Contact direct:

Tel: 0734.706.747

office@byrontravel.ro

Tara
Oras/Statiune
Tip
Transport
Categorie hotel
Pret

Circuit autocar Scandinavia - Tarile Baltice 19 zile

de la:
985 EURO

Indicativ oferta: 3

Rezerva acum

Print

Circuit Scandinavia - Tarile Baltice 

Cracovia, Czestochowa, Varsovia, Vilnius, Rundale, Riga Talinn, Helsinki, Stockholm, Drottningholm, Uppsala, Lillehammer, Drumul Atlanticului, Drumul Trolilor, Drumul Vulturilor, Geiranger, Nordfjord, Sognefjord, Bergen, Hardanger, Voringsfoss, Oslo, Goteborg, Helsingor, Copenhaga, Hamburg, Berlin, Postdam, Dresda, Praga 
Date de plecare : 18.06, 11.07, 02.08, 24.08
 
Tarife de la 985 EURO
REDUCERI de pâna la 20%*
 
Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
 
Ziua 2. BUDAPESTA- CRACOVIA- CZESTOCHOWA- LODZ (650 km)
Mic dejun. Tranzitand Slovacia, se pleaca spre Cracovia, unul dintre cele mai vechi si mai mari orase din Polonia, fosta resedinta a regilor polonezi. Pe colina Wawel, situata deasupra Vistulei, se viziteaza cel mai important complex arhitectonic, apartinînd fostei resedinte regale: Castelul Wawel si Catedrala fortificata Wawelska. Plecarea spre Czestochowa la Mânastirea Jasna-Gora, cunoscuta în întreaga lume pentru icoana „Madona Neagra”, care atrage peste 5 milioane de pelerini anual. Cazare în zona Lodz.
 
Ziua 3. LODZ- VARSOVIA- VILNIUS (675 km)
Mic dejun. Traseul continua spre Varsovia, care este notabila printre capitalele Europei nu numai prin marimea, vechimea si frumusetea sa, cât pentru indestructibilitatea sa, o adevarata Pasare Phoenix care a renascut de nenumarate ori din cenusa razboiului. Se viziteaza Orasul Vechi- Stare Miasto, cu Catedrala Sf. Ioan si Palatul Regal. Plecare spre Lituania. Sosire în cursul serii în Vilnius pentru cazare.
 
Ziua 4. VILNIUS- RUNDALE- RIGA (320 km)
Mic dejun. În Vilnius începem turul de oras: Biserica Sf. Petru si Pavel, Universitatea, Primaria, Biserica Ruseasca. Deplasare spre Letonia, unde vizitam elegantul Palat din Rundale, construit în stil baroc târziu. Dupa amiaza începem vizita în Riga, capitala tarii: Domul, Biserica Sf. Petru si Castelul si încheiem cu: Opera si Parlamentul. Seara cazare la Riga.
 
Ziua 5. RIGA- TALINN- HELSINKI (310 km) 
Mic dejun. Plecare spre Estonia. Începem vizita în Talinn, capitala celei mai mici republici Baltice, bijuterie a arhitecturii medievale cu: Zidurile si Portile Orasului Vechi, Castelul Tompea, Catedrala Al. Nevsky si Piata Primariei. Dupa amiaza îmbarcare pe ferryboat pentru traversare în Finlanda. Cazare în frumoasa capitala finlandeza, Helsinki.
 
Ziua 6. HELSINKI
Mic dejun. Tur de oras pietonal în Helsinki: Piata Senatului, Catedrala Luterana, monument dedicat lui Sibelius, Parlamentul si Templul Circular. Timp liber la dispozitie. Seara, îmbarcare pe ferry boat pentru traversare în Suedia. Cazare la bordul navei (cabine cu 4 paturi). 
 
Ziua 7. STOCKHOLM
Începem  turul de Stockholm pietonal si cu transportul public: vechiul oras medieval (Gamla Stan), Catedrala, Palatul Regal, Parlamentul, Primaria, unde în salonul albastru si salonul auriu în fiecare an se decerneaza Premiile Nobel, Muzeul Vasa. Timp liber sau sugeram vizita "Muzeului Satului” - Skansen, unde sunt expuse cladiri traditionale din toata Suedia. Cazare la Stockholm.
 
Ziua 8. STOCKHOLM- Castelul DROTTNINGHOLM - UPPSALA 
Mic dejun. Timp liber in Stokholm sau optional croaziera (30 euro)  cu vaporasul spre Castelul Drottningholm, resedinta oficiala a familiei regale, numit si "Versailles suedez". Ddupa amiaza optional (25 euro) excursie la Uppsala, capitala eclesiastica si universitara a tarii, unde se viziteaza Catedrala încoronarii regilor suedezi, Castelul regal si prestigioasa Universitate. Întoarcere la Stockholm pentru cazare.
 
Ziua 9. STOCKHOLM- OSLO- HAMAR (550 km)
Mic dejun. Dimineata se traverseaza Suedia cu destinatia Oslo. Timp liber in capitala Norvegiei pentru a gusta farmecul orasului în portul Akker Brygge cu atractiile sale: restaurante cu specific, magazine de creveti si specialitati norvegiene de peste etc. Cazare în zona Hamar.
 
Ziua 10. LILLEHAMMER- KRISTIANSUND- Drumul ATLANTICULUI- MOLDE (420 km)
Mic dejun. Avansam spre nord urmând malul lacului Mjosa catre Lillehammer, faimoasa statiune montana unde s-au organizat Jocurile Olimpice de Iarna. Ne îndreptam apoi spre Kristiansund, de unde urmam spectaculosul "Drum al Oceanului” trecând peste o salba de poduri care leaga o multime de insulite. Sosire pentru cazare în pitorescul oras Molde. 
 
Ziua 11. Drumul TROLILOR- Fiordul GEIRANGER- NORDFJORD (320 km)
Mic dejun. Traseul strabate "Ruta de Aur” cu peisaje coplesitor de spectaculoase pe Drumul Trolilor, apoi dupa ce traversam cu feriboat-ul Norddalsfjord, intram pe Drumul Vulturilor catre Geiranger. Contra cost, îmbarcare pentru o croaziera pe Geirangerfjord, în care veti admira natura salbatica cu versanti abrupti "pravalindu-se” în apele fiordului, împreuna cu apele învolburate ale cascadelor "Voalul Miresei” si "Cele 7 surori”. Urmeaza apoi Nordfjord si Ghetarul Briksdal, unul din cele mai mari din Europa, la care se poate ajunge printr-o plimbare de circa o ora. Sosire pentru cazare în zona Forde- Sogndal. 
 
Ziua 12. AURLAND- SOGNEFJORD- GUDVANGEN- BERGEN  (230 km)
Mic dejun. Dimineata strabatem zone de un pitoresc aparte spre cel mai lung tunel din lume (24,5 km) pentru a ne îmbarca contra cost într-o noua croaziera, pe cele mai îndepartate ramificatii ale "gigantului” fiord Sognefjord, impresionant prin cei 205 Km si adâncimea maxima de peste 1300 m. Drumul continua pentru cazare la Bergen, prima capitala a tarii si "poarta a fiordurilor". Se va vizita, cartierul medieval Bryggen, vechiul port, Mariakirke si Rosenkrantz. Optional, urcare cu telecabina pe vârful Floyen pentru o superba panorama a orasului.
 
Ziua 13. BERGEN- Fiordul HARDANGER- VORINGSFOSS- OSLO  (495 km)
Mic dejun. Plecare spre Oslo, urmând malul fiordului Hardanger pe care îl si traversam cu ferry la Bruravik. Admiram imensa cadere de 180 m a cascadei Voringsfoss. Tur de oras în capitala Norvegiei: Parcul sculptorului Gustav Vigeland, Palatul Regal, Stortinget (Parlamentul), Teatrul National,  Primaria (unde se decerneaza premiile Nobel pentru pace) si Fortareata Akaershus.  Cazare la Oslo. 
 
Ziua 14. OSLO- GOTEBORG- HELSINGOR- COPENHAGA (560 km)
Mic dejun. Parasim Norvegia pentru o ultima vizita în Suedia la Goteborg, cel de-al doilea oras ca marime al tarii si cel mai mare port scandinav. Tur de oras: Goteborgsutkiken - turnul principal, Opera, Centrul Maritim, Radhuset (Primaria), Bursa si Centrul Istoric Gustav Adolfs Torg. Deplasare catre sudul Suediei, pentru traversare cu ferryboat spre Helsingor. Traseul trece pe lânga Castelul Kronborg, locul tragediei lui Hamlet, impunator prin arhitectura sa sobra. Cazare la Copenhaga.
 
Ziua 15. COPENHAGA 
Mic dejun. Vizitam capitala Danemarcei pietonal si cu transportul public: Palatul Rosenborg (fosta resedinta regala), Palatul Christiansbor, Primaria, vechiul Port Nyhavn si celebra statuie Mica Sirena - simbolul capitalei daneze. Timp liber pentru vizita individuala în Copenhaga. Cazare la Copenhaga. Seara, optional vizita în parcul de distractii Tivoli (al 3-lea ca faima din Europa), deschis publicului înca din 1843.
 
Ziua 16. COPENHAGA- HAMBURG- BERLIN (590 km)
Mic dejun. Dimineata traversam cu ferryboat-ul în Germania la Puttgarden (45 min.). Se viziteaza centrul cosmopolit al orasului Hamburg: Primaria, Bursa, Biserica St.Jacobi, Binenalster, Biserica St.Michaelis si zona portuara. Dupa-amiaza ne îndreptam spre Berlin pentru un tur de oras cu autocarul, ca apoi sa continuam turul pietonal admirând de aproape: Poarta Brandenburg, Unter den Linden Strasse, Reichstag Insula muzeelor, Opera, Catedrala. Cazare în zona Berlin. 
 
Ziua 17. POTSDAM- DRESDA- PRAGA (370 km)
Mic dejun. În Potsdam vizitam Palatul Sanssouci si splendidele sale gradini (fost Palat de Vara al Regelui Prusiei, Frederick cel Mare). Apoi  tur de oras în Dresda: Opera, Domul si Palatul Zwinger, fastuos ornamentat în stil baroc. Continuam itinerariul spre Praga pentru cazare. 
 
Ziua 18. PRAGA- BUDAPESTA (525 km)
Dupa micul dejun, tur de oras Praga: Catedrala Sf. Vit, Podul Carol, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartierul Evreiesc, etc. Continuam itinerariul spre Budapesta unde optional se poate organiza o croaziera pe Dunare (cu sau fara cina inclusa). Cazare la Budapesta. 
 
Ziua 19. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)
Dupa micul dejun, plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, în functie de trafic si formalitatile vamale.
 
 
REDUCERI de pâna la 20%* (* prin cumularea reducerilor calculate dupa cum urmeaza)
1. PLATA INTEGRALA 10 % REDUCERE pentru achitarea integrala a excursiei pana la 29.12.2012
 
2. "PRIMII 10" 10 % REDUCERE pentru primii 10 turisti inscrisiin fiecare excursie pana la 01.11.2012
 
3. REDUCERE 3–10% pentru GRUPURI (minim 6 pers. pe acelasi circuit si aceeasi plecare) – vezi conditiile de înscriere.
 
4. REDUCERE 3–5%  pentru CLIENTI  FIDELI (minim 3 Vacante organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii sai).
 
5. REDUCERE 3% pentru ultimele 5  locuri pe lista cu ordinea de îmbarcare în autocar.
 
Autocarul va prelua turistii sositi la Praga cu avionul, precum si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza România. Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii beneficiaza de reducere doar pt. cazare în camera cu 2 adulti. Pentru explicatii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali. 
Grup minim 35 pers.
Îmbarcari sau transferuri gratuite din Alba-Arad-Bacau-Braila-Brasov-Buzau-Câmpina-Constanta-Craiova-Cluj-Galati-Iasi-Oradea-Ploiesti-Pitesti-Sebes-Sf. Gheorghe-Sibiu-Slatina-Timisoara-Rm. Vâlcea. Transfer contra cost din celelalte orase ale tarii.
 
Daca turistii se imbarca dintr-o alta localite decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.
 
Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicata.  
Orele sunt estimative, în functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecarii, urmând a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii în orasul dumneavoastra). 
ATENTIE !! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care întârzie la îmbarcare.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

 

PRETUL INCLUDE:

•transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat 2- 4*, exceptând zilele 6 si 15 contra cost cu transportul public).
•1 cazare pe vapor în cabine de 4 paturi; 
•17 cazari cu mic dejun în hotel 3- 4* si IBIS; 
•ghid însotitor din partea agentiei pe traseu.
 
NU SUNT INCLUSE ÎN PRET:
•asigurarea medicala, intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;
•supliment (optional) pt. cabina dubla pe ferry Helsinki- Stockholm (39 euro/pers.)
•Croaziera (travers. cu ferry) pe Geiranger si pe Sognefjord (la Flam) 30+30€ / pers.
•Traversarile cu ferry boat-ul la Talinn, Helsinki, Norddalsfjord, Sognefjord, Bruravik, Helsingor, Puttgarden: taxele pt. psageri + autocar, în total 95 € (se achita la înscriere) 
•Croaziera optionala la Castelul Drottningholm 
 

Punctele de îmbarcare GRATUITA (autocar sau microbus) sunt structurate mai jos:
BUCURESTI - Parcare Piata Victoriei - 05.45
BUCURESTI - Parcare Gara de Nord - 06.15
PLOIESTI - Petrom METRO - 07.00
CÂMPINA - Banesti (“La avion”) - 07.30
BRASOV - McDonald's Calea Bucuresti - 09.00
SIBIU - Intrarea în parcarea OBI (pe centura) - 11.30
SEBES - Farmacia HELPNET - 12.00 
ALBA IULIA - Parcarea Hotelului CETATE - 12.30
CLUJ - Intrarea în parcarea centrului comercial SIGMA - 14.00

ORADEA - Intrarea în parcarea SELGROS - 18.00
TIMISOARA - Intrarea în parcarea REAL Calea Aradului - 15.00
ARAD - Gara Centrala - 16.00
IASI - Palatul CULTURII - 04.30
BACAU - McDonald's Stadion - 06.00
Sf.Gheorghe - Petrom V- iesire spre Brasov - 08.30
BRAILA - Intrarea în parcarea centrului  comercial CARREFOUR - 04.30
GALATI - Intrarea în parcarea centrului  comercial REAL - 04.00
BUZAU - Parcarea PETROM de la podul Maracineni - 06.00
CONSTANTA - Gara Centrala - 03.30
CRAIOVA - McDonald's Calea Bucuresti - 07.30
SLATINA     - Parcare Hotel Parc - 08.00
PITESTI   - McDonald's Gara - 09.00
RM. VÂLCEA - Benzinaria Dacos - 10.00

Transferurile GRATUITE SUNT GARANTATE INDIFERENT DE NUMARUL MINIM de persoane, dar sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).

ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE se vor confirma la cerere, în functie de posibilitatile de încadrare în graficul orar, transferuri contra cost si din alte orase ale tarii, cu autovehicule moderne de 4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri, toate cu loc de bagaje corespunzator si soferi experimentati si amabili.

 

Punctele de îmbarcare CONTRA COST (autocar sau microbus) pentru restul oraselor din tara:

SLOBOZIA - PETROM intrare dinspre Drajna                                
CALARASI - Gara Centrala            
SUCEAVA - Intrarea în parcarea METRO
BOTOSANI - Intrarea în parcarea ALTEX
TULCEA  - Intrarea în parcarea KAUFLAND
TÎRGOVISTE - Benzinaria Agip Pavcom     
P. NEAMT - Parcare hotel CEAHLAU             
TÎRGU MURES - Intrarea în parcarea Promenada Mall  
TÎRGU JIU - Benzinaria PETROM Castelul de Apa
VASLUI - Parcare hotel Racova
BARLAD - Benzinaria MOL
FOCSANI - Parcarea Stadion Unirea    
DEVA - McDonald's GARA              
BISTRITA - Intrarea în parcarea KAUFLAND
BAIA MARE - McDonald's magazin Maramures
SATU MARE - Parcarea Catedrala Catolica
DROBETA - ROMPETROL- iesire spre Craiova

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicata. 
Orele sunt estimative, în functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecarii, urmând a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii în orasul dumneavoastra). 
ATENTIE !! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care întârzie la îmbarcare.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

DATE  DE  PLECARE

18.06, 11.07, 02.08, 24.08

Supl. SINGLE

COPII 6- 12 ani

Loc în cameră DBL

985 €

455 €

925 €

Alte oferte recomandate:

Club Vila Bran Resort | Craciun Bran

Club Vila Bran Resort | Craciun Bran

CRACIUN CLUB VILA BRAN 3*** BRAN Descriere generala: Club Vila Bran (...)

de la:
150 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Wolf | Craciun Bran

Hotel Wolf | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL WOLF 1 3*** & WOLF 2 4**** BRAN HOTEL WOLF 1 3*** Amplasare (...)

de la:
1162 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL MISTRAL RESORT 3*** BRAN MOIECIU     Amplasare: (...)

de la:
1005 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Palace | Craciun Sinaia

Hotel Palace | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL PALACE 4**** SINAIA   Adresa: Str. Octavian Goga nr (...)

de la:
655 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina | Craciun Sinaia

Hotel Rina | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL RINA 3*** SINAIA Descriere generala: Hotelul RINA SINAIA (...)

de la:
852 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL CARAIMAN 2** SINAIA Amplasare Hotelul este situat la (...)

de la:
437 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel International | Craciun Sinaia

Hotel International | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL INTERNATIONAL 4**** SINAIA Adresa: Str. Avram Iancu nr. (...)

de la:
1557 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

CRACIUN HOTEL RINA VISTA/TIROL 3*** Localizare: In centrul statiunii (...)

de la:
315 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Craciun Hotel Escalade 4**** Poiana Brasov Localizare: Hotel Escalade (...)

de la:
744 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

CRACIUN 2013 HOTEL ROZMARIN 4**** Descriere generala: Hotel Rozmarin (...)

de la:
299 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Orizont | Craciun Predeal

Hotel Orizont | Craciun Predeal

CRACIUN HOTEL ORIZONT 4**** PREDEAL   Adresa:  Str.Trei Brazi, (...)

de la:
750 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

HOTEL CABANA SCHIORILOR 4****   Predealul ramane una dintre destinatiile (...)

de la:
1350 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum