Contact direct:

Tel: 0734.706.747

office@byrontravel.ro

Tara
Oras/Statiune
Tip
Transport
Categorie hotel
Pret

Circuit Franta - Italia 12 zile

de la:
549 EURO

Indicativ oferta: 3

Rezerva acum

Print

Circuit Franta - Italia 

Viena, Salzburg, Munchen, Strasbourg, Luxembourg, Reims, Paris, Versailles, V. Loirei, Lyon, Chamonix-Mont Blanc, Avignon, Cannes, Monaco, Milano, Verona, Padova, Postojna, Ljubljana
Plecari de la 24.07, 22.08 
 
Tarife de la 549 EURO
BONUS: Excursia optionala la LUXEMBURG este GRATUITA
REDUCERI de pâna la 20%*

Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
 
Ziua 2. BUDAPESTA- VIENA- SALZBURG (540 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira într-un scurt tur de oras frumusetea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior),Domul Sf. Stefan, Opera. Deplasare in Salzburg, orasul muzicii, pentru un tur pietonal: Gradinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Orasul vechi. Cazare la o pitoreasca pensiune din zona Salzburg.
 
Ziua 3. SALZBURG- MUNCHEN- STRASBOURG (495 km)
Mic dejun. Plecare spre capitala Alsaciei, cu un scurt popas în Munchen, unde va vor încânta: Marienplatz, Primaria si Frauenkirche. În Strasbourg, se viziteaza Catedrala care domina orasul cu silueta sa. Optional, croaziera cu vaporasul pe râul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Seara cazare la Strasbourg.
 
Ziua 4. STRASBOURG- LUXEMBURG- REIMS- PARIS  (490 km)
Mic dejun. Plecare spre Luxemburg pentru a vizita Palatul Ducal, Piata Constitutiei si Catedrala. Traseul continua spre Paris cu o scurta oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedrala, locul de încoronare a Regilor Frantei. Sosim în cursul serii la Paris si începem vizitarea orasului cu un tur panoramic: Place de la Concorde, L'Arc de Triomphe, Champs Elysees, Podul Alexandru al III-lea, Tour Eiffel, Palais de Chaillot, Grand Palais, Petit Palais. Cazare la Paris.
 
Ziua 5. PARIS- VERSAILLES (80 km)
Mic dejun. Dimineata se viziteaza somptuosul Palat de la Versailles si optional gradinile sale. La întoarcerea în Paris, tur panoramic al cartierului de zgârie nori La Defence. Continuam vizitarea: Scoala Militara si maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormântul lui Napoleon Bonaparte, apoi L'Ille de la Cite inima istorico-spirituala a Parisului, cu impozanta Catedrala Nôtre Dame si Palatul de Justitie cu delicata Sainte Chapelle. Urmeaza Pantheonul, apoi ne deplasam pe lânga Opera Garnier, Galeriile Lafayette, catre Moulin Rouge si Place Pigalle, de unde urcam spre Sacre Coeur si Montmartre. Cazare la Paris.
 
Ziua 6. PARIS 
Mic dejun. Timp liber la dispozitie în Paris. Pentru cei pasionati sugeram o excursie la Disneyland. În Paris nu ratati Muzeele Luvru si d`Orsay, centrul Pompidou cu Atelierul Brâncusi, Croaziera pe Sena si bineînteles ascensiunea în Turnul Eiffel. Cazare la Paris.
 
Ziua 7. PARIS- VALEA LOIREI- LYON   (590 km)
Mic dejun. Plecare spre Valea Loirei. Se viziteaza cel mai renumit castel: Chambord, ce domina peisajul cu arhitectura sa medievala si delicatul Castel Cheverny. Seara cazare în zona Lyon, apoi optional (8 euro) scurta vizita în Lyon by night.
 
Ziua 8. LYON- CHAMONIX MONT BLANC- AVIGNON (675 km)
Mic dejun. Plecare spre tarâmul de vis al stâncilor vesnic înzapezite. Daca vremea permite, se urca din Chamonix-Mont Blanc la cea mai înalta statie de telecabina din lume (3777 m). Deplasare spre sud, via Albertville, gazda Olimpiadei din 1992. Seara sosire si cazare în zona Avignon. Optional (8 euro) vizita în Avignon pentru a admira grandiosul Palat Papal si podul St. Benezet.

Ziua 9. CANNES- MONACO- RIVIERA LIGURICA  (450 km)
Dupa micul dejun ne deplasam catre renumita statiune de pe Coasta de Azur - Cannes, pentru o baie de neuitat lânga Palais des Festivals et des Congres. Urmeaza Monaco unde, dupa vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1, între Port si faimosul Cazino. Seara sosire si cazare pe Riviera Ligurica. 
 
Ziua 10. MILANO- VERONA- PADOVA (390 km)
Mic dejun. Deplasare spre Milano unde se viziteaza: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, pe cât de decorat în exterior, atât de sobru în interior, punand în valoare vitraliile sale unice. Plecare spre Verona pentru a admira: Arenele Romane, Casa Julietei, Piata delle Erbe, Palatul si Mormintele Scaligerilor. Drumul continua pentru cazare în zona Padova. Optional (8 euro), tur pietonal în Padova, la Basilica Sf.Anton, renumit centru de pelerinaj.
 
Ziua 11. PADOVA- POSTOJNA- LJUBLJANA- BUDAPESTA (690 km)
Mic dejun. Plecare spre Budapesta tranzitand Slovenia unde se viziteaza Pestera Postojna, unul din cele mai fascinante fenomene carstice din Europa. Sosire la Budapesta. Optional (8 euro) vizita în Ljubljana. Cazare în Budapesta. 

Ziua 12. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23:30, în functie de trafic si formalitatile vamale.
 
 
REDUCERI de pâna la 20%* (* prin cumularea reducerilor calculate dupa cum urmeaza)
1. PLATA INTEGRALA 10 % REDUCERE pentru achitarea integrala a excursiei pana la 29.12.2012
 
2. "PRIMII 10" 10 % REDUCERE pentru primii 10 turisti inscrisiin fiecare excursie pana la 01.11.2012
 
3. REDUCERE 3–10% pentru GRUPURI (minim 6 pers. pe acelasi circuit si aceeasi plecare) – vezi conditiile de înscriere.
 
4. REDUCERE 3–5%  pentru CLIENTI  FIDELI (minim 3 Vacante organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii sai).
 
5. REDUCERE 3% pentru ultimele 5  locuri pe lista cu ordinea de îmbarcare în autocar.
 
Autocarul va prelua turistii sositi la Praga cu avionul, precum si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza România. Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii beneficiaza de reducere doar pt. cazare în camera cu 2 adulti. Pentru explicatii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Grup minim 35 pers.
Îmbarcari sau transferuri gratuite din Alba-Arad-Bacau-Braila-Brasov-Buzau-Câmpina-Constanta-Craiova-Cluj-Galati-Iasi-Oradea-Ploiesti-Pitesti-Sebes-Sf. Gheorghe-Sibiu-Slatina-Timisoara-Rm. Vâlcea. Transfer contra cost din celelalte orase ale tarii.
 
Daca turistii se imbarca dintr-o alta localite decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.
 
Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicata.  
Orele sunt estimative, în functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecarii, urmând a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii în orasul dumneavoastra). 
ATENTIE !! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care întârzie la îmbarcare.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

 

PRETUL INCLUDE:

•transport cu autocar cu climatizare, clasif. 2- 4* exceptie ziua 6  (contra cost cu transportul public)
•12 cazari cu mic dejun în hoteluri de 2- 4*;
•vizitele cuprinse  în  program;                                                                                                            
•ghid  însotitor din partea agentiei pe traseu.
 
NU SUNT INCLUSE ÎN PRET:
•asigurarea  medicala, intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;
•vaporasul (Strasbourg, Paris), ascensiunea în Turnul Eiffel si transp. local în Paris, telecabina sau trenuletul la Chamonix; Excursiile optionale Lyon, Avignon, Padova, Ljubljana, toate minim 30 turisti.
 

Punctele de îmbarcare GRATUITA (autocar sau microbus) sunt structurate mai jos:
BUCURESTI - Parcare Piata Victoriei - 05.45
BUCURESTI - Parcare Gara de Nord - 06.15
PLOIESTI - Petrom METRO - 07.00
CÂMPINA - Banesti (“La avion”) - 07.30
BRASOV - McDonald's Calea Bucuresti - 09.00
SIBIU - Intrarea în parcarea OBI (pe centura) - 11.30
SEBES - Farmacia HELPNET - 12.00 
ALBA IULIA - Parcarea Hotelului CETATE - 12.30
CLUJ - Intrarea în parcarea centrului comercial SIGMA - 14.00

ORADEA - Intrarea în parcarea SELGROS - 18.00
TIMISOARA - Intrarea în parcarea REAL Calea Aradului - 15.00
ARAD - Gara Centrala - 16.00
IASI - Palatul CULTURII - 04.30
BACAU - McDonald's Stadion - 06.00
Sf.Gheorghe - Petrom V- iesire spre Brasov - 08.30
BRAILA - Intrarea în parcarea centrului  comercial CARREFOUR - 04.30
GALATI - Intrarea în parcarea centrului  comercial REAL - 04.00
BUZAU - Parcarea PETROM de la podul Maracineni - 06.00
CONSTANTA - Gara Centrala - 03.30
CRAIOVA - McDonald's Calea Bucuresti - 07.30
SLATINA     - Parcare Hotel Parc - 08.00
PITESTI   - McDonald's Gara - 09.00
RM. VÂLCEA - Benzinaria Dacos - 10.00

Transferurile GRATUITE SUNT GARANTATE INDIFERENT DE NUMARUL MINIM de persoane, dar sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).

ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE se vor confirma la cerere, în functie de posibilitatile de încadrare în graficul orar, transferuri contra cost si din alte orase ale tarii, cu autovehicule moderne de 4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri, toate cu loc de bagaje corespunzator si soferi experimentati si amabili.

 

Punctele de îmbarcare CONTRA COST (autocar sau microbus) pentru restul oraselor din tara:

SLOBOZIA - PETROM intrare dinspre Drajna                                
CALARASI - Gara Centrala            
SUCEAVA - Intrarea în parcarea METRO
BOTOSANI - Intrarea în parcarea ALTEX
TULCEA  - Intrarea în parcarea KAUFLAND
TÎRGOVISTE - Benzinaria Agip Pavcom     
P. NEAMT - Parcare hotel CEAHLAU             
TÎRGU MURES - Intrarea în parcarea Promenada Mall  
TÎRGU JIU - Benzinaria PETROM Castelul de Apa
VASLUI - Parcare hotel Racova
BARLAD - Benzinaria MOL
FOCSANI - Parcarea Stadion Unirea    
DEVA - McDonald's GARA              
BISTRITA - Intrarea în parcarea KAUFLAND
BAIA MARE - McDonald's magazin Maramures
SATU MARE - Parcarea Catedrala Catolica
DROBETA - ROMPETROL- iesire spre Craiova

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicata. 
Orele sunt estimative, în functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecarii, urmând a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii în orasul dumneavoastra). 
ATENTIE !! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care întârzie la îmbarcare.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

 

DATE de PLECARE 2013

24.07

22.08

Supl. SINGLE

COPII 6- 12 ani

Hotel IBIS (sau similar)- MD bufet 2* la Paris

549 €

565 €

235 €

515 €

Alte oferte recomandate:

Club Vila Bran Resort | Craciun Bran

Club Vila Bran Resort | Craciun Bran

CRACIUN CLUB VILA BRAN 3*** BRAN Descriere generala: Club Vila Bran (...)

de la:
150 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Wolf | Craciun Bran

Hotel Wolf | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL WOLF 1 3*** & WOLF 2 4**** BRAN HOTEL WOLF 1 3*** Amplasare (...)

de la:
1162 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL MISTRAL RESORT 3*** BRAN MOIECIU     Amplasare: (...)

de la:
1005 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Palace | Craciun Sinaia

Hotel Palace | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL PALACE 4**** SINAIA   Adresa: Str. Octavian Goga nr (...)

de la:
655 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina | Craciun Sinaia

Hotel Rina | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL RINA 3*** SINAIA Descriere generala: Hotelul RINA SINAIA (...)

de la:
852 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL CARAIMAN 2** SINAIA Amplasare Hotelul este situat la (...)

de la:
437 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel International | Craciun Sinaia

Hotel International | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL INTERNATIONAL 4**** SINAIA Adresa: Str. Avram Iancu nr. (...)

de la:
1557 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

CRACIUN HOTEL RINA VISTA/TIROL 3*** Localizare: In centrul statiunii (...)

de la:
315 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Craciun Hotel Escalade 4**** Poiana Brasov Localizare: Hotel Escalade (...)

de la:
744 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

CRACIUN 2013 HOTEL ROZMARIN 4**** Descriere generala: Hotel Rozmarin (...)

de la:
299 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Orizont | Craciun Predeal

Hotel Orizont | Craciun Predeal

CRACIUN HOTEL ORIZONT 4**** PREDEAL   Adresa:  Str.Trei Brazi, (...)

de la:
750 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

HOTEL CABANA SCHIORILOR 4****   Predealul ramane una dintre destinatiile (...)

de la:
1350 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum