Contact direct:

Tel: 0734.706.747

office@byrontravel.ro

Tara
Oras/Statiune
Tip
Transport
Categorie hotel
Pret

Circuit Tarile Nordice 13 zile

de la:
685 EURO

Indicativ oferta: 3

Rezerva acum

Print

Circuit Tarile Nordice 13 zile

Cracovia, Varsovia, Stockholm, Drottningholm, Uppsala, Oslo, Goteborg, Helsingor, Copenhaga, Hamburg, Berlin, Postdam, Dresda, Praga
Plecari din 28.06, 15.07, 31.07, 21.08
 
Tarife de la 685 EURO.
REDUCERI de pâna la 20%*
 
Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
 
Ziua 2. BUDAPESTA- CRACOVIA- VARSOVIA (650 km)
Mic dejun. Tranzitând Slovacia, se pleaca spre Cracovia, unul dintre cele mai vechi si mai mari orase din Polonia, fosta resedinta a regilor polonezi. Pe colina Wawel, situata deasupra Vistulei, se viziteaza cel mai important complex arhitectonic, apartinînd fostei resedinte regale: Castelul Wawel si Catedrala fortificata Wawelska. Cazare la Varsovia.
 
Ziua 3. VARSOVIA- GDYNIA (ferry) (480 km)
Mic dejun. Incepem turul de oras in Varsovia, care este notabila printre capitalele Europei nu numai prin marimea, vechimea si frumusetea sa, cât pentru indestructibilitatea sa, o adevarata Pasare Phoenix care a renascut de nenumarate ori din cenusa razboiului. Se viziteaza Orasul Vechi - Stare Miasto, cu Catedrala Sf. Ioan si Palatul Regal. Plecare spre Gdynia (sau Swinoujscie) si îmbarcare pe ferry boat pentru traversare în Suedia (la Karlskrona sau Ystad). Cazare la bordul navei în cabine cu 4 paturi (vezi supliment pt. cabine cu 2 paturi). 
 
Ziua 4. KARLSKRONA (sau YSTAD)- STOCKHOLM (490 km)
Mic dejun. Traversam sudul tarii catre Stockholm, capitala Suediei "rasfirata” pe un adevarat arhipelag de insulite. Cazare la Stockholm.
 
Ziua 5. UPPSALA- STOCKHOLM (150 km)
Mic dejun. Începem turul de Stockholm: vechiul oras medieval (Gamla Stan), Catedrala, Palatul Regal, Parlamentul, Primaria, (în salonul albastru si salonul auriu în fiecare an se decerneaza Premiile Nobel), Muzeul Vasa. Timp liber. Sugeram vizita "Muzeului Satului”-Skansen, unde sunt expuse cladiri traditionale din toata Suedia. Optional (25 euro) excursie spre Uppsala, capitala eclesiastica si universitara a tarii, unde se viziteaza Catedrala încoronarii regilor suedezi, Castelul regal si prestigioasa Universitate. Întoarcere la Stockholm pentru cazare.
 
Ziua 6. STOCKHOLM- Castelul DROTTNINGHOLM- OSLO (520 km)
Mic dejun. Dimineata timp liber sau optional croaziera (30 euro) cu vaporasul spre Castelul Drottningholm, resedinta oficiala a familiei regale, numit si "Versailles suedez". Dupa amiaza se traverseaza Suedia cu destinatia Oslo. Cazare la Oslo. 
 
Ziua 7. OSLO
Mic dejun. Tur de oras pietonal în Oslo: Parcul sculptorului Gustav Vigeland, Palatul Regal, Stortinget (Parlamentul), Teatrul National si Primaria (unde se decerneaza, anual, premiile Nobel pentru pace) si Fortareata Akaershus. Timp liber in capitala Norvegiei pentru a gusta farmecul orasului în portul Akker Brygge cu atractiile sale: restaurante cu specific, magazine de creveti si specialitati norvegiene de peste etc. Cazare la Oslo.
 
Ziua 8. OSLO- GOTEBORG- HELSINGOR- COPENHAGA (560 km) 
Mic dejun. Parasim Norvegia pentru o ultima vizita în Suedia la Goteborg, cel de-al doilea oras ca marime al tarii si cel mai mare port scandinav. Tur de oras: Goteborgsutkiken - turnul principal, Opera, Centrul Maritim, Radhuset (Primaria), Bursa si Centrul Istoric Gustav Adolfs Torg. Deplasare catre sudul Suediei, pentru traversare cu ferryboat spre Helsingor. Traseul trece pe lânga Castelul Kronborg, locul tragediei lui Hamlet, impunator prin arhitectura sa sobra. Cazare la Copenhaga.
 
Ziua 9. COPENHAGA 
Mic dejun. Vizita capitalei Danemarcei pietonal si cu transportul public: Palatul Rosenborg (fosta resedinta regala), Palatul Christiansborg, Primaria, vechiul Port Nyhavn si celebra statuie Mica Sirena - simbolul capitalei daneze. Timp liber pentru vizita individuala în Copenhaga. Cazare la Copenhaga. Seara, optional vizita în parcul de distractii Tivoli (al 3-lea ca faima din Europa), deschis publicului înca din 1843.
 
Ziua 10. COPENHAGA- HAMBURG- BERLIN (590 km)
Mic dejun. Dimineata traversam cu ferryboat-ul în Germania la Puttgarden (45 min.). Se viziteaza centrul cosmopolit al orasului Hamburg: Primaria, Bursa, Biserica St.Jacobi, Binenalster, Biserica St.Michaelis si zona portuara. Dupa-amiaza ne îndreptam spre Berlin pentru un tur de oras cu autocarul, ca apoi sa continuam turul pietonal admirând de aproape: Poarta Brandenburg, Unter den Linden Strasse, Reichstag Insula muzeelor, Opera, Catedrala. Cazare în zona Berlin.
 
Ziua 11. POTSDAM- DRESDA- PRAGA (370 km)
Mic dejun. În Potsdam vizitam Palatul Sanssouci si splendidele sale gradini (fost Palat de Vara al Regelui Prusiei, Frederick cel Mare). Apoi  tur de oras în Dresda: Opera, Domul si Palatul Zwinger, fastuos ornamentat în stil baroc. Continuam itinerariul spre Praga pentru cazare. 
 
Ziua 12. PRAGA- BUDAPESTA (525 km)
Dupa micul dejun, tur de oras Praga: Catedrala Sf. Vit, Podul Carol, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartierul Evreiesc, etc. Continuam itinerariul spre Budapesta unde optional se poate organiza o croaziera pe Dunare (cu sau fara cina inclusa). Cazare la Budapesta. 
 
Ziua 13. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)                                                                                       Dupa micul dejun, plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, în functie de trafic si formalitatile vamale.
 
REDUCERI de pâna la 20%* (* prin cumularea reducerilor calculate dupa cum urmeaza)
1. PLATA INTEGRALA 10 % REDUCERE pentru achitarea integrala a excursiei pana la 29.12.2012
 
2. "PRIMII 10" 10 % REDUCERE pentru primii 10 turisti inscrisiin fiecare excursie pana la 01.11.2012
 
3. REDUCERE 3–10% pentru GRUPURI (minim 6 pers. pe acelasi circuit si aceeasi plecare) – vezi conditiile de înscriere.
 
4. REDUCERE 3–5%  pentru CLIENTI  FIDELI (minim 3 Vacante organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii sai).
 
5. REDUCERE 3% pentru ultimele 5  locuri pe lista cu ordinea de îmbarcare în autocar.
 
Autocarul va prelua turistii sositi la Praga cu avionul, precum si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza România. Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii beneficiaza de reducere doar pt. cazare în camera cu 2 adulti. Pentru explicatii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Grup minim 35 pers.
Îmbarcari sau transferuri gratuite din Alba-Arad-Bacau-Braila-Brasov-Buzau-Câmpina-Constanta-Craiova-Cluj-Galati-Iasi-Oradea-Ploiesti-Pitesti-Sebes-Sf. Gheorghe-Sibiu-Slatina-Timisoara-Rm. Vâlcea. Transfer contra cost din celelalte orase ale tarii.
 
Daca turistii se imbarca dintr-o alta localite decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.
 
Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicata.  
Orele sunt estimative, în functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecarii, urmând a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii în orasul dumneavoastra). 
ATENTIE !! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care întârzie la îmbarcare.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

 

PRETUL INCLUDE:

•transport cu autocar modern, cu climatizare, clasif. 2- 4*, exceptând ziua a 9 Copenhaga (contra cost cu mijloace de transport public) 
•1 cazare pe vapor în cabine de 4 paturi; 
•1 cazari cu mic dejun în hoteluri 3 - 4* si IBIS; 
•ghid însotitor din partea agentiei pe traseu.
 
NU SUNT INCLUSE ÎN PRET:
•asigurarea medicala, intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;
•supliment (optional) pt. cabina de 2 paturi pe ferry de noapte (39 euro/pers.)
•Traversarile cu ferry boat-ul la Gdynia, Helsingor, Puttgarden: taxele pt. psageri + autocar, în total 55 € (se achita la înscriere) 
•Croaziera optionala la Castelul Drottningholm (minim 25 de persoane)  
 

Punctele de îmbarcare GRATUITA (autocar sau microbus) sunt structurate mai jos:
BUCURESTI - Parcare Piata Victoriei - 05.45
BUCURESTI - Parcare Gara de Nord - 06.15
PLOIESTI - Petrom METRO - 07.00
CÂMPINA - Banesti (“La avion”) - 07.30
BRASOV - McDonald's Calea Bucuresti - 09.00
SIBIU - Intrarea în parcarea OBI (pe centura) - 11.30
SEBES - Farmacia HELPNET - 12.00 
ALBA IULIA - Parcarea Hotelului CETATE - 12.30
CLUJ - Intrarea în parcarea centrului comercial SIGMA - 14.00

ORADEA - Intrarea în parcarea SELGROS - 18.00
TIMISOARA - Intrarea în parcarea REAL Calea Aradului - 15.00
ARAD - Gara Centrala - 16.00
IASI - Palatul CULTURII - 04.30
BACAU - McDonald's Stadion - 06.00
Sf.Gheorghe - Petrom V- iesire spre Brasov - 08.30
BRAILA - Intrarea în parcarea centrului  comercial CARREFOUR - 04.30
GALATI - Intrarea în parcarea centrului  comercial REAL - 04.00
BUZAU - Parcarea PETROM de la podul Maracineni - 06.00
CONSTANTA - Gara Centrala - 03.30
CRAIOVA - McDonald's Calea Bucuresti - 07.30
SLATINA     - Parcare Hotel Parc - 08.00
PITESTI   - McDonald's Gara - 09.00
RM. VÂLCEA - Benzinaria Dacos - 10.00

Transferurile GRATUITE SUNT GARANTATE INDIFERENT DE NUMARUL MINIM de persoane, dar sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).

ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE se vor confirma la cerere, în functie de posibilitatile de încadrare în graficul orar, transferuri contra cost si din alte orase ale tarii, cu autovehicule moderne de 4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri, toate cu loc de bagaje corespunzator si soferi experimentati si amabili.

 

Punctele de îmbarcare CONTRA COST (autocar sau microbus) pentru restul oraselor din tara:

SLOBOZIA - PETROM intrare dinspre Drajna                                
CALARASI - Gara Centrala            
SUCEAVA - Intrarea în parcarea METRO
BOTOSANI - Intrarea în parcarea ALTEX
TULCEA  - Intrarea în parcarea KAUFLAND
TÎRGOVISTE - Benzinaria Agip Pavcom     
P. NEAMT - Parcare hotel CEAHLAU             
TÎRGU MURES - Intrarea în parcarea Promenada Mall  
TÎRGU JIU - Benzinaria PETROM Castelul de Apa
VASLUI - Parcare hotel Racova
BARLAD - Benzinaria MOL
FOCSANI - Parcarea Stadion Unirea    
DEVA - McDonald's GARA              
BISTRITA - Intrarea în parcarea KAUFLAND
BAIA MARE - McDonald's magazin Maramures
SATU MARE - Parcarea Catedrala Catolica
DROBETA - ROMPETROL- iesire spre Craiova

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicata. 
Orele sunt estimative, în functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecarii, urmând a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii în orasul dumneavoastra). 
ATENTIE !! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care întârzie la îmbarcare.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

DATE DE PLECARE

LOC ÎN CAM. DUBLĂ

SUPL. SINGLE

A 3-a PERS. ÎN CAM.

COPII 6 – 12 ANI

28.06, 15.07, 31.07, 21.08

685

295 €

665 €

635 €

Alte oferte recomandate:

Club Vila Bran Resort | Craciun Bran

Club Vila Bran Resort | Craciun Bran

CRACIUN CLUB VILA BRAN 3*** BRAN Descriere generala: Club Vila Bran (...)

de la:
150 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Wolf | Craciun Bran

Hotel Wolf | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL WOLF 1 3*** & WOLF 2 4**** BRAN HOTEL WOLF 1 3*** Amplasare (...)

de la:
1162 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL MISTRAL RESORT 3*** BRAN MOIECIU     Amplasare: (...)

de la:
1005 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Palace | Craciun Sinaia

Hotel Palace | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL PALACE 4**** SINAIA   Adresa: Str. Octavian Goga nr (...)

de la:
655 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina | Craciun Sinaia

Hotel Rina | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL RINA 3*** SINAIA Descriere generala: Hotelul RINA SINAIA (...)

de la:
852 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL CARAIMAN 2** SINAIA Amplasare Hotelul este situat la (...)

de la:
437 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel International | Craciun Sinaia

Hotel International | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL INTERNATIONAL 4**** SINAIA Adresa: Str. Avram Iancu nr. (...)

de la:
1557 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

CRACIUN HOTEL RINA VISTA/TIROL 3*** Localizare: In centrul statiunii (...)

de la:
315 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Craciun Hotel Escalade 4**** Poiana Brasov Localizare: Hotel Escalade (...)

de la:
744 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

CRACIUN 2013 HOTEL ROZMARIN 4**** Descriere generala: Hotel Rozmarin (...)

de la:
299 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Orizont | Craciun Predeal

Hotel Orizont | Craciun Predeal

CRACIUN HOTEL ORIZONT 4**** PREDEAL   Adresa:  Str.Trei Brazi, (...)

de la:
750 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

HOTEL CABANA SCHIORILOR 4****   Predealul ramane una dintre destinatiile (...)

de la:
1350 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum