Contact direct:

Tel: 0734.706.747

office@byrontravel.ro

Tara
Oras/Statiune
Tip
Transport
Categorie hotel
Pret

Circuit autocar Spania - Andaluzia 17 zile

de la:
735 EURO

Indicativ oferta: 3

Rezerva acum

Print

Circuit Spania - Andaluzia 17 zile

Graz, Padova, Verona, Milano, Cannes, Barcelona, Montserrat, Zaragoza, Madrid, El Escorial, Toledo, Cordoba, Sevilla, Gibraltar, Costa del Sol, Granada, Valencia, Port Aventura, Andorra, Nice, Monaco, Lublijana
Plecari din 18.05, 21.06 , 14.08, 09.09
 
Tarife de la 735 EURO
BONUS - 4 CINE pentru cazarile de pe Costa Brava
REDUCERI de pâna la 20%
 
Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
 
Ziua 2. BUDAPESTA- GRAZ- PADOVA (795 km)
Dupa micul dejun, plecare spre Graz, al doilea oras din Austria, unde parcurgem un tur pietonal în centrul istoric. Apoi deplasare spre Padova. Optional (8 euro), vizita la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Seara cazare în zona Padova.
 
Ziua 3. VERONA- MILANO- RIVIERA LIGURICA (590 km)
Mic dejun. Plecare spre Verona, unde putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piata del'Erbe, Palatul si Mormintele Scalgierilor. Traseul continua spre Milano unde vizitam: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, pe cât de decorat în exterior, atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. Seara sosire si cazare în zona Genova.
 
Ziua 4. GENOVA- CANNES- COSTA BRAVA (760 km)
Mic dejun. Ne vom deplasa spre Costa Brava, traversând minunata Coasta de Azur. Scurta oprire în renumita statiune Cannes, cu aleea vedetelor lânga Palais des Festival et des Congres. Cazare si cina pe Costa Brava.
 
Ziua 5. COSTA BRAVA- ZARAGOZA- MADRID (695 km)
Dupa micul dejun, plecare spre Madrid. Pe traseu oprire in Zaragoza, unde vizitam Basilica St. Maria del Pilar si Catedrala La Seo del Salvador. Seara începem turul panoramic cu autocarul în capitala Spaniei: Piata si fântâna Cibele, Puerta del Sol, Piata Mayor, Bul. Grand Via, Piata Spaniei cu Monumentul lui Cervantes si Palatul Regal. Cazare la Madrid.
 
Ziua 6. MADRID- EL ESCORIAL (150 km)
Mic dejun. Utilizând transportul public, dedicam întreaga dimineata explorarii Palatului Regal si a faimosului Muzeu Prado. Timp liber în Madrid sau optional excursie (15 euro) la Escorial, simbol pt. rolul Spaniei lui Filip al II în perioada Contra-Reformei. Mânastirea, resedinta a Regelui Spaniei, muzeu si important nucleu de cultura, a fost declarat patrimoniu cultural UNESCO. Cazare la Madrid.
 
Ziua 7. MADRID- TOLEDO- CORDOBA (435 km)
Mic dejun. Plecare spre Toledo- fosta capitala a tarii, adevarat "oras-muzeu” în care a trait si creat faimosul El Greco. Admiram Catedrala, Sinagoga, Biserica San Juan, podul San Martin si zidurile fortaretei medievale. Deplasarea continua spre Andaluzia, cea mai impresionanta regiune a Spaniei. Vizitam Cordoba, renumita prin Moscheea transformata în Catedrala dupa reconquista- "Mezquita-Catedral” si Juderia, vechiul cartier evreiesc, cu stradute înguste si balcoane cu flori. Seara, cazare la Cordoba.
 
Ziua 8. CORDOBA- SEVILLA- GIBRALTAR (395 km)
Mic dejun. Plecare spre Sevilla, al 4-lea oras ca marime din Spania, unde vizitam Piata Spaniei, Turnul de Aur, Bario Santa Cruz si Palatul Alcazar. În apropiere de Alcazar se înalta Catedrala, a 3-a din lume ca marime. Strabatem sudul tarii, pt. a ne caza în Algeciras. Optional (20 €), excursie în Gibraltar, teritoriu Britanic superb amplasat la poalele stâncii omonime. În rezervatia Upper Rock exista o colonie de macaci, care încânta micii vizitatori, iar pt. pasionatii de shopping, zona comerciala a orasului este un adevarat paradis. Întoarcere la hotel pt. cazare.
 
Ziua 9. ALGECIRAS- COSTA DEL SOL- GRANADA (395 km)
Mic dejun. Parcurgem turul Rivierei Costa del Sol, cu statiuni renumite ca Torremolinos sau Marbella. Sosire la Granada, unde incepem un tur pietonal in centrul istoric pentru a vizita Catedrala cu renumita Capilla Real. Dupa cazare, va propunem optional seara Flamenco.
 
Ziua 10. GRANADA- VALENCIA (290 km)
Mic dejun. Începem vizita în Granada cu Complexul Alhambra, cel mai important monument de arta islamica din Spania, resedinta a suveranilor mauri si ulterior a Regilor Catolici. Aici admiram vechea fortareata Alcazaba, Palatul Nasrid, Gradinile si Palatul Generalife, resedinta de vara a califilor, dar si replica crestina din Palatul lui Carol al V-lea. Ne îndreptam spre Valencia pentru cazare. 
 
Ziua 11. VALENCIA- PORT AVENTURA- BARCELONA (360 km)
Mic dejun. Tur de oras în Valencia- centrul istoric cu stradutele sale înguste, Palacio del Marques de Dos Aguas în stil baroc si Catedrala. Continuam traseul spre Salou- statiune de top pe Coasta Dorada, unde aveti întreaga dupa-amiaza la dispozitie pt. a petrece timpul liber la plaja, cafenele, restaurante sau magazine. Optional va propunem PortAventura- cel mai mare parc de distractii tematic din Europa si al doilea de pe Glob, impresionant ca suprafata (35.000 mp), dar mai ales prin senzatiile oferite. Cazare si cina pe Costa Brava.
 
Ziua 12. BARCELONA- Mânastirea MONTSERRAT
Mic dejun. Începem turul Barcelonei cu Sagrada Familia, opera a arhitectului Gaudi, Palatul Regal, Parcul Guell, Gradina Botanica din Parcul Montjuic, celebra Ramblas, Piata Catalunia. Timp liber pt. shopping, vizitarea Muzeului Picasso sau excursie optionala (20 €) la Montserrat, unde admiram celebra Mânastire construita pe stâncile abrupte ale muntelui Montserrat, renumit loc de pelerinaj. Întoarcere în Barcelona pt. impresionantul spectacol de sunet si lumini " Fântâna Magica”. Cazare si cina la acelasi hotel.
 
Ziua 13. COSTA BRAVA- ANDORRA
Mic dejun. Ne vom bucura de un soare stralucitor, o mare incredibil de frumoasa, de spiritul latin exuberant, de multitudinea de optiuni de 
petrecere a timpului liber: restaurante, piscine, discoteci, cluburi.  Putem traversa Pirineii intr-o excursie optionala (35 euro) catre micul Principat al Andorrei, paradis tax free pentru iubitorii de shopping. Cazare si cina pe Costa Brava.
 
Ziua 14. BARCELONA- COASTA DE AZUR- NICE (590 km)
Mic dejun. Plecare pentru cazare în zona Aix-en-Provence-Nice. În Nice ne putem delecta cu o plimbare pe Promenade des Anglais.
 
Ziua 15. NICE- MONACO- PADOVA (545 km)
Mic dejun. Deplasare spre Monaco unde, dupa vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 între Port si faimosul Cazino. Drumul continua spre Italia. Sosire si cazare în zona Padova.
 
Ziua 16. PADOVA- LJUBLJANA- BUDAPESTA (690 km)
Mic dejun. Plecare spre Ljubljana, capitala Sloveniei, pentru a parcurge un tur panoramic cu autocarul în centru. Optional Croaziera pe Dunare (cu cina 29 €/ fara cina 14 €). Sosire si cazare la Budapesta.
 
Ziua 17. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km) 
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire Bucuresti, seara târziu dupa ora 23.30, în functie de trafic si formalitatile vamale.
 
REDUCERI de pâna la 20%* (* prin cumularea reducerilor calculate dupa cum urmeaza)
1. PLATA INTEGRALA 10 % REDUCERE pentru achitarea integrala a excursiei pana la 29.12.2012
 
2. "PRIMII 10" 10 % REDUCERE pentru primii 10 turisti inscrisiin fiecare excursie pana la 01.11.2012
 
3. REDUCERE 3–10% pentru GRUPURI (minim 6 pers. pe acelasi circuit si aceeasi plecare) – vezi conditiile de înscriere.
 
4. REDUCERE 3–5%  pentru CLIENTI  FIDELI (minim 3 Vacante organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii sai).
 
5. REDUCERE 3% pentru ultimele 5  locuri pe lista cu ordinea de îmbarcare în autocar.
 
Autocarul va prelua turistii sositi la Praga cu avionul, precum si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza România. Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii beneficiaza de reducere doar pt. cazare în camera cu 2 adulti. Pentru explicatii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali. 
Grup minim 35 pers.
Îmbarcari sau transferuri gratuite din Alba-Arad-Bacau-Braila-Brasov-Buzau-Câmpina-Constanta-Craiova-Cluj-Galati-Iasi-Oradea-Ploiesti-Pitesti-Sebes-Sf. Gheorghe-Sibiu-Slatina-Timisoara-Rm. Vâlcea. Transfer contra cost din celelalte orase ale tarii.
 
Daca turistii se imbarca dintr-o alta localite decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.
 
Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicata.  
Orele sunt estimative, în functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecarii, urmând a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii în orasul dumneavoastra). 
ATENTIE !! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care întârzie la îmbarcare.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

PRETUL INCLUDE:

•transport cu autocar cu climatizare, clasificat 2- 4*
•16 cazari cu mic dejun în hoteluri de 2- 4*;
•Bonus 4 cine pentru cazarile de pe Costa Brava;
•ghid însotitor din partea agentiei pe traseu.
 
NU SUNT INCLUSE ÎN PRET:
•intrari la obiective turistice, asigurarea medicala, servicii de ghizi locali
•vizite optionale: Padova, El Escorial, Gibraltar, Montserrat, Croaziera pe Dunare toate grup minim de 30 pers.
•Autocar local si transp. public in zilele 6, si 13 (conf. normelor AETR)
 

Punctele de îmbarcare GRATUITA (autocar sau microbus) sunt structurate mai jos:
BUCURESTI - Parcare Piata Victoriei - 05.45
BUCURESTI - Parcare Gara de Nord - 06.15
PLOIESTI - Petrom METRO - 07.00
CÂMPINA - Banesti (“La avion”) - 07.30
BRASOV - McDonald's Calea Bucuresti - 09.00
SIBIU - Intrarea în parcarea OBI (pe centura) - 11.30
SEBES - Farmacia HELPNET - 12.00 
ALBA IULIA - Parcarea Hotelului CETATE - 12.30
CLUJ - Intrarea în parcarea centrului comercial SIGMA - 14.00

ORADEA - Intrarea în parcarea SELGROS - 18.00
TIMISOARA - Intrarea în parcarea REAL Calea Aradului - 15.00
ARAD - Gara Centrala - 16.00
IASI - Palatul CULTURII - 04.30
BACAU - McDonald's Stadion - 06.00
Sf.Gheorghe - Petrom V- iesire spre Brasov - 08.30
BRAILA - Intrarea în parcarea centrului  comercial CARREFOUR - 04.30
GALATI - Intrarea în parcarea centrului  comercial REAL - 04.00
BUZAU - Parcarea PETROM de la podul Maracineni - 06.00
CONSTANTA - Gara Centrala - 03.30
CRAIOVA - McDonald's Calea Bucuresti - 07.30
SLATINA     - Parcare Hotel Parc - 08.00
PITESTI   - McDonald's Gara - 09.00
RM. VÂLCEA - Benzinaria Dacos - 10.00

Transferurile GRATUITE SUNT GARANTATE INDIFERENT DE NUMARUL MINIM de persoane, dar sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).

ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE se vor confirma la cerere, în functie de posibilitatile de încadrare în graficul orar, transferuri contra cost si din alte orase ale tarii, cu autovehicule moderne de 4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri, toate cu loc de bagaje corespunzator si soferi experimentati si amabili.

 

Punctele de îmbarcare CONTRA COST (autocar sau microbus) pentru restul oraselor din tara:

SLOBOZIA - PETROM intrare dinspre Drajna                                
CALARASI - Gara Centrala            
SUCEAVA - Intrarea în parcarea METRO
BOTOSANI - Intrarea în parcarea ALTEX
TULCEA  - Intrarea în parcarea KAUFLAND
TÎRGOVISTE - Benzinaria Agip Pavcom     
P. NEAMT - Parcare hotel CEAHLAU             
TÎRGU MURES - Intrarea în parcarea Promenada Mall  
TÎRGU JIU - Benzinaria PETROM Castelul de Apa
VASLUI - Parcare hotel Racova
BARLAD - Benzinaria MOL
FOCSANI - Parcarea Stadion Unirea    
DEVA - McDonald's GARA              
BISTRITA - Intrarea în parcarea KAUFLAND
BAIA MARE - McDonald's magazin Maramures
SATU MARE - Parcarea Catedrala Catolica
DROBETA - ROMPETROL- iesire spre Craiova

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicata. 
Orele sunt estimative, în functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecarii, urmând a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii în orasul dumneavoastra). 
ATENTIE !! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care întârzie la îmbarcare.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

 

DATE  de  PLECARE 2013

18.05

21.06

14.08

09.09

Supl. SINGLE

COPIL 6-12 ani

Al 3 adult  în cam.

Loc în cameră DBL

735 €

755 €

785 €

745 €

299 €

695 €

Reducere 30€

Alte oferte recomandate:

Club Vila Bran Resort | Craciun Bran

Club Vila Bran Resort | Craciun Bran

CRACIUN CLUB VILA BRAN 3*** BRAN Descriere generala: Club Vila Bran (...)

de la:
150 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Wolf | Craciun Bran

Hotel Wolf | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL WOLF 1 3*** & WOLF 2 4**** BRAN HOTEL WOLF 1 3*** Amplasare (...)

de la:
1162 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL MISTRAL RESORT 3*** BRAN MOIECIU     Amplasare: (...)

de la:
1005 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Palace | Craciun Sinaia

Hotel Palace | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL PALACE 4**** SINAIA   Adresa: Str. Octavian Goga nr (...)

de la:
655 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina | Craciun Sinaia

Hotel Rina | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL RINA 3*** SINAIA Descriere generala: Hotelul RINA SINAIA (...)

de la:
852 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL CARAIMAN 2** SINAIA Amplasare Hotelul este situat la (...)

de la:
437 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel International | Craciun Sinaia

Hotel International | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL INTERNATIONAL 4**** SINAIA Adresa: Str. Avram Iancu nr. (...)

de la:
1557 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

CRACIUN HOTEL RINA VISTA/TIROL 3*** Localizare: In centrul statiunii (...)

de la:
315 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Craciun Hotel Escalade 4**** Poiana Brasov Localizare: Hotel Escalade (...)

de la:
744 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

CRACIUN 2013 HOTEL ROZMARIN 4**** Descriere generala: Hotel Rozmarin (...)

de la:
299 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Orizont | Craciun Predeal

Hotel Orizont | Craciun Predeal

CRACIUN HOTEL ORIZONT 4**** PREDEAL   Adresa:  Str.Trei Brazi, (...)

de la:
750 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

HOTEL CABANA SCHIORILOR 4****   Predealul ramane una dintre destinatiile (...)

de la:
1350 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum