

office@byrontravel.ro

Tara
Oras/Statiune
Tip
Transport
Categorie hotel
Pret

Craciun Viena

de la:
335 EURO

Indicativ oferta: 14

Rezerva acum

Print

CRACIUN VIENA – GALA IMPERIALA                
BONUS! Concert de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG
Transport avion AUSTRIAN | 5 zile | de la 335 Euro

Plecari: 22.12.2013 si 23.12.2013

22 decembrie Bucuresti – Viena

Intalnire la ora 11:45 in aeroportul HENRI COANDA (OTOPENI) cu insotitorul de grup si check in pentru zborul Austrian Airlines OS 784 cu decolare la ora 13:45. Sosire la Viena la ora 14:30. Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana,  Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare. Servirea cinei. Cazare Hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior Viena (inaugurat in martie 2013) sau similar. Detalii pe www.starinnhotels.com

23 decembrie Viena - Piata de Craciun & Turnul Dunarii 
Mic dejun. Zi libera pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Viena cu ghidul insotitor. Timp liber pentru cumparaturi. Seara, plimbare cu insotitorul de grup la Turnul Dunarii, de unde se poate admira „Vienna by night”. Se poate servi masa de seara la unul dintre restaurantele turnului, care se rotesc in jurul axei, la 160 m si 170 m inaltime. Cazare Hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior Viena sau similar.

24 decembrie Viena – Palatul Schonbrunn & Ajunul Craciunului
Mic dejun. Dimineata intalnire cu ghidul local, pentru Vizitarea Palatului Schönbrunn. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi si vizitarea Piatei de Craciun de la Schonbrunn. Seara, optional, va invitam la un eveniment in exclusivitate: Interra Christmas Party la Hotel Ibis Mariahilf. Tarif eveniment: 75 Eur /adult, 45 Euro/copil 6-11,99 ani, GRATUIT copil 00-05,99 ani si include: cocktail de bun venit, cina de Craciun bufet, bauturi (0.25l vin, 0.5l bere, 1 bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, DJ International, muzica si ring de dans special amenajat, transfer dus-intors. Cazare Hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior Viena sau similar.

25 decembrie Viena – Ziua de Craciun
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizite individuale. Va sugeram o plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Ringstrasse si o viziata la Palatul Imperial Hofburg, Museum Quartier sau Palatul Belvedere. Ora 18:00 servirea cinei. Ora 20h30 – Concert Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG al celebrei orchestre „Wiener Hofburg-Orchester” www.hofburgorchester.at. Peste 40 de muzicieni si 4 solisti de opera va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o „atmosfera imperiala” la celebra sala de concerte si festivitati „FESTSAAL” a Palatului Imperial „Hofburg”. (Transferul inclus cu autocarul hotel-Palatul Hofburg-hotel).  Cazare Hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior Viena sau similar.

26 decembrie Viena – Bucuresti
Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie. Ora 14:30 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa OS 787 cu decolare la ora 17:30. Aterizare in Bucuresti la ora 20:05. Sfarsitul pachetului de servicii.

-------

23 decembrie Bucuresti – Viena
Intalnire la ora 06:00 in aeroportul HENRI COANDA (OTOPENI) cu insotitorul de grup si check in pentru zborul Austrian Airlines OS 768 cu decolare la ora 08:00. Sosire la Viena la ora 08:50. Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana. Tur panoramic de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana,  Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior Viena (inaugurat in martie 2013) sau similar. Detalii pe www.starinnhotels.com. 

24 decembrie Viena – Palatul Schonbrunn & Ajunul Craciunului
Mic dejun. Dimineata intalnire cu ghidul local, pentru Vizitarea Palatului Schönbrunn. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi si vizitarea Piatei de Craciun de la Schonbrunn. Seara, optional, va invitam la un eveniment in exclusivitate: Interra Christmas Party la Hotel Ibis Mariahilf. Tarif eveniment: 75 Eur /adult, 45 Euro/copil 6-11,99 ani, GRATUIT copil 00-05,99 ani si include: cocktail de bun venit, cina de Craciun bufet, bauturi (0.25l vin, 0.5l bere, 1 bautura racoritoare), decoratiuni de Crac iun, DJ International, muzica si ring de dans special amenajat, transfer dus-intors. Cazare Hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior Viena sau similar.

25 decembrie Viena – Ziua de Craciun
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Viena cu ghidul insotitor. Timp liber pentru cumparaturi. Ora 18:00 servirea cinei. Ora 20:30 – Concert Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG al celebrei orchestre „Wiener Hofburg-Orchester” www.hofburgorchester.at. Peste 40 de muzicieni si 4 solisti de opera va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o „atmosfera imperiala” la celebra sala de concerte si festivitati „FESTSAAL” a Palatului Imperial „Hofburg”. (Transferul inclus cu autocarul hotel-Palatul Hofburg-hotel). Cazare Hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior Viena sau similar.

26 decembrie Abatia Melk & Turnul Dunarii Viena
Mic dejun. Optional, Excursie la ABATIA MELK & DEFILEUL DUNARII WACHAU. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Intoarcere la Viena pe defileul Dunarii Wachau. Vom urma cel mai frumos traseu al Dunarii, stramtoare cunoscuta sub numele de Wachau. Puteti admira Castele medievale, sate pitoresti si celebrele plantatii viticole. Tarif: 50 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor, bilet de intrare si ghid local pentru vizita la Abatia Melk. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Viena. Seara, plimbare cu insotitorul de grup la Turnul Dunarii, de unde se poate admira „Vienna by night”. Se poate servi masa de seara la unul dintre restaurantele turnului, care se rotesc in jurul axei, la 160 m si 170 m inaltime. Cazare Hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior Viena sau similar.

27 decembrie Viena – Bucuresti
Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie. Va sugeram o plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Ringstrasse si o viziata la Palatul Imperial Hofburg, Museum Quartier sau Palatul Belvedere. Ora 14:30 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa OS 787 cu decolare la ora 17:30. Aterizare in Bucuresti la ora 20:05. Sfarsitul pachetului de servicii.

CHRISTMAS PARTY
24 Decembrie 2013

Va invitam sa sarbatoriti Craciunul intr-un cadru special,
alaturi de prieteni, mai noi sau mai vechi, la
HOTEL IBIS MARIAHILF
Un eveniment Interra Travel pentru o zi speciala!

Decoratiuni de Craciun, Colinde, DJ International
si program de dans pe parcursul intregii seri (18:30 – 00:30)

GALA DE CRACIUN
18:30-19:30
Cocktail de bun venit si primirea oaspetilor

19:30-21:30
CINA DE CRACIUN BUFET
Supa

Salate
Selectie de salate si dressing
Paine si variatiuni de produse de panificatie

Felul principal
Preparate din vita, peste, pui, porc

Garnituri
Galuste, Orez, Cartofi, Legume de sezon
Desert

3 bauturi incluse
0.25l vin, 0.5l bere, 1 bautura racoritoare

21:30-00:30
CHRISTMAS PARTY

TARIF ADULT: 75 Euro

TARIF COPIL 06-11,99 ani: 45 Euro, COPIL 00-5,99 ani: GRATIS
Nota:
•    Meniul poate suferi modificari pana la data desfasurarii evenimentului
•    Meniurile speciale pentru persoanele vegetariene si/sau diete speciale trebuiesc solicitate
•    din tara, la momentul achizitionarii pachetului.
•    Pentru fiecare bautura inclusa se elibereaza un voucher, dupa consumarea acestora
•    bauturile extra se achita la fata locului

Servicii incluse:
•    Bilet de avion Bucuresti - Viena - Bucuresti, compania Austrian Airlines
•    4 nopti cazare cu mic dejun bufet, Hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior
•    2 cine la hotel in zilele de 22 si 25 decembrie
•    Biletul categ. A la Concertul Extraordinar de Craciun al Wiener Hofburg Orchester la sala de festivitati "Festsaal" a Palatului Imperial Hofburg
•    Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana
•    Ghid local de limba romana pentru vizitarea Palatului Schonbrunn (biletul de intrare se achita la fata locului)
•    Transfer hotel - Palatul Schonbrunn - hotel
•    Vizitarea Pietelor de Craciun de la Viena
•    Transfer hotel - Palatul Hofburg - hotel in seara concertului de Craciun
•    Transferuri aeroport - hotel - aeroport
•    Insotitor de grup

Servicii neincluse:
•    Taxele de aeroport si combustibil: 139 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
•    asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
•    Christmas Party la Hotel Ibis Mariahilf. Tarif eveniment: 75 Euro /adult, 45 Euro/copil 6-11,99 ani, GRATUIT copil 00-05,99 ani si include: cocktail de bun venit, cina de Craciun bufet, bauturi (0.25l vin, 0.5l bere, 1 bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, DJ International, colinde, muzica si ring de dans special amenajat.
(se rezerva si se achita din tara, odata cu pachetul turistic)

Tarife calculate pentru un grup de 35 platitori:
• 335 Euro adult loc in camera dubla

• 191 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti             
• 455 Euro adult loc in camera single 

Alte oferte recomandate:

Club Vila Bran Resort | Craciun Bran

CRACIUN CLUB VILA BRAN 3*** BRAN Descriere generala: Club Vila Bran (...)

de la:
150 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Wolf | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL WOLF 1 3*** & WOLF 2 4**** BRAN HOTEL WOLF 1 3*** Amplasare (...)

de la:
1162 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL MISTRAL RESORT 3*** BRAN MOIECIU     Amplasare: (...)

de la:
1005 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Palace | Craciun Sinaia

Hotel Palace | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL PALACE 4**** SINAIA   Adresa: Str. Octavian Goga nr (...)

de la:
655 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina | Craciun Sinaia

Hotel Rina | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL RINA 3*** SINAIA Descriere generala: Hotelul RINA SINAIA (...)

de la:
852 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL CARAIMAN 2** SINAIA Amplasare Hotelul este situat la (...)

de la:
437 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel International | Craciun Sinaia

Hotel International | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL INTERNATIONAL 4**** SINAIA Adresa: Str. Avram Iancu nr. (...)

de la:
1557 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

CRACIUN HOTEL RINA VISTA/TIROL 3*** Localizare: In centrul statiunii (...)

de la:
315 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Craciun Hotel Escalade 4**** Poiana Brasov Localizare: Hotel Escalade (...)

de la:
744 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

CRACIUN 2013 HOTEL ROZMARIN 4**** Descriere generala: Hotel Rozmarin (...)

de la:
299 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Orizont | Craciun Predeal

Hotel Orizont | Craciun Predeal

CRACIUN HOTEL ORIZONT 4**** PREDEAL   Adresa:  Str.Trei Brazi, (...)

de la:
750 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

HOTEL CABANA SCHIORILOR 4****   Predealul ramane una dintre destinatiile (...)

de la:
1350 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum