Contact direct:

Tel: 0734.706.747

office@byrontravel.ro

Tara
Oras/Statiune
Tip
Transport
Categorie hotel
Pret

Circuit autocar Anglia - Scotia - Irlanda 19 zile

de la:
855 EURO

Indicativ oferta: 3

Rezerva acum

Print

Circuit Anglia - Scotia - Irlanda 

Melk, Nurnberg, Luxemburg, Bruxelles, Bruges, Canterbury, Londra, Windsor Greenwich, Oxford, Stratford, Leeds, York, Manchester, Liverpool, Dublin, Belfast, Cast. Dunluce- Giant`S Causeway, Lake District, Glasgow, Edinburgh, Loch Ness, Stirling, Newcastle, Durham, Amsterdam, Haga, Rotterdam, Koln, V. Rinului, Frankfurt, Praga
Plecari din 30.06 ,15.07 ,28.07, 25.08
 
Tarife de la 855 EURO.
BONUS:Excursia optionala la FRANKFURT este GRATUITA!!
REDUCERI de pâna la 20%
 
Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
 
Ziua 2. BUDAPESTA- MELK- NURNBERG (740 km)
Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Nurnberg- Germania. Se tranziteaza Austria, cu o scurta oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Sosire la Nurnberg pentru tur de oras: Zidurile de incinta cu Frauentor (poarta Fecioarei), Biserica Sf. Lorentz, vechea Piata cu Schoner Brunnen, biserica Sf. Sebaldus si Citadela Orasului. Cazare la Nurnberg.
 
Ziua 3. NURNBERG- LUXEMBURG- BRUXELLES (655 km)
Mic dejun. Traversam Germania spre Luxemburg pt. vizita la Palatul Ducal, Piata Constitutiei si Catedrala. Deplasarea continua spre Bruxelles, pentru a vizita Palatul Regal, Palatul de Justitie, Grand Place, Primaria, Manneken Pis. Timp liber. Cazare la Bruxelles.
 
Ziua 4. BRUXELLES- BRUGES- CANTERBURY- LONDRA (315 km) 
Mic dejun. Plecare spre Anglia. Pe traseu ne va încânta frumusetea unica a orasului Bruges, pe care o vom descoperi atât pietonal, cât si printr-o minunata plimbare cu barca. Traversarea Canalului Mânecii cu ferry boat-ul de la Calais la Dover. În drum vom opri la Canterbury, capitala eclesiastica a Angliei, în atmosfera medievala dominata de renumita catedrala. Seara sosire si cazare la Londra.
 
Ziua 5. LONDRA- GREENWICH
Mic dejun. Începem vizita capitalei britanice: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul,  Madame Tussaud's- Muzeul figurilor de ceara, British Museum.  Timp liber la dispozitie turistilor sau plimbare cu vaporasul pe Tamisa. Optional, deplasare la Greenwich, cu renumitul observator astronomic. Cazare la Londra.
 
Ziua 6. LONDRA
Mic dejun. Dedicam din nou o întreaga zi explorarii orasului utilizând transportul public: St. James Park, Westminster Abbey, National Gallery sau Tate Gallery. Seara, timp liber în zona comerciala Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Covent Garden. Cazare la Londra.
 
Ziua 7. LONDRA- OXFORD- WINDSOR- STRATFORD- NOTTINGHAM  (415 km)
Mic dejun. Timp liber în Londra sau optional excursie la Oxford, cel mai vechi centru universitar, unde se vor vizita Queen's College, Merton College, Catedrala. Excursia optionala (Oxford+Windsor 20€) continua spre Windsor. Se viziteaza castelul Windsor, cel mai mare si unul din cele mai vechi din Anglia care ne va încânta printre altele cu Apart. regale si Capela St. George`s. Turistii care au optat pt. Londra se vor deplasa contra cost cu mijloacele de transport în comun la Windsor (pt.  min. 15 pers.- preluare gratuita cu autocarul de la hotel). Dupa completarea grupului, deplasare la Stratford-upon-Avon, locul de nastere al inegalabilului Shakespeare apoi spre zona Nottingham pt. cazare.
 
Ziua 8. NOTTINGHAM- LEEDS- YORK- MANCHESTER- CHESTER (340 km)
Mic dejun. Deplasare spre Leeds vom vizita Muzeul Armurilor, apoi spre York, unde se pot admira fortificatiile orasului vechi, inclusiv ruine din perioada romana si impresionanta catedrala, cea mai mare constructie gotica de la nord de Alpi. Dupa ce se viziteaza Manchester - Universitatea, Opera, Primaria si Catedrala, cazare în zona Chester.
 
Ziua 9. LIVERPOOL- DUBLIN (215 km)
Mic dejun. Deplasare spre Liverpool pentru tur de oras: Catedrala Anglicana, Catedrala Metropolitana, Portul, vechile Docuri.Traversare în Irlanda cu ferry-boat de la Holyhead. Dupa debarcare începem vizita în Dublin cu: Castelul Dublin, Catedrala St. Patrick's, Colegiul Trinity (una dintre cele mai faimoase universitati din lume), iar la final faimoasa Fabrica Guinness. Cazare în zona Dublin.
 
Ziua 10. BELFAST- CASTELUL DUNLUCE- GIANT`S CAUSEWAY- DUMFRIES (320 km)          Mic dejun. Parasim capitala Irlandei, si înaintam spre nord catre Belfast unde se viziteaza: Catedrala, Primaria, Albert Clock, Cartierul Universitatii, Gradina Botanica. Timp liber la dispozitia turistilor (sugeram vizita la Ulster Museum) sau excursie optionala pentru a admira Giant`s Causeway, o faleza unica prin simetria uimitoare a zeci de mii de coloane de bazalt. În continuarea excursiei optionale (Castelul Dunluce + Giant`S Causeway 20€) se viziteaza ruinele castelului Dunluce, amplasat pe o impresionanta stânca si martor a peste 7 secole de istorie dramatica. Dupa întoarcerea la Belfast, traversarea cu ferryboat-ul la Stranraer. Cazare în zona Dumfries.
 
Ziua 11. DUMFRIES- LAKE DISTRICT- GLASGOW (430 km)
Mic dejun. Timp liber pentru vizita individuala în pitorescul orasel Dumfries, sau excursie optionala (24 euro) în Parcul National Lake, cu peisaje superbe în care piscurile celor mai înalti munti din Anglia (pe versantii carora se formeaza numeroase cascade) se reflecta în oglinda unei adevarate salbe de lacuri. O plimbare cu vaporasul pe Windermere, cel mai mare lac din Anglia va fi prilej pentru a admira atât capodopera naturii cât si pitorestile orasele "ascunse de civilizatie”. Întoarcere în Dumfries. Urmeaza Glasgow unde vom vizita Catedrala, Cartierul Universitatii si George Square. Timp liber la dispozitia turistilor pentru a descoperi farmecul orasului. Cazare în zona Glasgow.
 
Ziua 12. SCOTIA DE NORD: CASTELUL STIRLING- LOCH NESS- INVERNESS (485 km)
Mic dejun. Timp liber în Glasgow sau excursie optionala (35 euro) în nordul Scotiei, renumit prin muntii, lacurile si castelele sale stravechi. Pentru început se viziteaza Castelul Stirling, resedinta preferata si loc de încoronare pentru multi din suveranii Scotiei. Apoi traseul continua spre nord, catre Loch Ness faimos pentru legenda monstrului misterios. Întoarcere pentru cazare la acelasi hotel din zona Glasgow.
 
Ziua 13. EDINBURGH
Mic dejun. Vizita în Edinburgh utilizând transportul public: Castelul si Palatul Regal, Catedrala St. Giles, Parlamentul, apoi Charlotte Square si George Street în orasul nou. Timp liber la dispozitie pentru a descoperi farmecul capitalei Scotiei. Cazare în zona Glasgow.
 
Ziua 14. EDINBURGH- DURHAM- NEWCASTLE UPON TYNE (250 km)
Mic dejun. Plecare spre Newcastle pentru traversarea Marii Nordului spre Olanda. Dupa ce se viziteaza micul orasel medieval Durham renumit prin splendida sa catedrala din secolul XI, urmeaza un scurt tur pietonal în Newcastle, înainte de a ne prezenta în port cu minim 2 ore înainte de îmbarcare. Cazare pe ferryboat, în cabine de 4 pers.
 
Ziua 15. ROTTERDAM- AMSTERDAM (135 km)
Începem vizita cu Rotterdam, cel mai mare port din Europa, pentru un placut tur pietonal prin centrul orasului. Urmeaza Amsterdam- "Venetia Nordului" cu Rijkmuseum, Muzeul Van Gogh si vizita la o renumita Fabrica de prelucrare a diamantelor. Optional ne îmbarcam într-o minicroaziera pe canale, cel mai bun mod de a gusta farmecul orasului. Cazare în zona Haga.
 
Ziua 16. HAGA- DELFT- KOLN (390 km)
Dupa micul dejun, vizitam Haga, orasul regal, unde se vor admira în centrul istoric Palatul Pacii si Parlamentul. Continuam cu pitorescul orasel Delft, apoi dupa-amiaza plecare spre Germania. Scurta oprire în Koln pentru a admira maretia impresionanta a Catedralei. Cazare în Koblenz sau într-una din celelalte localitati pitoresti din zona.
 
Ziua 17. VALEA RINULUI- FRANKFURT- PRAGA (615 km)
Mic dejun. Traseul urmeaza minunata Vale a Rinului cu legendara Stânca Lorelei si semetele castele medievale. Drumul continua spre Praga, cu vizita optionala (10 euro) în Frankfurt, pentru un tur al centrului istoric. Sosire si cazare la Praga.
 
Ziua 18. PRAGA- BUDAPESTA  (535 km)
Dupa micul dejun, tur de oras Praga: Catedrala Sf. Vit, Podul Carol, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartierul Evreiesc, etc. Continuam itinerariul spre Budapesta unde optional se poate organiza o croaziera pe Dunare (cu sau fara cina inclusa). Cazare la Budapesta.
 
Ziua 19. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, în functie de trafic si formalitatile vamale.
 
REDUCERI de pâna la 20%* (* prin cumularea reducerilor calculate dupa cum urmeaza)
1. PLATA INTEGRALA 10 % REDUCERE pentru achitarea integrala a excursiei pana la 29.12.2012
 
2. "PRIMII 10" 10 % REDUCERE pentru primii 10 turisti inscrisiin fiecare excursie pana la 01.11.2012
 
3. REDUCERE 3–10% pentru GRUPURI (minim 6 pers. pe acelasi circuit si aceeasi plecare) – vezi conditiile de înscriere.
 
4. REDUCERE 3–5%  pentru CLIENTI  FIDELI (minim 3 Vacante organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii sai).
 
5. REDUCERE 3% pentru ultimele 5  locuri pe lista cu ordinea de îmbarcare în autocar.
 
Autocarul va prelua turistii sositi la Praga cu avionul, precum si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza România. Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii beneficiaza de reducere doar pt. cazare în camera cu 2 adulti. Pentru explicatii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Grup minim 35 pers.
Îmbarcari sau transferuri gratuite din Alba-Arad-Bacau-Braila-Brasov-Buzau-Câmpina-Constanta-Craiova-Cluj-Galati-Iasi-Oradea-Ploiesti-Pitesti-Sebes-Sf. Gheorghe-Sibiu-Slatina-Timisoara-Rm. Vâlcea. Transfer contra cost din celelalte orase ale tarii.
 
Daca turistii se imbarca dintr-o alta localite decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.
 
Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicata.  
Orele sunt estimative, în functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecarii, urmând a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii în orasul dumneavoastra). 
ATENTIE !! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care întârzie la îmbarcare.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

PRETUL INCLUDE:

•transp. cu autocar climatizat, clasif. 2 - 4*, exceptie zilele 6 si 13(contra cost cu transp. public) 
•1 cazare pe ferry Anglia-Olanda,cabine de 4 pers
•17 cazari cu mic dejun în hoteluri de 2 - 4*;
•ghid însotitor din partea agentiei pe traseu.
 
NU SUNT INCLUSE ÎN PRET:
•intrarile la obiective (inclusiv pt. excursiile optionale) si servicii de ghizi locali;
•taxele de travers. a Can. Manecii  si ferry spre Irlanda de N. si dinspre Irlanda 123 €
•vaporasul în Amsterdam, Bruges, Londra, transportul local în Londra (inclusiv la Windsor), Belfast, Dublin, Glasgow,  Edinburgh, etc.;
•excursii optionale: Oxford+Windsor, Castelul Dunluce+Giant`S Causeway, Lake District, Loch Ness+Nord Extrem, Frankfurt, toate minim 30 pers. 
•supliment (optional) pt. cabina dubla pe ferry 35 euro/ pers. Asigurarea medicala
 

Punctele de îmbarcare GRATUITA (autocar sau microbus) sunt structurate mai jos:
BUCURESTI - Parcare Piata Victoriei - 05.45
BUCURESTI - Parcare Gara de Nord - 06.15
PLOIESTI - Petrom METRO - 07.00
CÂMPINA - Banesti (“La avion”) - 07.30
BRASOV - McDonald's Calea Bucuresti - 09.00
SIBIU - Intrarea în parcarea OBI (pe centura) - 11.30
SEBES - Farmacia HELPNET - 12.00 
ALBA IULIA - Parcarea Hotelului CETATE - 12.30
CLUJ - Intrarea în parcarea centrului comercial SIGMA - 14.00

ORADEA - Intrarea în parcarea SELGROS - 18.00
TIMISOARA - Intrarea în parcarea REAL Calea Aradului - 15.00
ARAD - Gara Centrala - 16.00
IASI - Palatul CULTURII - 04.30
BACAU - McDonald's Stadion - 06.00
Sf.Gheorghe - Petrom V- iesire spre Brasov - 08.30
BRAILA - Intrarea în parcarea centrului  comercial CARREFOUR - 04.30
GALATI - Intrarea în parcarea centrului  comercial REAL - 04.00
BUZAU - Parcarea PETROM de la podul Maracineni - 06.00
CONSTANTA - Gara Centrala - 03.30
CRAIOVA - McDonald's Calea Bucuresti - 07.30
SLATINA     - Parcare Hotel Parc - 08.00
PITESTI   - McDonald's Gara - 09.00
RM. VÂLCEA - Benzinaria Dacos - 10.00

Transferurile GRATUITE SUNT GARANTATE INDIFERENT DE NUMARUL MINIM de persoane, dar sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).

ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE se vor confirma la cerere, în functie de posibilitatile de încadrare în graficul orar, transferuri contra cost si din alte orase ale tarii, cu autovehicule moderne de 4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri, toate cu loc de bagaje corespunzator si soferi experimentati si amabili.

 

Punctele de îmbarcare CONTRA COST (autocar sau microbus) pentru restul oraselor din tara:

SLOBOZIA - PETROM intrare dinspre Drajna                                
CALARASI - Gara Centrala            
SUCEAVA - Intrarea în parcarea METRO
BOTOSANI - Intrarea în parcarea ALTEX
TULCEA  - Intrarea în parcarea KAUFLAND
TÎRGOVISTE - Benzinaria Agip Pavcom     
P. NEAMT - Parcare hotel CEAHLAU             
TÎRGU MURES - Intrarea în parcarea Promenada Mall  
TÎRGU JIU - Benzinaria PETROM Castelul de Apa
VASLUI - Parcare hotel Racova
BARLAD - Benzinaria MOL
FOCSANI - Parcarea Stadion Unirea    
DEVA - McDonald's GARA              
BISTRITA - Intrarea în parcarea KAUFLAND
BAIA MARE - McDonald's magazin Maramures
SATU MARE - Parcarea Catedrala Catolica
DROBETA - ROMPETROL- iesire spre Craiova

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicata. 
Orele sunt estimative, în functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecarii, urmând a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii în orasul dumneavoastra). 
ATENTIE !! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care întârzie la îmbarcare.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

 

DATE de PLECARE 2013

30.06

15.07

28.07

25.08

Supl. SINGLE

COPII 6-12 ani

loc în cameră DBL

875 €

865 €

875 €

855 €

390 €

795 €

Alte oferte recomandate:

Club Vila Bran Resort | Craciun Bran

Club Vila Bran Resort | Craciun Bran

CRACIUN CLUB VILA BRAN 3*** BRAN Descriere generala: Club Vila Bran (...)

de la:
150 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Wolf | Craciun Bran

Hotel Wolf | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL WOLF 1 3*** & WOLF 2 4**** BRAN HOTEL WOLF 1 3*** Amplasare (...)

de la:
1162 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL MISTRAL RESORT 3*** BRAN MOIECIU     Amplasare: (...)

de la:
1005 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Palace | Craciun Sinaia

Hotel Palace | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL PALACE 4**** SINAIA   Adresa: Str. Octavian Goga nr (...)

de la:
655 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina | Craciun Sinaia

Hotel Rina | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL RINA 3*** SINAIA Descriere generala: Hotelul RINA SINAIA (...)

de la:
852 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL CARAIMAN 2** SINAIA Amplasare Hotelul este situat la (...)

de la:
437 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel International | Craciun Sinaia

Hotel International | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL INTERNATIONAL 4**** SINAIA Adresa: Str. Avram Iancu nr. (...)

de la:
1557 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

CRACIUN HOTEL RINA VISTA/TIROL 3*** Localizare: In centrul statiunii (...)

de la:
315 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Craciun Hotel Escalade 4**** Poiana Brasov Localizare: Hotel Escalade (...)

de la:
744 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

CRACIUN 2013 HOTEL ROZMARIN 4**** Descriere generala: Hotel Rozmarin (...)

de la:
299 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Orizont | Craciun Predeal

Hotel Orizont | Craciun Predeal

CRACIUN HOTEL ORIZONT 4**** PREDEAL   Adresa:  Str.Trei Brazi, (...)

de la:
750 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

HOTEL CABANA SCHIORILOR 4****   Predealul ramane una dintre destinatiile (...)

de la:
1350 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum