Contact direct:

Tel: 0734.706.747

office@byrontravel.ro

Tara
Oras/Statiune
Tip
Transport
Categorie hotel
Pret

Circuit autocar Spania - Portugalia 21 zile

de la:
975 EURO

Indicativ oferta: 3

Rezerva acum

Print

Circuit Spania - Portuglia 

Graz, Padova, Verona, Milano, Cannes, Barcelona, Montserrat, Zaragoza, Madrid, El Escorial, Toledo, Cordoba, Granada, Costa del Sol, Gibraltar, Sevilla, Algarve, Lisabona, Cascais, Estoril, Sintra, Fatima, Coimbra, Porto, Leon, Santiago, Burgos, Bilbao, Biarritz, Lourdes, Andorra, Nice, Monaco, Ljubljana 
Plecari de la 01.05, 27.08
 
Tarife de la 975 EURO
BONUS: 4 CINE pentru cazarile de pe Costa Brava
REDUCERI de pâna la 20%
 
Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
 
Ziua 2. BUDAPESTA- GRAZ- PADOVA (750 km)
Dupa micul dejun, plecare spre Graz, al doilea oras din Austria, unde parcurgem un tur pietonal în centrul istoric. Apoi deplasare spre Padova. Optional (8 euro), vizita la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Seara cazare în zona Padova.
 
Ziua 3. VERONA- MILANO- RIVIERA LIGURICA (460 km)
Mic dejun. Plecare spre Verona, unde putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piata del'Erbe, Palatul si Mormintele Scalgierilor. Traseul continua spre Milano unde vizitam: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, pe cât de decorat în exterior, atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. Seara sosire si cazare în zona Genova.
 
Ziua 4. GENOVA- CANNES- COSTA BRAVA  (760 km)
Mic dejun. Ne vom deplasa spre Costa Brava, traversând minunata Coasta de Azur. Scurta oprire în renumita statiune Cannes, cu aleea vedetelor lânga Palais des Festival et des Congres. Cazare si cina pe Costa Brava.
 
Ziua 5. BARCELONA- Mânastirea MONTSERRAT
Mic dejun. Începem turul Barcelonei cu Catedrala Sagrada Familia, opera a arhitectului Gaudi, Palatul Regal, Parcul Guell, Gradina Botanica din Parcul Montjuic, celebra Ramblas, Piata Catalunia. Timp liber pt. shopping, vizitarea Muzeului Picasso sau excursie optionala (20€) la Montserrat, unde admiram celebra Mânastire construita pe stâncile abrupte ale muntelui Montserrat, renumit loc de pelerinaj. Întoarcere în Barcelona pt. impresionantul spectacolul de sunet si lumini "Fantana Magica”. Cazare si cina la acelasi hotel.
 
Ziua 6. ZARAGOZA- MADRID  (620 km)
Dupa micul dejun, plecare spre Madrid. Pe traseu oprim în Zaragoza la Basilica St. Maria del Pilar si la Catedrala La Seo del Salvador.  Seara începem turul panoramic cu autocarul în capitala Spaniei: Piata si fântâna Cibele, Puerta del Sol, Piata Mayor, Bul. Grand Via, Piata Spaniei cu Monumentul lui Cervantes si Palatul Regal. Cazare la Madrid.
 
Ziua 7. MADRID- EL ESCORIAL  (150 km)
Mic dejun. Utilizând transp. public, dedicam întreaga dimineata explorarii Palatului Regal si a faimosului Muzeu Prado. Timp liber în Madrid sau optional excursie (15 euro) la Escorial, simbol pt. rolul Spaniei lui Filip al II în perioada Contra-Reformei. Mânastirea, resedinta a Regelui Spaniei, muzeu si important nucleu de cultura, a fost declarat patrimoniu cultural UNESCO. Cazare la Madrid. 
 
Ziua 8. TOLEDO- CORDOBA- GRANADA  (595 km)
Mic dejun. Plecare spre sud catre Andaluzia, cea mai impresionanta regiune a Spaniei. Pe traseu oprire la Toledo- fosta capitala a tarii, adevarat "oras-muzeu” în care a trait si creat faimosul El Greco. Vom admira Catedrala, Sinagoga, Biserica San Juan si podul San Martin cu zidurile fortaretei medievale. Dupa amiaza vizitam Cordoba, renumita prin Moscheea transformata în Catedrala dupa reconquista- "Mezquita-Catedral” si Juderia, vechiul cartier evreiesc, cu stradute înguste si balcoane cu flori. Cazare la Granada.
 
Ziua 9. GRANADA- COSTA DEL SOL- GIBRALTAR  (255 km)
Mic dejun. Începem vizita în Granada cu Complexul Alhambra, cel mai important monument de arta islamica din Spania, resedinta a suveranilor mauri si ulterior a Regilor Catolici. Aici admiram vechea fortareata Alcazaba, Palatul Nasrid, Gradinile si Palatul Generalife, resedinta de vara a califilor, dar si replica crestina din Palatul lui Carol al V-lea. Timp liber pentru a vizita Catedrala cu renumita Capilla Real. Strabatem Costa del Sol, cu statiuni renumite ca Torremolinos sau Marbella, pt. a ne caza în Algeciras. Optional (20 euro), excursie în Gibraltar, teritoriu Britanic superb amplasat la poalele stâncii omonime. În rezervatia Upper Rock exista o colonie de macaci, care încânta micii vizitatori, iar pt. pasionatii de shopping, zona comerciala a orasului este un adevarat paradis. Întoarcere la hotel pentru cazare.
 
Ziua 10. SEVILLA- ALGARVE- LISABONA (625 km)
Mic dejun. Plecare spre Sevilla, al 4-lea oras ca marime din Spania, unde vom vizita Piata Spaniei, Turnul de Aur, Bario Santa Cruz si Palatul Alcazar. În apropiere de Alcazar se înalta Catedrala, a 3-a din lume ca marime, decorata cu 2,5 tone de aur si lemn de mahon adus de Conquistadori din Lumea Noua si loc de înmormântare al lui Cristofor Columb. Parasind Spania, ne îndreptam spre Lisabona, urmând zona de coasta Algarve. Seara sosire si cazare în zona Lisabona. 
 
Ziua 11. LISABONA- CASCAIS- ESTORIL 
Mic dejun. Traversând enormul pod Vasco da Gama, cel mai lung din Europa, pornim explorarea capitalei portugheze pietonal si cu transp. public: Turnul din cartierul Belem si Mânastirea Jeronimos, reprezentative pt. curentul manuelin (gotic târziu). Urmeaza Piata 
Comertului si cartierul Baixa, apoi timp liber pentru shopping sau vizita la Ocenarium, unul din cele mai mari acvarii din lume. Dupa amiaza, optional (15 eur) excursie în renumitele statiuni de pe malul Atlanticului, Cascais si Estoril. Întoarcere la hotel pentru cazare.
 
Ziua 12. SINTRA- Cabo da Roca- FATIMA- COIMBRA (290 km)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau excursie optionala în Sintra, orasel de un pitoresc aparte intrat în Patrimoniul UNESCO datorita elegantelor palate construite aici (inclusiv resedinta de vara a fostei case regale). În continuarea excursiei optionale (ambele 20 euro), deplasare spre Cabo da Roca, cel mai vestic punct din Europa. La prânz, plecare spre Fatima, renumit centru de pelerinaj. Pe traseu se vor admira capodoperele goticului prtughez, Mânastirile Alcobaca si Batalha. Seara sosire si cazare la Coimbra.
 
Ziua 13. COIMBRA- PORTO- SANTIAGO de Compostela (335 km)
Mic dejun. În Coimbra, unde s-a înfiintat si una din primele Universitati din Europa, vizitam Catedrala din sec. XII si cartierul Baixa, cu stradute înguste, cafenele, mici pravalii si hoteluri de familie, sau cochete magazine moderne. Vechea catedrala, cea mai bine conservata catedrala în stil Romanic din Portugalia care a supravietuit Reconquistei. Plecare spre Porto, al 2-lea oras ca marime al tarii, unde vom admira Catedrala, începuta tot în sec. XII în stil romanic, Biserica Sf. Francisc cu un amestec unic de gotic si decoratiuni extreme de laborios executate, Palatul Episcopal si Podul Dom Luis. Sosire si cazare la Santiago de Compostela.
 
Ziua 14. SANTIAGO- LEON- BURGOS (545 km)
Mic dejun. Santiago de Compostela a devenit cel mai important punct al "Drumului Pelerinilor” în evul mediu, dupa descoperirea mormântului apostolului Iacob cel Mare. Catedrala din sec. XI care îi poarta numele este cea mai grandioasa constructie în stil romanic din Spania, iar Palatul Episcopal si Universitatea din sec. 15 sunt alte atractii ale orasului. Continuam traseul spre Leon, unde în 1188 s-a înfiintat "Cortes de Leon” unul din primele Parlamente din Europa. Vizitam Biserica San Isidoro, Panteonul, cu picturi excelent conservate si Catedrala, care domina practic toata asezarea. Seara, sosire si cazare la Burgos. 
 
Ziua 15. BURGOS- BILBAO- BIARRITZ- LOURDES (450 km)
Mic dejun. Vizita în Burgos, faimos prin maiestoasa Catedrala datând din 1222, cu mormântul legendarului El Cid. Traversam Tara Bascilor cu o scurta oprire în Bilbao, pt. a admira arhitectura inedita a Muzeului Guggenheim, apoi ne îndreptam spre Franta, unde ne vor încânta plajele cu nisip fin si apele azurii ale golfului Biscaya din binecunoscuta statiune Biarritz. Cazare în zona Lourdes.
 
Ziua 16. LOURDES- ANDORRA- COSTA BRAVA (535 km)
Mic dejun. În Lourdes, unul dintre cele mai renumite locuri de pelerinaj din lume, cu peste 5 milioane de pelerini anual, se viziteaza Biserica în stil romanic Notre Dame. În grota unde se considera ca au avut loc aparitiile Sfintei Fecioare, se crede ca izvoarele au puteri vindecatoare. Traversam Pirineii catre micul Principat al Andorrei, paradis tax free pentru iubitorii de shopping. Cazare si cina pe Costa Brava.
 
Ziua 17. COSTA BRAVA- VALURI, PLAJA, SOARE PE MALUL MEDITERANEI 
Mic dejun. Zi libera. Ne vom bucura de un soare stralucitor, o mare incredibil de frumoasa, de spiritul latin exuberant, de multitudinea de optiuni de petrecere a timpului liber: restaurante, piscine, discoteci, cluburi. Cina si cazare în acelasi hotel pe Costa Brava. 
 
Ziua 18. COSTA BRAVA- COASTA DE AZUR- NICE (590 km)
Mic dejun. Plecare pentru cazare în zona Aix-en-Provence-Nice. În Nice ne putem delecta cu o plimbare pe Promenade des Anglais.
 
Ziua 19.  NICE- MONACO- PADOVA (580 km)
Mic dejun. Deplasare spre Monaco unde, dupa vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 între Port si faimosul Cazino. Drumul continua spre Italia. Sosire si cazare în zona Padova. 
 
Ziua 20. PADOVA- LJUBLJANA- BUDAPESTA (690 km)
Mic dejun. Plecare spre Ljubljana, capitala Sloveniei, pt. a parcurge un tur panoramic cu autocarul în centru. Sosire si cazare la Budapesta.
 
Ziua 21. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km) 
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire Bucuresti, seara târziu dupa ora 23.30, în functie de trafic si formalitatile vamale.  
 
 
REDUCERI de pâna la 20%* (* prin cumularea reducerilor calculate dupa cum urmeaza)
1. PLATA INTEGRALA 10 % REDUCERE pentru achitarea integrala a excursiei pana la 29.12.2012
 
2. "PRIMII 10" 10 % REDUCERE pentru primii 10 turisti inscrisiin fiecare excursie pana la 01.11.2012
 
3. REDUCERE 3–10% pentru GRUPURI (minim 6 pers. pe acelasi circuit si aceeasi plecare) – vezi conditiile de înscriere.
 
4. REDUCERE 3–5%  pentru CLIENTI  FIDELI (minim 3 Vacante organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii sai).
 
5. REDUCERE 3% pentru ultimele 5  locuri pe lista cu ordinea de îmbarcare în autocar.
 
Autocarul va prelua turistii sositi la Praga cu avionul, precum si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza România. Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii beneficiaza de reducere doar pt. cazare în camera cu 2 adulti. Pentru explicatii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali. 
Grup minim 35 pers.
Îmbarcari sau transferuri gratuite din Alba-Arad-Bacau-Braila-Brasov-Buzau-Câmpina-Constanta-Craiova-Cluj-Galati-Iasi-Oradea-Ploiesti-Pitesti-Sebes-Sf. Gheorghe-Sibiu-Slatina-Timisoara-Rm. Vâlcea. Transfer contra cost din celelalte orase ale tarii.
 
Daca turistii se imbarca dintr-o alta localite decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.
 
Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicata.  
Orele sunt estimative, în functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecarii, urmând a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii în orasul dumneavoastra). 
ATENTIE !! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care întârzie la îmbarcare.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

PRETUL INCLUDE:

•transport cu autocar cu climatizare, clasificat 2- 4*
•20 de cazari cu mic dejun în hoteluri de 2- 4*;
•Bonus 4 cine pentru cazarile de pe Costa Brava;
•ghid însotitor din partea agentiei pe traseu.
 
NU SUNT INCLUSE ÎN PRET:
•intrarile la obiective turistice, asigurarea medicala si servicii de ghizi locali                  
•vizite optionale: Padova, Montserrat, Escorial, Gibraltar, Cascais+ Estoril, Sintra+ Cabo da Roca, toate grup minim 30 pers.
•Autocar local si transp. public in zilele 7, 11 si 17 (conf. normelor AETR)
 
 

Punctele de îmbarcare GRATUITA (autocar sau microbus) sunt structurate mai jos:
BUCURESTI - Parcare Piata Victoriei - 05.45
BUCURESTI - Parcare Gara de Nord - 06.15
PLOIESTI - Petrom METRO - 07.00
CÂMPINA - Banesti (“La avion”) - 07.30
BRASOV - McDonald's Calea Bucuresti - 09.00
SIBIU - Intrarea în parcarea OBI (pe centura) - 11.30
SEBES - Farmacia HELPNET - 12.00 
ALBA IULIA - Parcarea Hotelului CETATE - 12.30
CLUJ - Intrarea în parcarea centrului comercial SIGMA - 14.00

ORADEA - Intrarea în parcarea SELGROS - 18.00
TIMISOARA - Intrarea în parcarea REAL Calea Aradului - 15.00
ARAD - Gara Centrala - 16.00
IASI - Palatul CULTURII - 04.30
BACAU - McDonald's Stadion - 06.00
Sf.Gheorghe - Petrom V- iesire spre Brasov - 08.30
BRAILA - Intrarea în parcarea centrului  comercial CARREFOUR - 04.30
GALATI - Intrarea în parcarea centrului  comercial REAL - 04.00
BUZAU - Parcarea PETROM de la podul Maracineni - 06.00
CONSTANTA - Gara Centrala - 03.30
CRAIOVA - McDonald's Calea Bucuresti - 07.30
SLATINA     - Parcare Hotel Parc - 08.00
PITESTI   - McDonald's Gara - 09.00
RM. VÂLCEA - Benzinaria Dacos - 10.00

Transferurile GRATUITE SUNT GARANTATE INDIFERENT DE NUMARUL MINIM de persoane, dar sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).

ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE se vor confirma la cerere, în functie de posibilitatile de încadrare în graficul orar, transferuri contra cost si din alte orase ale tarii, cu autovehicule moderne de 4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri, toate cu loc de bagaje corespunzator si soferi experimentati si amabili.

 

Punctele de îmbarcare CONTRA COST (autocar sau microbus) pentru restul oraselor din tara:

SLOBOZIA - PETROM intrare dinspre Drajna                                
CALARASI - Gara Centrala            
SUCEAVA - Intrarea în parcarea METRO
BOTOSANI - Intrarea în parcarea ALTEX
TULCEA  - Intrarea în parcarea KAUFLAND
TÎRGOVISTE - Benzinaria Agip Pavcom     
P. NEAMT - Parcare hotel CEAHLAU             
TÎRGU MURES - Intrarea în parcarea Promenada Mall  
TÎRGU JIU - Benzinaria PETROM Castelul de Apa
VASLUI - Parcare hotel Racova
BARLAD - Benzinaria MOL
FOCSANI - Parcarea Stadion Unirea    
DEVA - McDonald's GARA              
BISTRITA - Intrarea în parcarea KAUFLAND
BAIA MARE - McDonald's magazin Maramures
SATU MARE - Parcarea Catedrala Catolica
DROBETA - ROMPETROL- iesire spre Craiova

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicata. 
Orele sunt estimative, în functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecarii, urmând a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii în orasul dumneavoastra). 
ATENTIE !! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care întârzie la îmbarcare.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

 

 

DATE  de  PLECARE 2013

01.05

27.08

Suplim. SINGLE

COPIL 6-12 ani

Al 3 adult în cam.

Loc în cameră DBL

975 €

995 €

375 €

935 €

949€

Alte oferte recomandate:

Club Vila Bran Resort | Craciun Bran

Club Vila Bran Resort | Craciun Bran

CRACIUN CLUB VILA BRAN 3*** BRAN Descriere generala: Club Vila Bran (...)

de la:
150 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Wolf | Craciun Bran

Hotel Wolf | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL WOLF 1 3*** & WOLF 2 4**** BRAN HOTEL WOLF 1 3*** Amplasare (...)

de la:
1162 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL MISTRAL RESORT 3*** BRAN MOIECIU     Amplasare: (...)

de la:
1005 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Palace | Craciun Sinaia

Hotel Palace | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL PALACE 4**** SINAIA   Adresa: Str. Octavian Goga nr (...)

de la:
655 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina | Craciun Sinaia

Hotel Rina | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL RINA 3*** SINAIA Descriere generala: Hotelul RINA SINAIA (...)

de la:
852 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL CARAIMAN 2** SINAIA Amplasare Hotelul este situat la (...)

de la:
437 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel International | Craciun Sinaia

Hotel International | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL INTERNATIONAL 4**** SINAIA Adresa: Str. Avram Iancu nr. (...)

de la:
1557 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

CRACIUN HOTEL RINA VISTA/TIROL 3*** Localizare: In centrul statiunii (...)

de la:
315 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Craciun Hotel Escalade 4**** Poiana Brasov Localizare: Hotel Escalade (...)

de la:
744 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

CRACIUN 2013 HOTEL ROZMARIN 4**** Descriere generala: Hotel Rozmarin (...)

de la:
299 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Orizont | Craciun Predeal

Hotel Orizont | Craciun Predeal

CRACIUN HOTEL ORIZONT 4**** PREDEAL   Adresa:  Str.Trei Brazi, (...)

de la:
750 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

HOTEL CABANA SCHIORILOR 4****   Predealul ramane una dintre destinatiile (...)

de la:
1350 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum