Contact direct:

Tel: 0734.706.747

office@byrontravel.ro

Tara
Oras/Statiune
Tip
Transport
Categorie hotel
Pret

Circuit autocar Spania - Portugalia - Maroc 25 zile

de la:
1325 EURO

Indicativ oferta: 3

Rezerva acum

Print

Circuit Spania - Portugalia - Maroc

Graz, Padova, Verona, Milano, Cannes, Zaragoza, Madrid, Toledo, Escorial, Segovia, Santiago, Porto, Coimbra, Fatima, Lisboa, Sintra, Cascais, Estoril, Algarve, Sevilla, Gibraltar, Fes, Mekmes, Casablanca, Marakech, Rabat, Tanger, Costa del Sol, Cordoba, Granada, Valencia, Barcelona, Montserrat, Nice, Monaco, Ljubljana
Plecari din 31.05, 13.09
 
 
Tarife de la 1325 EURO
BONUS: 3 + 5 CINE pentru cazarile de pe Costa Brava + MAROC
REDUCERI de pâna la 20%
 
Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
 
Ziua 2. BUDAPESTA- GRAZ- PADOVA (750 km)
Dupa micul dejun, plecare spre Graz, al doilea oras din Austria, unde parcurgem un tur pietonal în centrul istoric. Apoi deplasare spre Padova. Optional (8 euro), vizita la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Seara cazare în zona Padova.

Ziua 3. VERONA- MILANO- RIVIERA LIGURICA (460 km)
Mic dejun. Plecare spre Verona, unde putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piata del'Erbe, Palatul si Mormintele Scalgierilor. Traseul continua spre Milano unde vizitam: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, pe cât de decorat în exterior, atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. Seara sosire si cazare în zona Savona.
 
Ziua 4. SAVONA- CANNES- COSTA BRAVA (760 km)
Mic dejun. Ne vom deplasa spre Costa Brava, traversând minunata Coasta de Azur. Scurta oprire în renumita statiune Cannes, cu aleea vedetelor lânga Palais des Festival et des Congres. Cazare si cina pe Costa Brava.
 
Ziua 5. COSTA BRAVA- ZARAGOZA- MADRID (325 km)
Dupa micul dejun, plecare spre Madrid. Pe traseu oprire in Zaragoza, unde vizitam Basilica St. Maria del Pilar si Catedrala La Seo del Salvador. Seara începem turul panoramic cu autocarul în capitala Spaniei: Piata si fântâna Cibele, Puerta del Sol, Piata Mayor, Bulevardul Grand Via, Piata Spaniei cu Monumentul lui Cervantes si Palatul Regal. Cazare la Madrid.
 
Ziua 6. MADRID- TOLEDO (150 km)
Mic dejun. Utilizând transportul public, dedicam întreaga dimineata explorarii Palatului Regal si a faimosului Muzeu Prado. Timp liber în Madrid sau optional excursie (25 euro) la Toledo- fosta capitala a tarii, adevarat "oras-muzeu” în care a trait si creat faimosul El Greco. Admiram Catedrala, Sinagoga, Biserica San Juan, podul San Martin si zidurile fortaretei medievale. Intoarcere pentru cazare la Madrid.
 
Ziua 7. MADRID- EL ESCORIAL- SEGOVIA- SANTIAGO de Compostela (435 km)
Mic dejun. Plecare spre Escorial, simbol pentru rolul Spaniei lui Filip al II în perioada Contra-Reformei. Mânastirea, resedinta a Regelui Spaniei, muzeu si important nucleu de cultura, a fost declarat patrimoniu cultural UNESCO. Urmeaza Segovia a carui emblema este apeductul roman din sec. I, care se inalta la 28 m chiar in central orasului. Catedrala in stil gotic renascentist de secol XVI, impresioneaza prin dimensiuni si frumusetea iesita din comun, iar impunatoarea fortareata Alcazar, construita de mauri, a devenit Palatul regal favorit al monarhilor spanioli. Sosire si cazare la Santiago de Compostela.
 
Ziua 8. SANTIAGO- PORTO- COIMBRA (545 km)
Mic dejun. Santiago de Compostela a devenit cel mai important punct al "Drumului Pelerinilor” în evul mediu, dupa descoperirea mormântului apostolului Iacob cel Mare. Catedrala din sec. XI care îi poarta numele este cea mai grandioasa constructie în stil romanic din Spania, iar Palatul Episcopal si Universitatea din sec. 15 sunt alte atractii ale orasului. Continuam traseul spre Porto, al 2-lea oras ca marime al tarii, unde vom admira Catedrala, începuta tot în sec. XII în stil romanic, Biserica Sf. Francisc cu un amestec unic de gotic si decoratiuni extreme de laborios executate, Palatul Episcopal si Podul Dom Luis. Seara sosire si cazare la Coimbra.
 
Ziua 9. COIMBRA- FATIMA- Manast. BATALHA si ALCOBACA- LISABONA  (255 km)
Mic dejun. În Coimbra, unde s-a înfiintat si una din primele Universitati din Europa, vizitam Catedrala din sec. XII si cartierul Baixa, cu stradute înguste, cafenele, mici pravalii si hoteluri de familie, sau cochete magazine moderne. Vechea catedrala, cea mai bine conservata catedrala în stil Romanic din Portugalia care a supravietuit Reconquistei. Plecare spre Fatima, renumit centru de pelerinaj, apoi pe traseul spre Lisabona se vor admira capodoperele goticului prtughez, Mânastirile Batalha si Alcobaca. Cazare la Lisabona.
 
Ziua 10. LISABONA- SINTRA- Cabo da Roca  (625 km)
Mic dejun. Traversând enormul pod Vasco da Gama, cel mai lung din Europa, pornim explorarea capitalei portugheze pietonal si cu transp. public: Turnul din cartierul Belem si Mânastirea Jeronimos, reprezentative pt. curentul manuelin (gotic târziu). Urmeaza Piata Comertului si cartierul Baixa. Timp liber pt. shopping sau vizita la Ocenarium, unul din cele mai mari acvarii din lume. Optional excursie în Sintra, orasel pitoresc intrat în Patrimoniul UNESCO datorita elegantelor palate construite aici (inclusiv resedinta de vara a fostei case regale). În continuarea excursiei optionale (ambele 20 eur), deplasare spre Cabo da Roca, cel mai vestic punct din Europa. Întoarcere la hotel pt. cazare.
 
Ziua 11. LISABONA- CASCAIS- ESTORIL- ALGARVE- SEVILLA (290 km)
Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie in Lisabona sau optional (10 eur) excursie în renumitele statiuni de pe malul Atlanticului, Cascais si Estoril. La pranz plecare spre Sevilla, urmând zona de coasta Algarve. In Sevilla, al 4-lea oras ca marime din Spania, vom vizita Piata Spaniei, Turnul de Aur si Bario Santa Cruz. Seara cazare in Sevilla. 
 
Ziua 12. SEVILLA- ALGECIRAS- GIBRALTAR (435 km)
Mic dejun. Vizita in Sevilla continua  cu Palatul Alcazar in apropierea caruia se înalta Catedrala, a 3-a din lume ca marime, decorata cu 2,5 tone de aur si lemn de mahon adus de Conquistadori din Lumea Noua si loc de înmormântare al lui Cristofor Columb. Strabatem sudul tarii, pentru a ne caza în Algeciras. Optional (20 €), excursie în Gibraltar, teritoriu Britanic superb amplasat la poalele stâncii omonime. În rezervatia Upper Rock exista o colonie de macaci, care încânta micii vizitatori, iar pentru pasionatii de shopping, zona comerciala a orasului este un adevarat paradis. Întoarcere la hotel pentru cazare. 
 
Ziua 13. ALGECIRAS- FES (360 km)
Mic dejun. Dimineata traversam pe continentul African cu destinatia Fes, primul dintre orasele imperiale al Marocului (patrimoniu UNESCO) pe care il vom vizita: Medina medievala, Moscheea Karaouine si Mauzoleul Moulay Idriss. Cazare si cina in Fes.
 
Ziua 14. FES- MEKNES- RABAT- CASABLANCA (310 km)
Mic dejun. Plecare spre Meknes, capitala a Marocului in sec. XVII, unde vom admira Poarta Bab Mansour, Palatul Regal si fortificatiile medievale. Deplasarea continua spre Casablanca, cel mai mare si mai prosper oras al tarii. Pe traseu vizitam Rabat, capitala tarii: Citadela Kasbah, Mausoleul lui Mahomed al V-lea, Palatul Regal, Turnul Hassan. Sosire, cazare si cina in Casablanca.
 
Ziua 15. CASABLANCA
Mic dejun. Incepem vizita cu Moscheea Hassan al II-lea, a doua ca marime din lume, Palatul Regal, Cartierul rezidential Anfa. Dupa amiaza timp liber la dispozitie pentru shopping, iar seara va sugeram o placuta plimbare pe faleza Atlanticului,cu numeroase terase si restaurante. Întoarcere la hotel pentru cina si cazare.
 
Ziua 16. CASABLANCA- MARRAKECH (245 km)
Mic dejun. Plecare spre cel mai important dintre orasele imperial, Marakech, unde se viziteaza necropola Saadina Palatul si gradinile Bahia, Moscheea si Minaretul Koutoubia. Timp liber la dispozitia turistilor. Cazare si cina in Marakech.
 
Ziua 17. MARRAKECH - TANGER (575 km)
Mic dejun. Avansam spre nord spre Tanger. Seara, cazare si cina in Tanger, oras cosmopolit situat in apropiere de stramtoarea Gibraltar.
 
Ziua 18. COSTA DEL SOL- CORDOBA- GRANADA (395 km)
Mic dejun. Traversam in Europa si parcurgem turul Rivierei Costa del Sol, cu statiuni renumite ca Torremolinos sau Marbella. Incepem vizita in Cordoba, renumita prin Moscheea transformata în Catedrala dupa reconquista- "Mezquita-Catedral” si Juderia, vechiul cartier evreiesc, cu stradute înguste si balcoane cu flori. Seara sosire si cazare la Granada.
 
Ziua 19. GRANADA- MURCIA (290 km)
Mic dejun. Începem vizita în Granada cu Complexul Alhambra, cel mai important monument de arta islamica din Spania, resedinta a suveranilor mauri si ulterior a Regilor Catolici. Aici admiram vechea fortareata Alcazaba, Palatul Nasrid, Gradinile si Palatul Generalife, resedinta de vara a califilor, dar si replica crestina din Palatul lui Carol al V-lea. Timp liber în central istoric pentru a vizita Catedrala cu renumita Capilla Real. Ne îndreptam spre Murcia pentru cazare. 
 
Ziua 20. MURCIA- VALENCIA- COSTA BRAVA (565 km)
Mic dejun. Plecare spre Valencia pt. un tur de oras: centrul istoric cu stradutele sale înguste, Palacio del Marques de Dos Aguas în stil baroc si Catedrala, unde e pastrat „Santo Caliz”, un vas din agat care se crede ca ar putea fi Sfântul Graal. Sosire, cazare si cina pe Costa Brava
 
Ziua 21. BARCELONA- Mânastirea MONTSERRAT
Mic dejun. Începem turul Barcelonei cu Sagrada Familia, opera a arhitectului Gaudi, Palatul Regal, Parcul Guell, Gradina Botanica din Parcul Montjuic, celebra Ramblas, Piata Catalunia. Timp liber pt. shopping, vizitarea Muzeului Picasso sau excursie optionala (20 €) la Montserrat, unde admiram celebra Mânastire construita pe stâncile abrupte ale muntelui Montserrat, renumit loc de pelerinaj. Întoarcere în Barcelona pt. impresionantul spectacol de sunet si lumini " Fântâna Magica”. Cazare si cina la acelasi hotel.
 
Ziua 22. COSTA BRAVA- COASTA DE AZUR- NICE (590 km)
Mic dejun. Plecare pentru cazare în zona Aix-en-Provence-Nice. În Nice ne putem delecta cu o plimbare pe Promenade des Anglais.

Ziua 23. NICE- MONACO- PADOVA (580 km)
Mic dejun. Deplasare spre Monaco unde, dupa vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 între Port si faimosul Cazino. Drumul continua spre Italia. Sosire si cazare în zona Padova.
 
Ziua 24. PADOVA- LJUBLJANA- BUDAPESTA (690 km)
Mic dejun. Plecare spre Ljubljana, capitala Sloveniei, pt. a parcurge un tur panoramic cu autocarul în centru. Sosire si cazare la Budapesta.
 
Ziua 25. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km) 
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire Bucuresti, seara târziu dupa ora 23.30, în functie de trafic si formalitatile vamale.
 
 
REDUCERI de pâna la 20%* (* prin cumularea reducerilor calculate dupa cum urmeaza)
1. PLATA INTEGRALA 10 % REDUCERE pentru achitarea integrala a excursiei pana la 29.12.2012
 
2. "PRIMII 10" 10 % REDUCERE pentru primii 10 turisti inscrisiin fiecare excursie pana la 01.11.2012
 
3. REDUCERE 3–10% pentru GRUPURI (minim 6 pers. pe acelasi circuit si aceeasi plecare) – vezi conditiile de înscriere.
 
4. REDUCERE 3–5%  pentru CLIENTI  FIDELI (minim 3 Vacante organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii sai).
 
5. REDUCERE 3% pentru ultimele 5  locuri pe lista cu ordinea de îmbarcare în autocar.
 
Autocarul va prelua turistii sositi la Praga cu avionul, precum si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza România. Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii beneficiaza de reducere doar pt. cazare în camera cu 2 adulti. Pentru explicatii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali. 
Grup minim 35 pers.
Îmbarcari sau transferuri gratuite din Alba-Arad-Bacau-Braila-Brasov-Buzau-Câmpina-Constanta-Craiova-Cluj-Galati-Iasi-Oradea-Ploiesti-Pitesti-Sebes-Sf. Gheorghe-Sibiu-Slatina-Timisoara-Rm. Vâlcea. Transfer contra cost din celelalte orase ale tarii.
 
Daca turistii se imbarca dintr-o alta localite decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.
 
Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicata.  
Orele sunt estimative, în functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecarii, urmând a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii în orasul dumneavoastra). 
ATENTIE !! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care întârzie la îmbarcare.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

 

PRETUL INCLUDE:

•transport cu autocar cu climatizare, clasificat 2- 4*
•24 de cazari cu mic dejun în hoteluri de 3- 4*;
•Bonus 3+5 cine pt. cazarile pe Costa Brava+Maroc
•ghid însotitor din partea agentiei pe traseu.
 
NU SUNT INCLUSE ÎN PRET:
•intrarile la obiective, asigurarea medicala si servicii de ghizi locali               
•vizite optionale: Padova, Montserrat, Escorial, Gibraltar, Cascais+ Estoril, Sintra+ Cabo da Roca, toate grup minim 30 pers. Bacsis 25 € in Maroc.
•Autocar local si transp. public in ziua 6, 10, 15, 21 (conf. normelor AETR)
 

Punctele de îmbarcare GRATUITA (autocar sau microbus) sunt structurate mai jos:
BUCURESTI - Parcare Piata Victoriei - 05.45
BUCURESTI - Parcare Gara de Nord - 06.15
PLOIESTI - Petrom METRO - 07.00
CÂMPINA - Banesti (“La avion”) - 07.30
BRASOV - McDonald's Calea Bucuresti - 09.00
SIBIU - Intrarea în parcarea OBI (pe centura) - 11.30
SEBES - Farmacia HELPNET - 12.00 
ALBA IULIA - Parcarea Hotelului CETATE - 12.30
CLUJ - Intrarea în parcarea centrului comercial SIGMA - 14.00

ORADEA - Intrarea în parcarea SELGROS - 18.00
TIMISOARA - Intrarea în parcarea REAL Calea Aradului - 15.00
ARAD - Gara Centrala - 16.00
IASI - Palatul CULTURII - 04.30
BACAU - McDonald's Stadion - 06.00
Sf.Gheorghe - Petrom V- iesire spre Brasov - 08.30
BRAILA - Intrarea în parcarea centrului  comercial CARREFOUR - 04.30
GALATI - Intrarea în parcarea centrului  comercial REAL - 04.00
BUZAU - Parcarea PETROM de la podul Maracineni - 06.00
CONSTANTA - Gara Centrala - 03.30
CRAIOVA - McDonald's Calea Bucuresti - 07.30
SLATINA     - Parcare Hotel Parc - 08.00
PITESTI   - McDonald's Gara - 09.00
RM. VÂLCEA - Benzinaria Dacos - 10.00

Transferurile GRATUITE SUNT GARANTATE INDIFERENT DE NUMARUL MINIM de persoane, dar sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).

ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE se vor confirma la cerere, în functie de posibilitatile de încadrare în graficul orar, transferuri contra cost si din alte orase ale tarii, cu autovehicule moderne de 4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri, toate cu loc de bagaje corespunzator si soferi experimentati si amabili.

 

Punctele de îmbarcare CONTRA COST (autocar sau microbus) pentru restul oraselor din tara:

SLOBOZIA - PETROM intrare dinspre Drajna                                
CALARASI - Gara Centrala            
SUCEAVA - Intrarea în parcarea METRO
BOTOSANI - Intrarea în parcarea ALTEX
TULCEA  - Intrarea în parcarea KAUFLAND
TÎRGOVISTE - Benzinaria Agip Pavcom     
P. NEAMT - Parcare hotel CEAHLAU             
TÎRGU MURES - Intrarea în parcarea Promenada Mall  
TÎRGU JIU - Benzinaria PETROM Castelul de Apa
VASLUI - Parcare hotel Racova
BARLAD - Benzinaria MOL
FOCSANI - Parcarea Stadion Unirea    
DEVA - McDonald's GARA              
BISTRITA - Intrarea în parcarea KAUFLAND
BAIA MARE - McDonald's magazin Maramures
SATU MARE - Parcarea Catedrala Catolica
DROBETA - ROMPETROL- iesire spre Craiova

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicata. 
Orele sunt estimative, în functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecarii, urmând a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii în orasul dumneavoastra). 
ATENTIE !! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care întârzie la îmbarcare.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

 

DATE  de  PLECARE 2013

31.05

13.09

Suplim. SINGLE

COPIL 6-12 ani

Al 3-lea adult în cam.

Loc în cameră DBL

1345 €

1325 €

485 €

1275 €

1295 €

Alte oferte recomandate:

Club Vila Bran Resort | Craciun Bran

Club Vila Bran Resort | Craciun Bran

CRACIUN CLUB VILA BRAN 3*** BRAN Descriere generala: Club Vila Bran (...)

de la:
150 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Wolf | Craciun Bran

Hotel Wolf | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL WOLF 1 3*** & WOLF 2 4**** BRAN HOTEL WOLF 1 3*** Amplasare (...)

de la:
1162 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL MISTRAL RESORT 3*** BRAN MOIECIU     Amplasare: (...)

de la:
1005 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Palace | Craciun Sinaia

Hotel Palace | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL PALACE 4**** SINAIA   Adresa: Str. Octavian Goga nr (...)

de la:
655 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina | Craciun Sinaia

Hotel Rina | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL RINA 3*** SINAIA Descriere generala: Hotelul RINA SINAIA (...)

de la:
852 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL CARAIMAN 2** SINAIA Amplasare Hotelul este situat la (...)

de la:
437 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel International | Craciun Sinaia

Hotel International | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL INTERNATIONAL 4**** SINAIA Adresa: Str. Avram Iancu nr. (...)

de la:
1557 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

CRACIUN HOTEL RINA VISTA/TIROL 3*** Localizare: In centrul statiunii (...)

de la:
315 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Craciun Hotel Escalade 4**** Poiana Brasov Localizare: Hotel Escalade (...)

de la:
744 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

CRACIUN 2013 HOTEL ROZMARIN 4**** Descriere generala: Hotel Rozmarin (...)

de la:
299 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Orizont | Craciun Predeal

Hotel Orizont | Craciun Predeal

CRACIUN HOTEL ORIZONT 4**** PREDEAL   Adresa:  Str.Trei Brazi, (...)

de la:
750 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

HOTEL CABANA SCHIORILOR 4****   Predealul ramane una dintre destinatiile (...)

de la:
1350 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum