Contact direct:

Tel: 0734.706.747

office@byrontravel.ro

Tara
Oras/Statiune
Tip
Transport
Categorie hotel
Pret

Circuit autocar Anglia - Franta 12 zile

de la:
535 EURO

Indicativ oferta: 3

Rezerva acum

Print

Circuit Anglia - Franta 12 zile 

Melk, Nurnberg, Luxemburg, Reims, Paris, Versailles, Fontainebleau, Valea Loirei,  Canterbury, Londra, Greenwich, Windsor, Oxford, Stratford, Luxemburg, Strasbourg, Munchen, Salzburg, Viena
Plecari din 06.07, 05.08, 01.09 
 
Tarife de la 529 EURO
BONUS: Excursia optionala la FRANKFURT este GRATUITA
REDUCERI de pâna la 20%*
 
Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
 
Ziua 2. BUDAPESTA- MELK- NURNBERG (740 km)
Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Nurnberg- Germania. Se tranziteaza Austria, cu o scurta oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Sosire la Nurnberg pentru tur de oras: Zidurile de incinta cu Frauentor (poarta Fecioarei), Biserica Sf. Lorentz, vechea Piata cu Schoner Brunnen, biserica Sf. Sebaldus si Citadela Orasului. Cazare la Nurnberg.
 
Ziua 3. NURNBERG- LUXEMBURG- REIMS- PARIS (795 km)
Mic dejun. Plecare spre Luxemburg, pentru un tur pietonal catre Place de l'Armee si Palatul Ducal. În drum spre Paris, scurta oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedrala, locul de încoronare a Regilor Frantei. Seara sosim la Paris si începem vizitarea orasului cu un tur panoramic: Place de la Concorde, L'Arc de Triomphe, Champs Elysees, Podul Alexandru al III-lea, Tour Eiffel, Palais de Chaillot, Grand Palais, Petit Palais. Cazare la Paris.
 
Ziua 4. PARIS – VERSAILLES (80 km)
Mic dejun. Dimineata se viziteaza somptuosul Palat de la Versailles (fara acces in gradini). La întoarcerea în Paris, tur panoramic al cartierului de zgârie nori La Defence. Continuam vizitarea: Scoala Militara si maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormântul lui Napoleon Bonaparte, apoi L'lIle de la Cite inima istorico-spirituala a Parisului, cu impozanta Catedrala Nôtre Dame si Palatul de Justitie cu delicata Sainte Chapelle. Urmeaza Pantheonul, apoi ne deplasam pe lânga Opera Garnier, Galeriile Lafayette, catre Moulin Rouge si Place Pigale, de unde urcam spre Sacre Coeur si Montmartre. Cazare la Paris. 
 
Ziua 5. PARIS- FONTAINEBLEAU- VALEA LOIREI (450 km)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie în Paris pentru explorarea orasului pe cont propriu. Pentru cei pasionati sugeram o excursie la Disney Land  (deplasarea se face cu RER). În Paris nu ratati Muzeele Luvru si d`Orsay, centrul Pompidou cu Atelierul Brâncusi, Croaziera pe Sena si bineînteles ascensiunea pe Turnul Eiffel. Optional (10 euro) excursie la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desavârsit si apoi în continuare (35 euro) pe Valea Loirei. Se viziteaza cel mai renumit castel: Chambord, ce domina peisajul cu arhitectura sa medievala, iar la întoarcerea spre Paris, oprire în pitorescul orasel Blois pentru a vizita Castelul încarcat de istorie.Cazare la Paris.
 
Ziua 6. PARIS- CANTERBURY- LONDRA (450 km)
Mic dejun. În continuare traseul strabate întreaga Picardie spre Calais. Traversarea Canalului Mânecii spre Dover. În drum vom opri la Canterbury, capitala eclesiastica a Angliei, în atmosfera medievala dominata de renumita catedrala. Sosire si cazare în zona Londra.
 
Ziua 7. LONDRA- GREENWICH
Mic dejun. Începem vizita capitalei britanice: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul,  Madame Tussaud's- Muzeul figurilor de ceara, British Museum.Timp liber la dispozitia turistilor sau plimbare cu vaporasul pe Tamisa. Optional, deplasare catre Greenwich, cu renumitul observator astronomic. Cazare la Londra.
 
Ziua 8. LONDRA- WINDSOR - OXFORD- STRATFORD  (395 km)
Mic dejun. Timp liber în Londra sau optional (12 euro) excursie la Windsor. Se viziteaza castelul Windsor, cel mai mare si unul din cele mai vechi din Anglia, care ne va încânta printre altele cu Apartamentele regale si Capela St. George`s. Excursia optionala continua spre Stratford-upon-Avon, locul de nastere al inegalabilului Shakespeare apoi spre Oxford (Oxford-Stratford 25€), cel mai vechi centru universitar, unde se vor vizita Queen's College, Merton College, Catedrala. Întoarcere pentru cazare la acelasi hotel la Londra.
 
Ziua 9. LONDRA- STRASBOURG  (735 km)
Mic dejun. Plecare spre Dover pentru traversarea pe continent. În cursul serii sosire în Strasbourg. Optional, croaziera cu vaporasul pe râul Ill, pentru a admira pitorescul cartier Petite France si Consiliul Europei. Cazare în zona Strasbourg. 
 
Ziua 10. STRASBOURG- MUNCHEN-  SALZBURG - (485 km)
Mic dejun. Începem vizita capitalei Alsaciei cu  Catedrala Notre Dame de Strasbourg si Palatul Rohan. Plecare spre Salzburg, cu popas în Munchen, unde va vor încânta: Marienplatz, Primaria si Frauenkirche. În cursul dupa-amiezii sosire în  orasul muzicii, unde printr-un tur pietonal avem ocazia sa admiram: Gradinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Orasul vechi.  Cazare în zona Salzburg.
 
Ziua 11. SALZBURG- VIENA- BUDAPESTA - (545 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira într-un scurt tur de oras frumusetea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg , Domul Sf Stefan, Opera. Continuam itinerariul spre Budapesta unde optional se poate organiza o croaziera pe Dunare (14€ fara cina /29 € cu cina). Cazare la Budapesta.
 
Ziua 12. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km) 
Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, în functie de trafic si formalitatile vamale.
 
 
REDUCERI de pâna la 20%* (* prin cumularea reducerilor calculate dupa cum urmeaza)
1. PLATA INTEGRALA 10 % REDUCERE pentru achitarea integrala a excursiei pana la 29.12.2012
 
2. "PRIMII 10" 10 % REDUCERE pentru primii 10 turisti inscrisiin fiecare excursie pana la 01.11.2012
 
3. REDUCERE 3–10% pentru GRUPURI (minim 6 pers. pe acelasi circuit si aceeasi plecare) – vezi conditiile de înscriere.
 
4. REDUCERE 3–5%  pentru CLIENTI  FIDELI (minim 3 Vacante organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii sai).
 
5. REDUCERE 3% pentru ultimele 5  locuri pe lista cu ordinea de îmbarcare în autocar.
 
Autocarul va prelua turistii sositi la Praga cu avionul, precum si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza România. Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii beneficiaza de reducere doar pt. cazare în camera cu 2 adulti. Pentru explicatii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Grup minim 35 pers.
Îmbarcari sau transferuri gratuite din Alba-Arad-Bacau-Braila-Brasov-Buzau-Câmpina-Constanta-Craiova-Cluj-Galati-Iasi-Oradea-Ploiesti-Pitesti-Sebes-Sf. Gheorghe-Sibiu-Slatina-Timisoara-Rm. Vâlcea. Transfer contra cost din celelalte orase ale tarii.
 
Daca turistii se imbarca dintr-o alta localite decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.
 
Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicata.  
Orele sunt estimative, în functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecarii, urmând a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii în orasul dumneavoastra). 
ATENTIE !! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care întârzie la îmbarcare.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.
 

PRETUL INCLUDE:

•transport cu autocar modern, cu climatizare, clasif. 2- 4*, exceptie ziua 7 (contra cost cu transp. public).
•11 cazari cu mic dejun în hoteluri de 2 si 3*;
•ghid însotitor din partea agentiei pe traseu. 
 
NU SUNT INCLUSE ÎN PRET:
•asigurarea medicala, intrari la obiective si servicii de ghizi locali
•vaporasul si transp. local in Strasbourg, Londra, Paris, ascensiunea pe Turnul Eiffel
•taxele de traversare a Canalului Manecii 45 Euro (se achita la inscriere);
•excursiile si vizitele optionale: Fontainebleau, Valea Loirei, Oxford-Stratford, Windsor, Croaziera pe Dunare, toate minim 30 pers.; 
 

Punctele de îmbarcare GRATUITA (autocar sau microbus) sunt structurate mai jos:
BUCURESTI - Parcare Piata Victoriei - 05.45
BUCURESTI - Parcare Gara de Nord - 06.15
PLOIESTI - Petrom METRO - 07.00
CÂMPINA - Banesti (“La avion”) - 07.30
BRASOV - McDonald's Calea Bucuresti - 09.00
SIBIU - Intrarea în parcarea OBI (pe centura) - 11.30
SEBES - Farmacia HELPNET - 12.00 
ALBA IULIA - Parcarea Hotelului CETATE - 12.30
CLUJ - Intrarea în parcarea centrului comercial SIGMA - 14.00

ORADEA - Intrarea în parcarea SELGROS - 18.00
TIMISOARA - Intrarea în parcarea REAL Calea Aradului - 15.00
ARAD - Gara Centrala - 16.00
IASI - Palatul CULTURII - 04.30
BACAU - McDonald's Stadion - 06.00
Sf.Gheorghe - Petrom V- iesire spre Brasov - 08.30
BRAILA - Intrarea în parcarea centrului  comercial CARREFOUR - 04.30
GALATI - Intrarea în parcarea centrului  comercial REAL - 04.00
BUZAU - Parcarea PETROM de la podul Maracineni - 06.00
CONSTANTA - Gara Centrala - 03.30
CRAIOVA - McDonald's Calea Bucuresti - 07.30
SLATINA     - Parcare Hotel Parc - 08.00
PITESTI   - McDonald's Gara - 09.00
RM. VÂLCEA - Benzinaria Dacos - 10.00

Transferurile GRATUITE SUNT GARANTATE INDIFERENT DE NUMARUL MINIM de persoane, dar sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).

ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE se vor confirma la cerere, în functie de posibilitatile de încadrare în graficul orar, transferuri contra cost si din alte orase ale tarii, cu autovehicule moderne de 4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri, toate cu loc de bagaje corespunzator si soferi experimentati si amabili.

 

Punctele de îmbarcare CONTRA COST (autocar sau microbus) pentru restul oraselor din tara:

SLOBOZIA - PETROM intrare dinspre Drajna                                
CALARASI - Gara Centrala            
SUCEAVA - Intrarea în parcarea METRO
BOTOSANI - Intrarea în parcarea ALTEX
TULCEA  - Intrarea în parcarea KAUFLAND
TÎRGOVISTE - Benzinaria Agip Pavcom     
P. NEAMT - Parcare hotel CEAHLAU             
TÎRGU MURES - Intrarea în parcarea Promenada Mall  
TÎRGU JIU - Benzinaria PETROM Castelul de Apa
VASLUI - Parcare hotel Racova
BARLAD - Benzinaria MOL
FOCSANI - Parcarea Stadion Unirea    
DEVA - McDonald's GARA              
BISTRITA - Intrarea în parcarea KAUFLAND
BAIA MARE - McDonald's magazin Maramures
SATU MARE - Parcarea Catedrala Catolica
DROBETA - ROMPETROL- iesire spre Craiova

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicata. 
Orele sunt estimative, în functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecarii, urmând a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii în orasul dumneavoastra). 
ATENTIE !! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care întârzie la îmbarcare.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

 

DATE de PLECARE 2013

06.07

05.08

01.09

Supl. SINGLE

COPII

6- 12 ani

Loc în cameră DBL

535 €

545 €

529 €

195 €

505 €

 

Alte oferte recomandate:

Club Vila Bran Resort | Craciun Bran

Club Vila Bran Resort | Craciun Bran

CRACIUN CLUB VILA BRAN 3*** BRAN Descriere generala: Club Vila Bran (...)

de la:
150 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Wolf | Craciun Bran

Hotel Wolf | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL WOLF 1 3*** & WOLF 2 4**** BRAN HOTEL WOLF 1 3*** Amplasare (...)

de la:
1162 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

Hotel Mistral Resort | Craciun Bran

CRACIUN HOTEL MISTRAL RESORT 3*** BRAN MOIECIU     Amplasare: (...)

de la:
1005 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Palace | Craciun Sinaia

Hotel Palace | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL PALACE 4**** SINAIA   Adresa: Str. Octavian Goga nr (...)

de la:
655 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina | Craciun Sinaia

Hotel Rina | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL RINA 3*** SINAIA Descriere generala: Hotelul RINA SINAIA (...)

de la:
852 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

Hotel Caraiman | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL CARAIMAN 2** SINAIA Amplasare Hotelul este situat la (...)

de la:
437 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel International | Craciun Sinaia

Hotel International | Craciun Sinaia

CRACIUN HOTEL INTERNATIONAL 4**** SINAIA Adresa: Str. Avram Iancu nr. (...)

de la:
1557 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

Hotel Rina Tirol | Craciun Poiana Brasov

CRACIUN HOTEL RINA VISTA/TIROL 3*** Localizare: In centrul statiunii (...)

de la:
315 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Hotel Escalade | Craciun Poiana Brasov

Craciun Hotel Escalade 4**** Poiana Brasov Localizare: Hotel Escalade (...)

de la:
744 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

Hotel Rozmarin | Craciun Predeal

CRACIUN 2013 HOTEL ROZMARIN 4**** Descriere generala: Hotel Rozmarin (...)

de la:
299 EURO

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Orizont | Craciun Predeal

Hotel Orizont | Craciun Predeal

CRACIUN HOTEL ORIZONT 4**** PREDEAL   Adresa:  Str.Trei Brazi, (...)

de la:
750 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

Hotel Cabana Schiorilor | Craciun Predeal

HOTEL CABANA SCHIORILOR 4****   Predealul ramane una dintre destinatiile (...)

de la:
1350 RON

Indicativ oferta: 19

Rezerva acum